- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.821
oyle son msjda ciddi ciddi yazınca beni istemiyosunuz sandımGelme ne demek harbi.bu topik gelen herkesin.git deme gibi hakkımiz yok.gelmek isteyen herkes gelir.
ortalıgı karıştırdın,süpürgeye atla kaç hemenWantedddddddd
farkındaysan yorumlarda smiley koydum ben hep. ciddiye almadım,güldüm. hatta katıldım şaka yaptım. suwra35 fazla ciddiye aldı,o yargıladı beni. he diyorsanız gelme,gelmem..
kız yasakımla biz diyoduk harbi kız da iyi kızmış dedik hiç istemez olurmuyuzoyle son msjda ciddi ciddi yazınca beni istemiyosunuz sandım
teşekkür ederim melekimm bende sizi sevdimmkız yasakımla biz diyoduk harbi kız da iyi kızmış dedik hiç istemez olurmuyuz
bende güldüm bayaolay kapandıysa şimdi geçmişi okuyumama ne güldüm gören deli derdi
ortalıgı karıştırdın,süpürgeye atla kaç hemen
Yaw öyle yazma sebebim hani konu uzamasın diye.kimkime git diyebilir ki...oyle son msjda ciddi ciddi yazınca beni istemiyosunuz sandım
katil uşak benceYokkk yasakimm dedi ya katil va di katil aramaya cikiomm
ay inşallah tatlım yaaaYaw öyle yazma sebebim hani konu uzamasın diye.kimkime git diyebilir ki...hiç kimse gitmesin.şurda güzel sohbetimiz birlikteliğimiz var aynen devam edecez hem senin hem suwram hem melekimin daha bebesi olacak.bide o günleri görelimde
Bak istebende güldüm bayabi an ben bile kendimden şüphe ettim
Yettim melekimm ben gelene kafar erkes gitticinku gazana mi dustum ben. begendim hepiciniziii giyamamm hec birinize
icranım olayı kaçırdınHarbikizce harbierkek miymisnickini bikem.gendini kamufile etmek icon kiz yazmis
Bak istene diyim sincik
olay kapandıysa şimdi geçmişi okuyumama ne güldüm gören deli derdi
rosem bidaha ciddi alma her şakayı
hem erkek olsa bile burda kötü bişey paylaşmıyoruz ayıp bişey konuşmuyoruz
erkek olsaydı şimdiye çoktan atılırdı
siteden
güldürsün ağlatmasın !Eymen uyandi daha gulmeme cocum beni oyle gorunce korktu agladi dusun yani bi an nefes alamadım
rosem bu sitede erkek üyeler oluyo bazen ama onlar belli ediyo kendiniesim erkek olduğunu bilse bir daha gelme izin vermez bundan bir kac önce haberleere çıkmış kadın sitelerinde erkek diye dolaşanlar var diye geldi tek tek yazıldıklarımı okudu tartıştık bu yüzden gaddarın bu konuda sizleri sevdiğim icin gelmesem üzülürüm onun icin anladınız mı şimdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?