Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cok agliyosun demiiyapma böle cimcimem.vala harika masalalhh siyah gözlerin ve kaslarin varrr kiymetini bill kara gözlümm

anladim ipekimm...kuzucugumm sen ona nasi yapilacagini anlatirsin listeyi ilhanazimiz yapsin ozamannn:26::26::26:

yaww hiç de beceriksiz değilimdir esasında, ben diğeri de excelden eklendi sandmdı, deniyim braz daha belkm bulrum
ya bu kk nın mesaj paneli hiç pratik değil ama zaten
olmadı ilhanazımn ellerinden öper benm için önemlidir ama merak ederm şimdi nasl oluo die bulmam lazm :126::126::126::126:

wolaaa sabahtan berıdır burda beklıyorum gelenlerın fotolarına bakıcam dıye hıc cıkmadmm balkonda camasırlarm var kurumus onları bılem toplamaya cıkkamadm

yerim seni karabiberimm edama sende bi baksana cok modern ve harika bi kizce edam koyda bide cimcimem baksin sana

bi ugras ipekim bende hic bilmiyom vala :26lmadi ilhanz yaparrr

cok agliyosun demiiyapma böle cimcimem.vala harika masalalhh siyah gözlerin ve kaslarin varrr kiymetini bill kara gözlümm
bir insanın aqlayabılcenın 2 katı aqlıyorum (( ondan kuculdu bırde nazarım deqdi kaşlarımı artık almıyorum mahmut alma didi 1 seneye yakındır almıyorum . kalın kaşda yakışıyor yenı foto cekındıqımde qorursun boylede quzel
hmmmm allah mutlu etsınn topıgın cımcımesını

<3 saqolusun edacımmmm

anammmmmmmmm edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
istedqim şaççççççççççççççççççççççççç
çok qüzelsinnnnnnnnnnnnnnn maş maş tüüttütüütütüt
kaşlarda harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .

edammm çok qüzel modern bır anne olacan sen valla

yasakımmmmmmmm sende su acık fotondan koy bayım bir sabah açık koymuşsun merak eddm

tşk edermmmm bıtanemmmmmmmm o senın guzel gorusunnnn sen de cok guzel sın ve tatlısınnnnnn sanada masallahh

bitane de yandan koyucam bakın

cimcimem bende cok begendim ya bi insana bu sac rengi bukadarmi yakisirrrrr

tşk edermmmm bıtanemmmmmmmm o senın guzel gorusunnnn sen de cok guzel sın ve tatlısınnnnnn sanada masallahh

bitane de yandan koyucam bakın

profılınden cıkaamadım . facede olaydık eqerher qun senın fotolara bakardım saçların harikaaaaa yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…