- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.901
Bundan sonra seni taktik kraliçesi ilan ediyorum kuzumbir derdim oldugunda sana gelicem
Tamam tatlim. Rabbim ibatini kabul etsin,dualarini makbul eylesin inşallah. Bize de dua et
Ben 2,5 senedir istiyorum canım,evlendigim günden beri yaniUarada kim ne kadardir bebis istiyor
Allah razı olsun cimcimem sağol. Mutlu oldum valla böyle demeneAmin canm sgol ederim tabiki
Aslında sebepsiz olmaz.sağlıklı bir gebelik devam ederdi muhtemel kromozomla ilgili bi sebepten düşmüştür.diğer 6 kaybındadami hiç sebep yoktu.yani pıhtılaşma ne gibi.çünkü arka arkaya dusuklerde genellikle altından bu sorun cikiyo.Canim kimyasal degildi drum keseyi görmüş düştüğü günkü drda kese olusmus dedi bs...hic bir neden yok.....
Skp ne olakiFabrikada o bugun orda yatcekmis simdi skypeden konuşuoz izliom ne yaptını
Yatak kuruo kendine
Vede ne yorumlar yapıyoz demiHaklısın valla. Her gün bdvde neler okuyoruz
Hira mi.melikemiIyi geceler canlarim napiyosunuz nasilsiniz benim kizim bugun cok kotu yuzu egzama olmuş onunla ugrasiyom iyisiz umarim ne kadar çok konusmussunuZ oyle gecmisi sonra okuycam ins hirayi uyutum gelirim daha sonra öpüyorum cok)))
Aynı soruyu sormusuzGecmis olsun vanm melike mi hiranur mu
Temam bülee bekliyorum seni
Kizlar güzel bi ask filmi ve bilim kurgu onere bilir misiniz sizi cok etkileyen
Allah razı olsun cimcimem sağol. Mutlu oldum valla böyle demene
Çok cimcimem hemde çok.yaw otur yerde koltuğun tepesinde masa üstünde ne işin varYuk emircik ve efecike göre cok uysal
Buguj emir beyin bi fotosunu gördümmas yani yiyveresim geldi totosunu ama yasakim cok yoruluyi
Aşk filmini.melekim bilir.ben komik.filmi severim.mesala irecep İvedik gibibayiliyom o adama aşk ve romantik filmden anlamam bilim.kurgu hangi tarz bilmediğim için yanıt yok
Valla yaa.. insanin inanasi gelmiyoVede ne yorumlar yapıyoz demi
Yaw eskiden tv den gasteden ne duyup görüyoz dedik.şimdi bdv den neler okuyoz diyoz
Eymen im maşallah her eve lazım bi bebe.Yuk emircik ve efecike göre cok uysal
Buguj emir beyin bi fotosunu gördümmas yani yiyveresim geldi totosunu ama yasakim cok yoruluyi
Doğru diyosun tatlim. Herkese,tüm muslumanlara dua etmemiz lazimCanim srndr bizden sayilirsjn ki ssyilmazsanda önemli değil müslüman müslüman kardeşine her zaman dua etmelidir
Çok cimcimem hemde çok.yaw otur yerde koltuğun tepesinde masa üstünde ne işin vardaha 10 aylık yürüyünce başı durduracam ben bu bebeyi
Bana çoğu uydurukValla yaa.. insanin inanasi gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?