Başınız sağolsun köye gitmen iyi olmuş. Annen kardeşine de aynı mı yoksa sana mı böyle yapıyor gerçekten çok ayıp yazıklar olsun ne diyeyim nereye giderse gitsin sana gelip kndini düzeltmeye bile çalışmamış. Ben de sildim bu sefer annemi babamı engelledim öncesinde mesaj attım bir gün bekledim cevap bile vermeyince engelledim umurlarında olmadı ama

keşke iyice saydırsaydım ama yıllardır yaptıklarını nasıl bir mesaja sığdırayım keşke yıllar önce çıkarsaymışım hayatımdan babam zaten yıllardır konuşmuyordu benimle ve eşimle çünkü biz eşimle ilk evlendiğim yıl kavga etmiştik sonra barıştık barıştığımı söyleyince babam eşimden 30 bin dolar istedi yoksa kızımı boşa dedi eşimin de parası yoktu zaten olsaydı da asla verdirmezdim para ben satılık mal mıyım . Sonra tamamen sildi bizi konuşmadı o parayla oğluna ev alacakmış bir de. neyse büyük oğlum arada bir ananesini arar konuşurdu geçen bir baktım telefonda konuşuyor oğlum annemi aramış kadın ne beni sordu ne bebeği . Neyse oğlum daha önce mesaj atmış cevap vermemiş ama arayınca direkt açmış teli. Oğlum diyor ki anne mesajıma cevap vermiyordu aradım açtı hemen çok garip bence benim mesajımı görmüştür niye cevap vermiyor diyor ah oğlum bir bilsen bu nasıl bir kötü insan işte bilmiyorsun diyemedim boşver aşkım dedim geçiştirdim. Yine destan yazdım da her gece rüyama giriyorlar