- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.801
farkındaysan yorumlarda smiley koydum ben hep. ciddiye almadım,güldüm. hatta katıldım şaka yaptım. suwra35 fazla ciddiye aldı,o yargıladı beni. he diyorsanız gelme,gelmem..Offf isteyen gelir gelmezbüyütmeye gerek yok.bidaha şaka yapacağımız kişiyi seçer yaparız.kapansin artık konu.
şaka yaptım amaDedikodudan bann yersiniz dion
hak ver ama ! buyuttugumuZ yok ben hepimiz icin endişelendim burada ne hale girdim haberin yok sizleri önemsemesem biyle tepki vermezdimOfff isteyen gelir gelmezbüyütmeye gerek yok.bidaha şaka yapacağımız kişiyi seçer yaparız.kapansin artık konu.
sizce normal bir saka mı yaptığınız ?
Bence değil !
neden öyle bişey yaptınız kinaptım ben size,niye sevmiyosunuz beni
sizce normal bir saka mı yaptığınız ?
Bence değil !
Bir daha saka yaparsanız gelmem ! Haberiniz olsun !
farkındaysan yorumlarda smiley koydum ben hep. ciddiye almadım,güldüm. hatta katıldım şaka yaptım. suwra35 fazla ciddiye aldı,o yargıladı beni. he diyorsanız gelme,gelmem..
Rose yoksa kıs seni bizle kafa buluyon.yaziyo daha soruyon
ben ciddiye almadım ki zaten melekim. ciddi olsam smiley kullanmazdım. sempatiklik katsın,şaka yaptıgımı anlayın diye smiley koydum. kimseye kızmadım,küsmedim.yaaw kızlar ikinizde gelin tabi burda konuşuyoruz dertleşiyoruz eğleniyoruz ikinizde çok sevdik yapmayın allah aşkına
evet ya gülelim demiştikTamam yok oyle bişey dedikçe uzuyo ama konu.ilk melekimle konuyu kizan konusundan girdik.komik smile yaptık.ordan bile anlaşılır sormadan.
benimde şakaya katıldıgım anlaşılıyordur umarımTamam yok oyle bişey dedikçe uzuyo ama konu.ilk melekimle konuyu kizan konusundan girdik.komik smile yaptık.ordan bile anlaşılır sormadan.
Gelme ne demek harbi.bu topik gelen herkesin.git deme gibi hakkımiz yok.gelmek isteyen herkes gelir.farkındaysan yorumlarda smiley koydum ben hep. ciddiye almadım,güldüm. hatta katıldım şaka yaptım. suwra35 fazla ciddiye aldı,o yargıladı beni. he diyorsanız gelme,gelmem..
anladım harbim rosem biraz fazla ciddi aldı ama rosemde küsmesinben ciddiye almadım ki zaten melekim. ciddi olsam smiley kullanmazdım. sempatiklik katsın,şaka yaptıgımı anlayın diye smiley koydum. kimseye kızmadım,küsmedim.
tesekkür ederim tatlım
rosem bidaha ciddi alma her şakayıTamam artık öpüp barışalım ! Hepinizi seviyorum sadece endişelendim o kadar !
Telefondan girdiğim icin smile yapamıyorum hepinizi öpüyorum çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?