Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Eşim akıl etti sağolsun sana soba çok iyi gelirdi bu ne kadar ısıtırki seni odunlar yanacak şöyle çatır çatır oooooh mis bide güzel besleneceksin dedi dün hiçbişey yememiştim,oda geldi galiba,arabaya bir polar almıştım,oradan çıkarken montumun üstüne kalın şalımı doladım arabaya bindiğim gibi polar battaniyeye sarındığım gibi eve gelince duşa attım kendimi o kadar iyi geldiki sanki o dün yatan ben değildim hiçbirşeyim kalmadı şükür sadece hapşuruyorum ve burnum akıyor o kadar oda yavaş yavaş geçer herhalde:))))

Oh ohhh enıstemız ıyımıs wallla sana ıyı bakmıs baksana senı 2 gunde ıyılestırmıs allah razı olsun hancekımm esınden yoksam hasta olsaydınn gelemezdn topıgımıze bızde merak ederdık senıııı sımdı ohh allah sıfacııkklar versnnnn allah bıda hasta etmesın hancekım cok zorrr ama sımdı bıraz daha ıyı gordum senı

he benım profılıme bak bu arada foto koydumm

Maşallah bitanemm 1cm fark varmış aramızda bende 174 kilom senden epey fazla ama sen zayıfsın maşalah

hamilelik olursa bende alırım cnm 20den aşağı olmaz büyük ihtimal
normalde alamayan bir yapım var ama yaş ilerledikçe alınıyor eskiden 49 dan fazla olamazdım şimdi 52 bakalım ilerde nasıl olacak

Evet bitanemmm Allah razı olsun ondan çok düşünür beni sağolsun o olmasa yatardım herhalde hala,gece çok kötü oldum mide bulantısı oldu istifra falan oldu gidelim acile dedi ona bile halim yoktu kucaklar götürürüm aşkım ne olacak araba aşağıda dur bakalım sabaha kadar kötüleşirsem o zaman gideriz dedim sabahta üşümem azaldı ama hala üşüyordum o soba bana o kadar iyi geldiki sağolsun ömrüm benimmm..

ıyı olmusun bıtanemmm bunada sukurr dıyelımmm allah eslerımızden razı olsun onlar olmasaaa bız bır hıcızzz allah ömür versın onlaraaa

Waaauuuuww saçlar yakıyor bitanemmm maşallah profildende harikasın edaammm Allahım eşine bağışlasın bu güzelliğe dikkat etsin vallahi

saolllll bıtanemmmmmmmmm cok tesekkuurrr edermmm bende senı gorımmmde bende sana yorumm yapayımmm hancekımmm ama emınım cok guzelsınnndırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…