Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kac yasinda evlendin peki

Benim hesaba bak yas 23 8 yil desen eder 15 7,5 yildir bebek istiyoruz diyince 14e fln cekti ondan sordum yanlus anlama,alkali diyeti
Dene derim kadin hastaliklarinin coguna care

Benim hesaba bak yas 23 8 yil desen eder 15 7,5 yildir bebek istiyoruz diyince 14e fln cekti ondan sordum yanlus anlama,alkali diyeti
Dene derim kadin hastaliklarinin coguna care

Ben evde kendım yapıyorum alkali suyumu canım ! İngiliz karbonatı ve limon koyuyorum içtiğim suya . Yok canım neden yanlış anlayayım 15 de evlendım üç Ayda tanıştık evlendik ama düğünüm olmadı bebişin önce düğün yapıcaz allah nasip ederse Mayıs' yada haziranda

Aa sen kucukmussun. 23 yasindasin 7yildir bebek mi bekliyosunuz kaç yasinda evlendin tatlim sen? Bende pcos var. Ama kilolu değilim ben. Bendeki en büyük problem yumurtam olusmuyor hiç. Ilaçla bile 1 tane oluştu 3. Klomen denemesinde o da tutmadi. Hsg den sonra bizde tüp bebek düşüneceğiz artık... hayırlısı ne diyeyim

Şimdi gördüm msjini canım

15 yasında evlendim canım ben ! Kociş kaçıyordu da ondan Hakkımızda hayırlısı canı üm ınsallah gerek kalmazsa kalırsın hamile benimde oluşmadı büyümedi yumurtam aylarca tedavi gördüm olmadı
Ellerine sağlık canım

Tesekkur cnm gel beraber olsun

Bu arada dugununuz uğurlu gelir de bir bebisiniz olur inşallah

Bende de aynı durum var. Çok canım sıkılıyor. Demek pcolarda hep böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…