• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
İnşallah geçer diyim ne diyim şimdiden zor çünkü 😂 Bu arada iyi haber benim baya hafifledi o ağrım, dönemseldi demek ki. İnşallah senin de öyledir 💞 Yolun uzun ama güzel, kolaylıklar diliyorum 😌
yaa adınıza çok sevindim maşAllah diyelim 🤲 benimde en kısa zamanda düzelir inşAllah yoksa çok can sıkıcı bir durum 🥹

Herkese merhabaaa 👋 32. Haftadan sonra izne çıkınca evi tadilatı,hazırlıklar derken uzun zamandır gelemiyordum buralara birçok arkadaş bebeklerini almışlar kucaklarına gözlerim dolu dolu okudum 🥹 Rabbim sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş 🤲🏻 Benim gibi gebeliği devam eden arkadaslarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🙏🏻 Benimde 2 eylüle gün verdi doktorum ☺️ Allah nasip ederse 2 eylülde kavuşacağız kızımla 🥹
Ay aynı gün doğurcaz inşallah🥹🧿

Evet tek olmakta iyi ama bir yandan kötü yetişilmiyor bunalıyor insan. Bugün mesela hepsini hazırlayıp markete alışverişe gittim eve geldim hepsinin gönlünü yap emzir altını al sonra yemek yap temizle derken mafoldjm. Odaya tek bırakıyorum dediğim derin uyuduğunda beşiğe koyıyorum evet ama uzun zaman durmuyor kız korkarım boğazına kaçar vs sürekli bakıyorum gidip gelip yemek temizlik yaparken vs anca o kadar. Zamanla alışacağız ne yapalım sen ne zaman tek kalırsın çok kalacaklar mı seninle?
İkiz arabası almayı düşün öyle rahat ettim ki aldığım en iyi şey yaa pusetle kızı koyuyorum oğlum önde oturuyor rahatça alışveriş de yapılıyor yürüyüşe de çıkılıyor
İkiz arabası istemiyorum çünkü normalde bile ya eşimle giderim market alışverişine yada çok zaman bensiz yapar benim en büyük problemim evde artık hiçbir şey istemiyorum ve biliyorum kullanmıcam asla iki bebekle nereye tek çıkarımki biliyorum çıkmam bu gün benim oğlan bir değişik geldi bana büyümüş sanki haraketleri farklı onu ikiz arabasına hiç düşünemiyorum bile beni oturtur oraya kendi oturmaz😂😂Şimdi çok fazla ağrım var oğlumda geceleri hiç ağlamıyor o kadar gece kendimi suçladıkmi yedirmek için alarm koymuştum duymamışım geç kalktım annem gidicek ama iyi olayım ondan sonra eğilip hiçbir şey yerden alamıyorum ara mesafesi çok az sezeryan dikişlerin ondan ilkdekinden fazla zorlanıyorum

İkiz arabası istemiyorum çünkü normalde bile ya eşimle giderim market alışverişine yada çok zaman bensiz yapar benim en büyük problemim evde artık hiçbir şey istemiyorum ve biliyorum kullanmıcam asla iki bebekle nereye tek çıkarımki biliyorum çıkmam bu gün benim oğlan bir değişik geldi bana büyümüş sanki haraketleri farklı onu ikiz arabasına hiç düşünemiyorum bile beni oturtur oraya kendi oturmaz😂😂Şimdi çok fazla ağrım var oğlumda geceleri hiç ağlamıyor o kadar gece kendimi suçladıkmi yedirmek için alarm koymuştum duymamışım geç kalktım annem gidicek ama iyi olayım ondan sonra eğilip hiçbir şey yerden alamıyorum ara mesafesi çok az sezeryan dikişlerin ondan ilkdekinden fazla zorlanıyorum
ay inşallah çabuk geçer ağrıların ya :( çok zor..
Kndini suçlama bana uyanmadıkça uyandırma dediler 3,4 saati geçmedikçe. canını sıkma sende dinlenmiş oldun gündüz annen varken de uyu ki çabuk iyileş o gidince çok işler sana kalacak

Kızlar günaydın❤️❤️❤️
sütun biraz daha yağlı olması için ne yapmak gerekir ne yesem yağlanır sütüm 🥲🫠

Ayyy aklım sendeydi hep 🥺 çok şükür kavuştun yavruna gözün aydın canım benim 😍♥️♥️ sancın geldi mi yoksa sancı mı verdiler? Acılı oluyor evet özellikle ilk doğum uzun da sürüyor :( seni çok iyi anlıyorum neler çekmişsindir ama bitti artık dinlenip iyileşme zamanı inşallah 🙏🏻
♥️🌹💐

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin şimdi kuzunla misler gibi koklaşma zamanı 😍 darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah ❤️🤲🏻

Gözün aydın canım.Sağlıkla büyüt🤲🏻🌷

Gözün aydın canım, sağ salim kavuştunuz bundan sonrası güzellik 😍😍

yaaa gözünüz aydın :KK36: allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :nazar::KK36:
ne zaman doğurdun listeyi güncelleyeyim

Gözün aydıın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 🥰 nasılsınız şimdi bebişle iyi misiniz

Gözün aydın canım Rabb'im hayırlı güzel bereketli sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah 🙏

Gözün aydın, sağlıklı mutlu ömürler diliyorum 🤲🏻

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt 🙏

Gözün aydinnnn 😍😍❤️ sağlıkla büyüt inşallah.

Kızlar başladık valla patır patır dogurmalara. Herkes güzel haberlerle gelsin.

