- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.901
Edaammmm mesajlarına bakıver kuzzummm
Edaammmm mesajlarına bakıver kuzzummm
baktm ama foto goremıoyorummm bıtanemmm
Şimdi bitanemmmm
wauwwwwwwwwwww hancekımmmm cokkk guzelsınnn yaaaaa esmercık pıtırcıkkk yerımmm ben senı yaaatutuututnazar degmesnnn
Teşekkür ederim bitanemmmm,pıtırcıklık geçeli çok oldu be bebeğim yaş oldu 32((((((((
yok bebegım emınım ben sen yıne guzelsınnn boyle seyler dusunerektenn moralını bozma kızarmmm bakkksen guzelsınnnn
hancekımmmm senın ılk bebeısınmı olucakkk bıtanemm
Ama ama saçlarımı çekmesene acıdııııı....Evet bitanemm ilk olacak o yüzden üzülüyorumya eşimede hep söylenirim neden 18 imde çıkmadın benim karşıma diye,oda sen niye çıkmadın benim karşıma kaçırırmıydım seni diyo aaaaaaaaah ahhh
ahanda edam hancekimide yakalamiss valawauwwwwwwwwwww hancekımmmm cokkk guzelsınnn yaaaaa esmercık pıtırcıkkk yerımmm ben senı yaaatutuututnazar degmesnnn
amaaa bıtanemmm uzulmeee herseyın allahın emrıı canımmın ıcııı uzulme lutfenn bakk allahm ne zaman ol derse ozaman olucaktırr guzel allham herseyın ıyısnı bılır verrır moralını yuksek tut bak bende ıstıyorum ama oolmuyor allah nezaman uygun gorurse ozaman bız kulların elınden gelen bısey deılkı sadece bızım elımızden gelen sey dua etmek namaz kılıp allaha yalvarmakk hem bız burda neden varız bırbırımıze tesellı vermek ıcınnınsallah en kısa zamanda hamıs oluruz beraber buyuturz göbecıklerımızııı
ahanda edam hancekimide yakalamiss vala
yakaladmmmmm hayalımmmmmmmmm kacarmı bendennn kızzzz ben sabahtan berııdır bunun ıcın burda nöbet tutuyorummmmmmm bıkereemmmmmmm hıh yakaladmmm baktmmmmohh ohhhh göremeyenler çatlasınnn
aw bu süpürgemdede yorulmaya basladim artikinn..ipegimin süpürgesi gibi teklemeye basladii
hancekim nasilsin yaw merak ettikk:26:
ahanda edam hancekimide yakalamiss vala
Bitanecik habibtemmmm benimmmmm,hapşurmamın ve burun akmamın dışında bomba gibiyim bitanemmmm,Sabah eşim köy kahvaltısına götürdü sağolsun odun sobası yanan bir yere harikaydı nassıl terledim anlatamam eve gelince duşa attım kendimiondan sonra sıkıca giyindim ne üşüme kaldı ne bişey ama hapşuruğum devam:)))Sonrada dışarı dolaşmaya çıktık geç geldik maalesef çıkacağımız sabah belli olunca haberde veremedim kuzuumm kusura bakmayınnn
Cimcimem nerde geldimi bugün??Az önce bi görür gibi oldum ama şimdik yok(
Bitanecik habibtemmmm benimmmmm,hapşurmamın ve burun akmamın dışında bomba gibiyim bitanemmmm,Sabah eşim köy kahvaltısına götürdü sağolsun odun sobası yanan bir yere harikaydı nassıl terledim anlatamam eve gelince duşa attım kendimiondan sonra sıkıca giyindim ne üşüme kaldı ne bişey ama hapşuruğum devam:)))Sonrada dışarı dolaşmaya çıktık geç geldik maalesef çıkacağımız sabah belli olunca haberde veremedim kuzuumm kusura bakmayınnn
Cimcimem nerde geldimi bugün??Az önce bi görür gibi oldum ama şimdik yok(
İnşallah bitanemmm,Allaha isyan ettiğim yok haşaa aslada yapmam ama insan ister istemez üzülüyor bitanemm ya dualarım hep olacak bebeğim(bebeklerim)için Allahım kabul etsin inşallah,hep hayırlısını isterim kendim ve herkes için tabiki Allahım ne zaman ol derse o zaman olacaktır inanıyorum..Ama birde dönüp bakınca yaşıtlarımın çocukları koccaman olmuşlar şaşırıyorum görünce,,üzülüyormuyum hayır aslında bu zamana kadar evlenmek isteseydim benimde olurdu o yaşlarda çocuğum ama işte doğru insan geç çıktı karşıma bide babamı bırakamadım kimse için,,herşeyin hayırlısı diyorum hep bitanemm bebişlerimizinde hayırlısı Allahım ne zaman ol derse o zaman olacaklar hayırlısıyla bitanemmm,bu topiği dolduracağız hepimiz bebiş haberleriyle inşallahhhh
Silmiyorum ben yaa dursun:))Çünkü kızlar gelecek gönül koyacaklar eklemek zor oluyo onlarda görsün öyle silerim artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?