- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.861
benimde sacim cok ama ince telli yaw ...
ıpekımmm bak canım da cıkıcammm ben
bendım bıtanemmmm ewettttt nasıl guzelmıyımmm
ben bi cikim kuzucuklarherif tepemde aciktim diyo
Yaa ben herkesi kaçırdım mı fotoları göremedim tüh:
Ben geldiiiim kimse yokmuuuu
yanlız değilsin bende göremedim
hoş geldin
Hoşbuldum karamelim nasılsın??Kimler resim eklemiş bende göremedim akşam bizden sonra kimler kimler eklediki başka???
cnm ben burdayken karabiberim eklemişti ama göremedim
ben iyiyim sağol cnm sen nasılsın
bende ekliyim eksik kalmıyım bari
Gelsin o cimcime ekler yine,ben grip oldum bitanem ya dün çok aşırıüşümem vardı o geçti şükür hapşurup duruyorum:)))
Haydi ekle seninde gül cemalini görelim bitanemm
Ben geldiiiim kimse yokmuuuu
geçmiş olsun cnm
bu aralar herkes grip ben çok ağır atlatıyorum korkuyorum eşimle oğluma sakın eve getirmeyin diyorum onlar hemen atlatıyorlar bana satıyorlar ben kolay kolay hasta olmam ama oluncada atlatamam ateşim çıkar
sende bol bol dinlen yorma kendini
ekledim cnm iki tane bak bakalım
Bende full portakal suyuyla geçirmeye çalışıyorum bitanemm,yatamam bende daha çok hasta olurum ama dün neredeyse hiç kalkmadan yattım.Bugün daha iyiyim duş almak iyi geldi
Baktım bitanemm yok diyor resim((
Hancekımmmmmmm muahhhhosgeldınnnn bakalımmmm sende fotonu koy da bakemmmm:98::98::98::98: artıkın bak bugun karabıbeberımı yasak hayalımı gordum bı tek senı goremedm hemde nerdeydın sen bugun gelemdınnnnnnn
iyi etmişsin ancak dinlenince iyi beslenince geçiyor
yokmu :44: allah allah herkese açık gören arkadaşlar mesaj atmış ama sen neden göremedin acaba :44:
Bugün eşim sabah beni köy kahvaltısına götürdü odun sobası yanan bir ye gerçekten harikaydı canınız çekmesin çok iyi geldi nassıl terledim anlatamam oradan gelincede duş aldım
Sonra üzerimi değiştirdim eşim istersen çıkalım biraz iyi gelir sana dedi dolaştık işte biraz yemek falan yedik derken geç oldu tabii kusura bakmayın akşamdanda belli değildi haber veremedim...
Eşim yatsın bitanemm ben o zaman eklerim olurmu söylenir yoksa şimdi
tamam hancekımmmm nasıl ıstersen yattıgında koyarsınn
Arkadaşın olmadığım için görememişim bitanemmm,maşallah seninde gözler benimkiler gibi iri iri maşallah...Çıtı pıtısın galiba Allahım sahibine bağışlasın kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?