- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.061
Kac yasinda evlendin pekiPcos var bende de sendrom benımkisi buyrun belirtileri mevcut hamile kalabılmek için diyetisyene başladım canım herseyden önce sağlık için tabiki de sorduğun için öyle dedim 7 buçuk Yıldır istiyoruz canım Allah buyuk bazı manevı sıkıntılarımız var onları atlattıktan sonra tup bebek yaptıracağız hem bende o zamana kadar vereyim kilo dedim verebildiğim kadar ! Evlendiğim ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadı yaşım 23 canım 95 kilo olmuşum çok almışım 35 kilo vermem gerekmiş bakalım inşallah veririm
Evet tatlım öyle gercekten yaa!
Allah bir daha yaşatmasın tatlım gercekten de çok zor ! Aminn inşallah rabbım olmayana da versin !!
Evet doğru boş bırakmak olmazzz7 24 buraadiniz
Kac yasinda evlendin peki
Benim hesaba bak yas 23 8 yil desen eder 15 7,5 yildir bebek istiyoruz diyince 14e fln cekti ondan sordum yanlus anlama,alkali diyeti
Dene derim kadin hastaliklarinin coguna care
Aa sen kucukmussun. 23 yasindasin 7yildir bebek mi bekliyosunuzPcos var bende de sendrom benımkisi buyrun belirtileri mevcut hamile kalabılmek için diyetisyene başladım canım herseyden önce sağlık için tabiki de sorduğun için öyle dedim 7 buçuk Yıldır istiyoruz canım Allah buyuk bazı manevı sıkıntılarımız var onları atlattıktan sonra tup bebek yaptıracağız hem bende o zamana kadar vereyim kilo dedim verebildiğim kadar ! Evlendiğim ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadı yaşım 23 canım 95 kilo olmuşum çok almışım 35 kilo vermem gerekmiş bakalım inşallah veririm
Evet tatlım öyle gercekten yaa!
Allah bir daha yaşatmasın tatlım gercekten de çok zor ! Aminn inşallah rabbım olmayana da versin !!
Ellerine sağlık canımYemeğimi yaptım yedim yeni saat 8 gibi de kocişiminnyemrğini yapacagım ona ayrı kendıne ayrı yapıyorum artık
Şimdi gördüm msjini canımBen evde kendım yapıyorum alkali suyumu canım ! İngiliz karbonatı ve limon koyuyorum içtiğim suya . Yok canım neden yanlış anlayayım 15 de evlendım üç Ayda tanıştık evlendik ama düğünüm olmadı bebişin önce düğün yapıcaz allah nasip ederse Mayıs' yada haziranda
Aa sen kucukmussun. 23 yasindasin 7yildir bebek mi bekliyosunuzkaç yasinda evlendin tatlim sen? Bende pcos var. Ama kilolu değilim ben. Bendeki en büyük problem yumurtam olusmuyor hiç. Ilaçla bile 1 tane oluştu 3. Klomen denemesinde o da tutmadi. Hsg den sonra bizde tüp bebek düşüneceğiz artık... hayırlısı ne diyeyim
Ellerine sağlık canım
Bu arada dugununuz uğurlu gelir de bir bebisiniz olur inşallahBen evde kendım yapıyorum alkali suyumu canım ! İngiliz karbonatı ve limon koyuyorum içtiğim suya . Yok canım neden yanlış anlayayım 15 de evlendım üç Ayda tanıştık evlendik ama düğünüm olmadı bebişin önce düğün yapıcaz allah nasip ederse Mayıs' yada haziranda
Bende de aynı durum var. Çok canım sıkılıyor. Demek pcolarda hep böyle oluyor15 yasında evlendim canım ben ! Kociş kaçıyordu da ondanHakkımızda hayırlısı canı üm ınsallah gerek kalmazsa kalırsın hamile benimde oluşmadı büyümedi yumurtam aylarca tedavi gördüm olmadı
Tesekkur cnm gel beraber olsun
Bu arada dugununuz uğurlu gelir de bir bebisiniz olur inşallah
Bende de aynı durum var. Çok canım sıkılıyor. Demek pcolarda hep böyle oluyor
Öyle tatlım yaaa inşallah bizde tutarda hayırlı evlat sahibi oluruzİnşallah canım aminnn inşallahhh !!
Evet canım maleseff tup bebek olayı olmasaydı ne yapardık bilmiyorum iyiki var
Öyle tatlım yaaa inşallah bizde tutarda hayırlı evlat sahibi oluruz
Ay biliyo musun bana da öyle geliyor. Bu sene uğurlu gelecekInşallah canım amiin n ! Ben bu yılın bana Uğur getireceğine çok inanıyorum çok beklentim var inşallah olur rabbım herkesin gönlüne göre versin inşallahh Herşeyin zamanı var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?