Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim kimyasal degildi drum keseyi görmüş düştüğü günkü drda kese olusmus dedi bs...hic bir neden yok.....
Aslında sebepsiz olmaz.sağlıklı bir gebelik devam ederdi muhtemel kromozomla ilgili bi sebepten düşmüştür.diğer 6 kaybındadami hiç sebep yoktu.yani pıhtılaşma ne gibi.çünkü arka arkaya dusuklerde genellikle altından bu sorun cikiyo.

Iyi geceler canlarim napiyosunuz nasilsiniz benim kizim bugun cok kotu yuzu egzama olmuş onunla ugrasiyom iyisiz umarim ne kadar çok konusmussunuZ oyle gecmisi sonra okuycam ins hirayi uyutum gelirim daha sonra öpüyorum cok )))
Hira mi.melikemigeçmiş olsun

Aşk filmini.melekim bilir.ben komik.filmi severim.mesala irecep İvedik gibibayiliyom o adamaaşk ve romantik filmden anlamambilim.kurgu hangi tarz bilmediğim için yanıt yok
Kizlar güzel bi ask filmi ve bilim kurgu onere bilir misiniz sizi cok etkileyen

Yuk emircik ve efecike göre cok uysal

Buguj emir beyin bi fotosunu gördüm mas yani yiyveresim geldi totosunu ama yasakim cok yoruluyi
Çok cimcimem hemde çok.yaw otur yerde koltuğun tepesinde masa üstünde ne işin vardaha 10 aylık yürüyünce başı durduracam ben bu bebeyi

Aşk filmini.melekim bilir.ben komik.filmi severim.mesala irecep İvedik gibibayiliyom o adamaaşk ve romantik filmden anlamambilim.kurgu hangi tarz bilmediğim için yanıt yok

Irecebin yakinindan geçmez mamut.
Bilim kurguda uzay zommbi yaratık gbi şeylerin dunyaya gelmesi harika bisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…