- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.921
BananekiiiSuwram haklı sende yat
Ne yalan soyleyeyim bana da öyle geliyoBana çoğu uydurukgibi geliyo arbim
Hiç bilmiyom cimcinem.13 katlı her katta 7 dairesi olan bi bına.çok oturan var.bazısıni tanımıyom bile.tanıdıklar arasında emir emsali yok.Yurudunde daha fenaa olcek . Yasakim komsun yokmu hic . Emirin yaşlarında falan
Ben namazımma devam edim geliom. Sipayi doyurdumds
Ilk bebegim.karnimda oldu kurtaj o k dum ikinci bebegim cok sinirlendim hemde ciddi anlamda düştü o sabah,e.bebegim.kızım sağlıklı hamd olsun çok şükür, 4.bebegim malesef ayagim kaydi düştüm ve kaybettim,5.bebegim bilmiyordum hamile olduğumu düşük yapinca öğrendim, 6.Bebegim ilk baharda düştü kese kan obekleriyle doluydu bekleniyordu,buna gelince cok gergin gunler gecirdim ona bagliyorumAslında sebepsiz olmaz.sağlıklı bir gebelik devam ederdi muhtemel kromozomla ilgili bi sebepten düşmüştür.diğer 6 kaybındadami hiç sebep yoktu.yani pıhtılaşma ne gibi.çünkü arka arkaya dusuklerde genellikle altından bu sorun cikiyo.
Burda niye öpücük atmisimBana çoğu uydurukgibi geliyo arbim
Peki hiç pıhtılaşma testi yapmadımi doktor.Ilk bebegim.karnimda oldu kurtaj o k dum ikinci bebegim cok sinirlendim hemde ciddi anlamda düştü o sabah,e.bebegim.kızım sağlıklı hamd olsun çok şükür, 4.bebegim malesef ayagim kaydi düştüm ve kaybettim,5.bebegim bilmiyordum hamile olduğumu düşük yapinca öğrendim, 6.Bebegim ilk baharda düştü kese kan obekleriyle doluydu bekleniyordu,buna gelince cok gergin gunler gecirdim ona bagliyorum
Hayır aslına bakarsan bir cok dr degistik vel hasılı suanki drd a 3.dusugum ama biri karda kayip düştüm onun sebebi belli....bu defa kontrollu gidecegiz dedi bakalim haftaya cagirdiPeki hiç pıhtılaşma testi yapmadımi doktor.
He bak yaratık filmini severim.Irecebin yakinindan geçmez mamut.
Bilim kurguda uzay zommbi yaratık gbi şeylerin dunyaya gelmesi harika bisi.
Keske sen Bi soylesen.aklına bi düşür bence.Hayır aslına bakarsan bir cok dr degistik vel hasılı suanki drd a 3.dusugum ama biri karda kayip düştüm onun sebebi belli....bu defa kontrollu gidecegiz dedi bakalim haftaya cagirdi
Iy geceler harbim.allah rahatlik versinBen gidiyorum kizceler. Opuyorum sizi kocamaann
Skp ne olakiyeni duydum bole bi icattan
Vede ne yorumlar yapıyoz demi
Yaw eskiden tv den gasteden ne duyup görüyoz dedik.şimdi bdv den neler okuyoz diyoz
Kız cimcimem sincik iyce karıştırdım kafamıWindows messenger in yeni modeli
Bananekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?