Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Klomen denedik pek fayda etmedi. Önümüzdeki ay hsg cekilecek. Umarım ise yarar
Arbi kizim hsg sonrasihamile kalan cok kisi var ins senede ise yarar bak gecen gunu birisi ovu tarihne yakin maydonaz kaynatip buharina oturmus iliskiye girmis su an hamile hayit otu aslan pencesi kaynatmis icmis bide

Hayırlısı ins.rabbim daha fazla bekletmesin.harbim ben bu oglana kavuşmak için 4 yıl.mücadele ettim.hani pes etmiycez.ne gerekirse yapacaz.ondan sonrası rabbime kalmis
Allahimm saglikla büyütmeyi nasip etsin. Tüp bebekle mi oldusenin? Problemin neydi canım?

Eyvah yaw evdeler dışarıda çıkmıyo lar.demekki temiz avada şart çıkmak lasim iki güne bir.yeni geldik dışardan.melekim hani senle konuştuk ya.uyumadi hemen çıkardım dışarda uyuttum geldim
Anladim yasakim sesiniz kesilince dedim yine emircik durmadi kesin..

Allahimm saglikla büyütmeyi nasip etsin. Tüp bebekle mi oldusenin? Problemin neydi canım?
Yok harbim doğal yoldan oldu.ben hamile kaliyodum ana kaybediyodum.tam 6 bebek kaybettim.emirim 7.kan pıhtılaşma si vardı bende.kan inceltici iğne le aspirin le Bu sefer rabbim nasip etti.çok yıprandım.isyan etmedim.sabretttim.Bi çok doktora gittim.

4 aylık bebek evde elime geldi.ambulansla zor yetistirildim hastaneye.çok acılar çektim.kürtaj lar oldum.ama sonu güzel oldu şükür.darısı Sana melekime suwram a ins

Ayyy 6 bebek mi rabbim onların ömrünü emire versin inşallah çok acilar cekmissin,yerinde başkası olsa dayanamazdi o kadar
Amin inşallah şekerim,Allah razı olsun

Yaaww bide isirmakmi ciktiEmircik dislerini gostermeye basladiBide benim icin isirsin
yasakim gecmisi okuyom tabletten giriyom o yuzden agirim
Bende geçmişe bakıyom melekim

Hiç sorma korkuyom yanıma gelince

Gecen gobegimden bi tuttu allam nası acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…