- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.041
Amiin yasakim canim benim cok sagol bizi unutmuyosun hicYok harbim doğal yoldan oldu.ben hamile kaliyodum ana kaybediyodum.tam 6 bebek kaybettim.emirim 7.kan pıhtılaşma si vardı bende.kan inceltici iğne le aspirin le Bu sefer rabbim nasip etti.çok yıprandım.isyan etmedim.sabretttim.Bi çok doktora gittim.
4 aylık bebek evde elime geldi.ambulansla zor yetistirildim hastaneye.çok acılar çektim.kürtaj lar oldum.ama sonu güzel oldu şükür.darısı Sana melekime suwram a ins
Gül bakemHahahhatamam
Niye unutum melekim.tamam ikinciyi isteyen kislarimiz var rabbim onlarada nasip etsin ama inş ilk önce hiç olmayana nasıp etsinAmiin yasakim canim benim cok sagol bizi unutmuyosun hic
Yok harbim doğal yoldan oldu.ben hamile kaliyodum ana kaybediyodum.tam 6 bebek kaybettim.emirim 7.kan pıhtılaşma si vardı bende.kan inceltici iğne le aspirin le Bu sefer rabbim nasip etti.çok yıprandım.isyan etmedim.sabretttim.Bi çok doktora gittim.
4 aylık bebek evde elime geldi.ambulansla zor yetistirildim hastaneye.çok acılar çektim.kürtaj lar oldum.ama sonu güzel oldu şükür.darısı Sana melekime suwram a ins
Arsstir harbim sen bdv gezmede dier topiklerde arastirma yap bak ben kk dan cok sey ogrendim
Tamam ya kızmaGül bakemmelekim haklı bide başka topiklerin oku.dün aşam gördüm bi konuda yorumunu aferin fazla derine dalıp mapıs lik olmadan hafif yorum yapmissin one ya kari koca el sakasiyla morartiyolarmis birbirlerini hiç sevmem el sakasini
Gelmedinki cimcimemAboww
Bunu bilmiyodum ben
Ay inşallah canimmm. Senin problemin ne? Ne zamandır istiyorsun?
Yok karşıdanda zor rosem.
Yok harbim doğal yoldan oldu.ben hamile kaliyodum ana kaybediyodum.tam 6 bebek kaybettim.emirim 7.kan pıhtılaşma si vardı bende.kan inceltici iğne le aspirin le Bu sefer rabbim nasip etti.çok yıprandım.isyan etmedim.sabretttim.Bi çok doktora gittim.
Napiyonuz kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?