Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm kızlar ya cumadan beri giremiyordum.yatılı misafirler vardı.bi türlü fırsat bulup giremedim.buarada yasin,salavat,tefriciyeokuncağı zaman özele msj atarsanız ben de okurum.öteki türlü giremeyince tüm sayfaları okumuyom.haberim olmuyo okunacaklardan.ayrıca arkadaşlar hatim yapmış bana.duasını yaparken ismini bildiğim ve tümbebek isteyen arkadaşlara niyeten hediye ettm. rabbim kabul eyler inşallah...

cnm ben burdayken karabiberim eklemişti ama göremedim
ben iyiyim sağol cnm sen nasılsın
bende ekliyim eksik kalmıyım bari

Gelsin o cimcime ekler yine,ben grip oldum bitanem ya dün çok aşırıüşümem vardı o geçti şükür hapşurup duruyorum:)))

Haydi ekle seninde gül cemalini görelim bitanemm

Gelsin o cimcime ekler yine,ben grip oldum bitanem ya dün çok aşırıüşümem vardı o geçti şükür hapşurup duruyorum:)))

Haydi ekle seninde gül cemalini görelim bitanemm

geçmiş olsun cnm
bu aralar herkes grip ben çok ağır atlatıyorum korkuyorum eşimle oğluma sakın eve getirmeyin diyorum onlar hemen atlatıyorlar bana satıyorlar ben kolay kolay hasta olmam ama oluncada atlatamam ateşim çıkar
sende bol bol dinlen yorma kendini
ekledim cnm iki tane bak bakalım

Ben geldiiiim kimse yokmuuuu

Hancekımmmmmmm muahhh hosgeldınnnn bakalımmmm sende fotonu koy da bakemmmm:98::98::98::98: artıkın bak bugun karabıbeberımı yasak hayalımı gordum bı tek senı goremedm hemde nerdeydın sen bugun gelemdınnnnnnn

Bende full portakal suyuyla geçirmeye çalışıyorum bitanemm,yatamam bende daha çok hasta olurum ama dün neredeyse hiç kalkmadan yattım.Bugün daha iyiyim duş almak iyi geldi

Baktım bitanemm yok diyor resim((

Bende full portakal suyuyla geçirmeye çalışıyorum bitanemm,yatamam bende daha çok hasta olurum ama dün neredeyse hiç kalkmadan yattım.Bugün daha iyiyim duş almak iyi geldi

Baktım bitanemm yok diyor resim((

iyi etmişsin ancak dinlenince iyi beslenince geçiyor
yokmu :44: allah allah herkese açık gören arkadaşlar mesaj atmış ama sen neden göremedin acaba :44:

Hancekımmmmmmm muahhh hosgeldınnnn bakalımmmm sende fotonu koy da bakemmmm:98::98::98::98: artıkın bak bugun karabıbeberımı yasak hayalımı gordum bı tek senı goremedm hemde nerdeydın sen bugun gelemdınnnnnnn

Bugün eşim sabah beni köy kahvaltısına götürdü odun sobası yanan bir ye gerçekten harikaydı canınız çekmesin çok iyi geldi nassıl terledim anlatamam oradan gelincede duş aldım

Sonra üzerimi değiştirdim eşim istersen çıkalım biraz iyi gelir sana dedi dolaştık işte biraz yemek falan yedik derken geç oldu tabii kusura bakmayın akşamdanda belli değildi haber veremedim...
Eşim yatsın bitanemm ben o zaman eklerim olurmu söylenir yoksa şimdi

iyi etmişsin ancak dinlenince iyi beslenince geçiyor
yokmu :44: allah allah herkese açık gören arkadaşlar mesaj atmış ama sen neden göremedin acaba :44:

Arkadaşın olmadığım için görememişim bitanemmm,maşallah seninde gözler benimkiler gibi iri iri maşallah...Çıtı pıtısın galiba Allahım sahibine bağışlasın kuzumm

tamam hancekımmmm nasıl ıstersen yattıgında koyarsınn he bu arada canım cekmedı sanma walla canım cektıııı koy kahvaltısı soba guru l gurul yanacak ohhh walla ama hancekımm olsn yaramıstır sanaa hastalıkta cok ıyı gelır o sobaaa/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…