- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.581
ama şimdi kücüldülerve az qörmeye basladılar mahmut o yuzden cok kızıyor bana qözlerını mahvettın dıye ben aynanın karşısına qeçr saatlerce qozlerımı ızlerdım
orda lise 2 ye qıderken dim
sıyah montlu ordada lise son sınıftaydım
teşekkur ederim yasakım qelinim biriciqim benim
doru edamm valla tam bi cimcime ya.evet yanindaki esi mahmutttt
anladim ipekimm...kuzucugumm sen ona nasi yapilacagini anlatirsin listeyi ilhanazimiz yapsin ozamannn:26::26::26:
wolaaa sabahtan berıdır burda beklıyorum gelenlerın fotolarına bakıcam dıye hıc cıkmadmm balkonda camasırlarm var kurumus onları bılem toplamaya cıkkamadm
yaww hiç de beceriksiz değilimdir esasında, ben diğeri de excelden eklendi sandmdı, deniyim braz daha belkm bulrum
ya bu kk nın mesaj paneli hiç pratik değil ama zaten
olmadı ilhanazımn ellerinden öperbenm için önemlidir ama merak ederm şimdi nasl oluo die bulmam lazm :126::126::126::126:
yerim seni karabiberimm edama sende bi baksana cok modern ve harika bi kizce edam koyda bide cimcimem baksin sana
bir insanın aqlayabılcenın 2 katı aqlıyorumcok agliyosun demiiyapma böle cimcimem. vala harika masalalhh siyah gözlerin ve kaslarin varrr kiymetini bill kara gözlümm
hmmmm allah mutlu etsınn topıgın cımcımesını
hmmmm allah mutlu etsınn topıgın cımcımesını
yerim seni karabiberimm edama sende bi baksana cok modern ve harika bi kizce edam koyda bide cimcimem baksin sana
bir insanın aqlayabılcenın 2 katı aqlıyorum(( ondan kuculdu bırde nazarım deqdi kaşlarımı artık almıyorum mahmut alma didi 1 seneye yakındır almıyorum . kalın kaşda yakışıyor yenı foto cekındıqımde qorursun boylede quzel
<3 saqolusun edacımmmm
tmmm balımmm olarrrrrr neden olmasınnn hemenn
tamam bakalım sey edammm 2dk bekle bır lavobaya qıdım qelım . tuvaletle kanka oldum 4 qundur ya offfff
wc ye mi gidiyon süreklihayirdir inslaahh
anammmmmmmmm edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
istedqim şaççççççççççççççççççççççççç
çok qüzelsinnnnnnnnnnnnnnn maş maş tüüttütüütütüt
kaşlarda harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .
anammmmmmmmm edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
istedqim şaççççççççççççççççççççççççç
çok qüzelsinnnnnnnnnnnnnnn maş maş tüüttütüütütüt
kaşlarda harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .
tşk edermmmm bıtanemmmmmmmm o senın guzel gorusunnnn sen de cok guzel sın ve tatlısınnnnnn sanada masallahh
bitane de yandan koyucam bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?