Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Offf isteyen gelir gelmezbüyütmeye gerek yok.bidaha şaka yapacağımız kişiyi seçer yaparız.kapansin artık konu.
farkındaysan yorumlarda smiley koydum ben hep. ciddiye almadım,güldüm. hatta katıldım şaka yaptım. suwra35 fazla ciddiye aldı,o yargıladı beni. he diyorsanız gelme,gelmem..

yaaw kızlar ikinizde gelin tabi burda konuşuyoruz dertleşiyoruz eğleniyoruz ikinizde çok sevdik yapmayın allah aşkına
neden öyle bişey yaptınız ki naptım ben size,niye sevmiyosunuz beni

sizce normal bir saka mı yaptığınız ?
Bence değil !

Bir daha saka yaparsanız gelmem ! Haberiniz olsun !

farkındaysan yorumlarda smiley koydum ben hep. ciddiye almadım,güldüm. hatta katıldım şaka yaptım. suwra35 fazla ciddiye aldı,o yargıladı beni. he diyorsanız gelme,gelmem..

yaaw kızlar ikinizde gelin tabi burda konuşuyoruz dertleşiyoruz eğleniyoruz ikinizde çok sevdik yapmayın allah aşkına
ben ciddiye almadım ki zaten melekim. ciddi olsam smiley kullanmazdım. sempatiklik katsın,şaka yaptıgımı anlayın diye smiley koydum. kimseye kızmadım,küsmedim.

Tamam yok oyle bişey dedikçe uzuyo ama konu.ilk melekimle konuyu kizan konusundan girdik.komik smile yaptık.ordan bile anlaşılır sormadan.
evet ya gülelim demiştikhatta ben harbi kıza geçen günü bi kere daha takıldım yoksa erkekmisin dedim o anlamıştı şaka yaptığımı

Gelme ne demek harbi.bu topik gelen herkesin.git deme gibi hakkımiz yok.gelmek isteyen herkes gelir.

Tamam artık öpüp barışalım ! Hepinizi seviyorum sadece endişelendim o kadar !
Telefondan girdiğim icin smile yapamıyorum hepinizi öpüyorum çok çok

Tamam artık öpüp barışalım ! Hepinizi seviyorum sadece endişelendim o kadar !
Telefondan girdiğim icin smile yapamıyorum hepinizi öpüyorum çok çok
rosem bidaha ciddi alma her şakayı
hem erkek olsa bile burda kötü bişey paylaşmıyoruz ayıp bişey konuşmuyoruz erkek olsaydı şimdiye çoktan atılırdı siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…