- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.701
teşekür YASakım.........ya ben cok begendimm seni valla..hele o duvak altindaki resmin cok harika ya
ya ben cok begendimm seni valla..hele o duvak altindaki resmin cok harika ya
yok yasakım en ustte duruyor dur bakalım 1 saat snra inş kalkar
melekim mesaji yazali 30 dakika olmadiysa bi silmeye calissana mesajini belkim silinirrrr:26::26:
yok yasakım en ustte duruyor dur bakalım 1 saat snra inş kalkar
canım ya kendim yorumumu silmeye çalıştım ama bende yok kaybolmuş istersen editörlere mesaj at silsinlermelekim mesaji yazali 30 dakika olmadiysa bi silmeye calissana mesajini belkim silinirrrr:26::26:
kızlar bıtane daha koydum fotomu
eline saglik ipekimmama biraz daha yarina kadar bekliyelimm belki eklenmek isteyenler olabilirrr...
hancekim yok miamorem istiyo.su an aklima gelenler bunlarrrr
mersah örtmenimde listede olmak istiyodu
canım ya kendim yorumumu silmeye çalıştım ama bende yok kaybolmuş istersen editörlere mesaj at silsinler
canım ya kendim yorumumu silmeye çalıştım ama bende yok kaybolmuş istersen editörlere mesaj at silsinler
kiz edammmm bu nasi bi tarz ya en sevdigim giyim tarzi ya
off saclarin rengi iyice belirginlestiii
doru karabbierimm bi mesaj at editörlere
tabi bekleriz yasakçım şimdi miamoreyi ve mersahı eklyp yeniden paylaşıcam şuanda başka kimse yok dimi ??
melekım ben yanlıslıkla albumu kaldırvermısım sonradan qordum yorumu dur bakalım saat 6,30 kadar bekleyım olmazsa edıtore atarım msj
saçlarım cok uzun hayalımmm popomu gecıyorrr
su anda aklima bunlar geldi ..:44::44:aksam bi iyice düsünümmm ipekim ondan sonra baslayalimbelki isteyen olur küsmesinler sonra bize:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?