- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.941
Kız cimcimem sincik iyce karıştırdım kafamıWindows Messenger'ide bilmim çok cahalim bi kk yi Google'yi bide 8 aydır whattsapi bide işte standart mail adresim var onu biliyom başka terim ne bilmem
Mas oğluma
Bak işte maili biliyom onu bilmiyodumO mail adresin var ya ordan kamerali yazılı da konusabiliyon yasakim ona diyolar messenger ve skype dio
Ne yalan soyleyeyim bana da öyle geliyo
Hiç bilmiyom cimcinem.13 katlı her katta 7 dairesi olan bi bına.çok oturan var.bazısıni tanımıyom bile.tanıdıklar arasında emir emsali yok.
Banane ki dedi yattı amaNe arsiz bi kizzcesin sen yahu ayıp ayıp karsilik verilmez
Simdi bu banada sanane dir
Olemi kesje olsaydı.Olsaydi aslinda iyi olurdu m yavas yavas biri ile oynamaya basladikca srn rahatlardin hemdr durulurdu biraz
Heç..baktım demin ey konular varIsleri güçleri yok maytap geciyler
Cakyy benim arkadasin oğluHe bak yaratık filmini severim.
Korku filminidemesala dün gece hani bi bebek varya insanları öldüren ona baktim
Yaw bide derler ki hamileyken stressiz kavga olmayan bebek sakin olur derlerdi.eee hani nerde
ama şu çıktı.Anne karnında sakin olan bebek dışarda kuduruk olur derlerdi evet emir anne karnında çok hareketli değildi.ama dışarı çıktı.kuduruk.oldu
Olemi kesje olsaydı.nasipse 3 yaşında krese verecem ama daha çok var
Geçen ay adet oldum 25 gün sürdü,durmadı kanamamhormon tahlili istedi doktorum,seviyeleri çok yükselmiş,doğum kontrol hapi veriyorum. Hem kanaman kesilecek hem de hormon seviyesi normale iner dedi. Adetin 3. Günü gel dedi. Bugün 3. Günüm doktorum şehir dışında. Yapmadilar tahlili napicam ben şimdi bir dahaki ayı mi bekliycem
Cnm mesala 4 kisilik kofte icin ...kisi basi 1 cay bardagi ince bulgur ..bir yemek kasigi pul biber aci sevenler icin biberi fazla kata bilirsin..yarim demet maydanoz 3 4 dal da yesil sogan dogra hzirda kalsin...koyun nun kara etini robotta iyice cek eline alinca puturluk olmasin yag gibi olsun:) ve tepsine bir orta boy kuru sogan 4 5 dis samirsak dogra tuz karabiber eyrr ev salcan varsa yani domates salcasi bir cay kasigi eger marketten aliyorsan bir tatli kacigi kat...eti almadan once bu malzemeleribir guzel karistir yogurmaya basla ..... bir 10.dk sonra etini al iyice yogur etini alirken bir yemek kasigi kadar pul biber al ..iyice yogurduktan sonra kiydiginmaydonozu ve yesil sogani al karistirip 1 veya 2 defa yogur servis yap cnm ...
günaydııınKizlara tariff verdim sizedr verem dedimdi. ..haaa gunsadinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?