- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.021
Esmerim kolay gelsinSlmlaaaaaaar gec olsada gelebildim sonundaa ayyy su temizlikten basimi kaldiramiyorum bi turluu
Arbi kizim hsg sonrasihamile kalan cok kisi var ins senede ise yarar bak gecen gunu birisi ovu tarihne yakin maydonaz kaynatip buharina oturmus iliskiye girmis su an hamile hayit otu aslan pencesi kaynatmis icmis bideKlomen denedik pek fayda etmedi. Önümüzdeki ay hsg cekilecek. Umarım ise yarar
Allahimm saglikla büyütmeyi nasip etsin. Tüp bebekle mi oldusenin? Problemin neydi canım?Hayırlısı ins.rabbim daha fazla bekletmesin.harbim ben bu oglana kavuşmak için 4 yıl.mücadele ettim.hani pes etmiycez.ne gerekirse yapacaz.ondan sonrası rabbime kalmis
Yok karşıdanda zor rosem.İnşallah canım Aminnn karşıdan kolay gibi gizukuyor herkese ama zor bence
Hadi yaa.Arbi kizim hsg sonrasihamile kalan cok kisi var ins senede ise yarar bak gecen gunu birisi ovu tarihne yakin maydonaz kaynatip buharina oturmus iliskiye girmis su an hamile hayit otu aslan pencesi kaynatmis icmis bide
Alamanci hatun bi baska oluy tabiNein cola
Ya kaffee
Dir alamancasi
Kk da hayit kullan cok kisi var hazir suyuda satiliyo otunu kaynatip icenlerde var yarari varmis zarari yokmus yalniz prolaktini yuksrk olanlar dikkatli icmeli diye bikiyorumHadi yaa.bu hayit otu ne oluyor melekim?
Anladim yasakim sesiniz kesilince dedim yine emircik durmadi kesin..Eyvah yaw evdeler dışarıda çıkmıyo lar.demekki temiz avada şart çıkmak lasim iki güne bir.yeni geldik dışardan.melekim hani senle konuştuk ya.uyumadi hemen çıkardım dışarda uyuttum geldim
Yok harbim doğal yoldan oldu.ben hamile kaliyodum ana kaybediyodum.tam 6 bebek kaybettim.emirim 7.kan pıhtılaşma si vardı bende.kan inceltici iğne le aspirin le Bu sefer rabbim nasip etti.çok yıprandım.isyan etmedim.sabretttim.Bi çok doktora gittim.Allahimm saglikla büyütmeyi nasip etsin. Tüp bebekle mi oldusenin? Problemin neydi canım?
Bilmiyordum ben onu bir arastirayim teşekkür ederim tatlimKk da hayit kullan cok kisi var hazir suyuda satiliyo otunu kaynatip icenlerde var yarari varmis zarari yokmus yalniz prolaktini yuksrk olanlar dikkatli icmeli diye bikiyorum
Iy ce kudurdu isirmaya başladı hemen giydirdim çıktım melekimAnladim yasakim sesiniz kesilince dedim yine emircik durmadi kesin..
Ins tek duam o zaten.ama du bi dakka hergün buraya girilecek kusura bakma.bak biz en azından giriyoz yine.ikiz de olsa hergün bi kaç mesaj yazilacak
Arsstir harbim sen bdv gezmede dier topiklerde arastirma yap bak ben kk dan cok sey ogrendimBilmiyordum ben onu bir arastirayim teşekkür ederim tatlim
Ayyy 6 bebek miYok harbim doğal yoldan oldu.ben hamile kaliyodum ana kaybediyodum.tam 6 bebek kaybettim.emirim 7.kan pıhtılaşma si vardı bende.kan inceltici iğne le aspirin le Bu sefer rabbim nasip etti.çok yıprandım.isyan etmedim.sabretttim.Bi çok doktora gittim.
4 aylık bebek evde elime geldi.ambulansla zor yetistirildim hastaneye.çok acılar çektim.kürtaj lar oldum.ama sonu güzel 9da şükür.darısı Sana melekime suwram a ins
HahahhaArsstir harbim sen bdv gezmede dier topiklerde arastirma yap bak ben kk dan cok sey ogrendim
Anadolunun bagrindan kopup geldim emmeAlamanci hatun bi baska oluy tabi
Yaaww bide isirmakmi ciktiIy ce kudurdu isirmaya başladı hemen giydirdim çıktım melekim
Ayyy 6 bebek mirabbim onların ömrünü emire versin inşallah çok acilar cekmissin,yerinde başkası olsa dayanamazdi o kadar
Amin inşallah şekerim,Allah razı olsun
Bende geçmişe bakıyom melekimYaaww bide isirmakmi ciktiEmircik dislerini gostermeye basladi Bide benim icin isirsin
yasakim gecmisi okuyom tabletten giriyom o yuzden agirim
Yok öyle bi slm yazma.günlük.ne yaptın hepicigini yazcam.yosam öbür taraftan irahatsiz iderimins yasakim yaaw hic giremezsem bi slm yazar cikarim urya kiscem gibiPardon yanlis smile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?