Bugün yenidoğan çekimi yaptık. Çok güzel geçti 🙏

Tek yorgunluğum çok uykusuzum 🥹😍

En güzeli normal olan ne kadar sevindim senin adına canım musmutlu olun hep duygulandım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 💐💐💐🎊🎊🎊😘😘😘

Gözün aydın ❤️ analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömrü olsun

Gozun aydın🥰gecmıs olsun darısı saglıkla bızlere olsun ınsallhh🙏

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ❤️

Kuzum hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün insallah 😍

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah sanada çok geçmiş olsun 🥰😍

Çook teşekkür ederim canım annelerr🥰 Rabbim kucağına almış olanlara kolaylık, kucağa alacak olanlara sağlıklı kolaylıklı doğumlar nasip etsin💕 Emzirmekte çok zorlanıyorum, çok acıyo 😭 Doğumdan daha çok zorlanıyorum, yapabileceğim birşey varmı anneleeeerr?🥺

Çook teşekkür ederim canım annelerr🥰 Rabbim kucağına almış olanlara kolaylık, kucağa alacak olanlara sağlıklı kolaylıklı doğumlar nasip etsin💕 Emzirmekte çok zorlanıyorum, çok acıyo 😭 Doğumdan daha çok zorlanıyorum, yapabileceğim birşey varmı anneleeeerr?🥺
Lansinoh Lanolin krem aldın mı denedin mi bana eskiden çok iyi gelmişti

Göğüs ucu kremi almışmiydin almadiysan yara olmadan Alman lazım yoksa daha da fenalaşir marka olarak lansinoh aldım memnunum

Günaydın kızlarr bugün tam 38.haftam 🤭 Haftaya gelecek gibi hissediyorum 2dir nstde sancım çıktı 3.de hiç sancı çıkmadı çok ilginç 🤣 Süt konusunu merak ettim ya göğüslerde dolgunluk hissi filan mu oluyo son haftalarda bende öyle bi hissiyat yok şuan.

Ay cok heyecanlı valla kuzu şöyle buyuk olsunlar azcik minciralim kizim cok küçüktü oglum daha da küçüktü boyu bile 45cmdi senin ne zmn belli olacak tarih

Valla bende bunaldım ama inan ki çocuklardan dolayı gözüm korkuyor kizim anne ne zmn gelecek diye sabirsizlaniyor o cok istekli ama oğlum beni o dusunduruyor🙄😂 tarihlerimiz belli olsun denk geliriz belki 🙃
benim kızında boyu 45 cm di :)
6 eylül de kontrolüm var. o zaman konuşuruz dedi doktorum

Kızlar çantamın bi kısmını hazırladım. Eksik yada fazla fikri olan varsa yazarsa sevinirim
bebek için 3 zıbın 1 hastane çıkışı mı koydun
bence 1 tulum yada alt üst takımı daha koy. kusarsa ne bileyim yedek olsun
onun dışında yazmışsın zaten kendine mutlaka çorap koy, yelek yada şal koy.
kendin ve eşin (refakatçi eşinse) için diş fırçası, diş macunu, tarak, tesettürlü değilsen saç şekillendirici. bunları da koy bence

Kızlar günaydın❤️❤️❤️
sütun biraz daha yağlı olması için ne yapmak gerekir ne yesem yağlanır sütüm 🥲🫠
günaydınn
ceviz ye canım, ceviz fındık avakado haşlanmış yumurta bunlar çok zenginleştiriyor.

Lansinoh Lanolin krem aldın mı denedin mi bana eskiden çok iyi gelmişti

Göğüs ucu kremi almışmiydin almadiysan yara olmadan Alman lazım yoksa daha da fenalaşir marka olarak lansinoh aldım memnunum
Hastahaneden verdiler, lansinoh'nun kremini kullanıyorum ama hala çok acıyor.. emdiğinde sanki iğne batırıyolar içine öyle bir hiss oluşuyo

Hastahaneden verdiler, lansinoh'nun kremini kullanıyorum ama hala çok acıyor.. emdiğinde sanki iğne batırıyolar içine öyle bir hiss oluşuyo
berbat bir acı beni bu krem kurtarmıştı.
Göğüs ucuna emzirirken silikon takanlar oluyor onu dene istersen.. sütünü de sürebilirsin yara üzerine o da iyi gelir diyorlardı sanki

Gilmors Gilmors Venüs’ün çok gazı var ne baharat yiyiyorum ne süt kahve içiyorum o kadar dikkat ediyorum ama yine de kıvranıyor.. biliyor musun ne yapmam lazım :/

Kimyon varsa yoğurda biraz kimyon döküp ye çok iyi gelir bir de rezene çayı rezeneyi kaynatıp ic. Anında iyi gelecektir 🙏❤️
Gilmors Gilmors Venüs’ün çok gazı var ne baharat yiyiyorum ne süt kahve içiyorum o kadar dikkat ediyorum ama yine de kıvranıyor.. biliyor musun ne yapmam lazım :/

Siyah bölgeyi de ağzına vermeye çalışmak gerekiyormuş bir de lansinoh Krem sürüyorum bende ilk günler çok açıyordu siyah bölgeyi de ağzına vermeye çalışıyorum 🙏

berbat bir acı beni bu krem kurtarmıştı.
Göğüs ucuna emzirirken silikon takanlar oluyor onu dene istersen.. sütünü de sürebilirsin yara üzerine o da iyi gelir diyorlardı sanki

Siyah bölgeyi de ağzına vermeye çalışmak gerekiyormuş bir de lansinoh Krem sürüyorum bende ilk günler çok açıyordu siyah bölgeyi de ağzına vermeye çalışıyorum 🙏
Dediklerinizi deneyeyim, az kaldı hazır süte geçiş yapıcağım gece okadar çok canım acıdıki emzirmek istemedim😔

Tahin üstü yağı kulan göğüs ucu yarası varsa

Back
X