- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.341
bende irkekmişimNe dedi
Hemen teslim olmasaydin keşkebende irkekmişimsenden hep şüphe ettim dedi benden habire foto istiyon dedi
bende dedim evet ben irkekim
bende o zaman ilk kez duymuştumAyatimda ilk defa duydum bea
oldum bile daha fazla dayanamadımHemen teslim olmasaydin keşke
Ahh kizanimmm saf kizanimmmoldum bile daha fazla dayanamadım
Rosem smile zor oluyisa : ) bu Gulucuk ten yapsan olmamo. Unlem ciddiyet isaretidirde
Keşke 1 gün önce haber verselermis. Iki ayagini bir papuca sokmuslarbir saat evvel akraba aradı bize geleceklermis son dakikada ne yapacağımı şaşırdım anca evi toparladım sildim sipurdum kocise hazır birseyler al dedim son bir saat kala ne yapayım ! Umduğunu değil bulduğunu yer misafir ilk defa evimize geliyorlar yeni evliler onun icin birsey yapmaya kalksam yetistiremem
Keşke 1 gün önce haber verselermis. Iki ayagini bir papuca sokmuslar
Ay bende nefret ediyorum böyle şeylerden. Insanlık hali yani ev daginik olabilir. 1 gün önce haberin olsa böyle telaş etmezsinEn sevmediğim şey gelmeden bir iki saat önce haber verilmesi ne yapacağımı şaşırıyorum gercekten ! Nefret ediyorum titizler birde tuvalete varıncaya temizledim bügünde evde yoktum biliyorsunuz bir is yapmamıştım zorla yetiştirdim
Hemen teslim olmasaydin keşke
yasakım bana ne dedi bilinmi
Ne dedi
bende irkekmişimsenden hep şüphe ettim dedi benden habire foto istiyon dedi
bende dedim evet ben irkekim
Hemen teslim olmasaydin keşke
Rosem bi yöndende iyi yaw.En sevmediğim şey gelmeden bir iki saat önce haber verilmesi ne yapacağımı şaşırıyorum gercekten ! Nefret ediyorum titizler birde tuvalete varıncaya temizledim bügünde evde yoktum biliyorsunuz bir is yapmamıştım zorla yetiştirdim
Ay bende nefret ediyorum böyle şeylerden. Insanlık hali yani ev daginik olabilir. 1 gün önce
haberin olsa böyle telaş
etmezsin
Göbek fantezisi haaaHe durun eksiklik var mesajda tek iresim istese bana bi gün dediki göbek li resim istiyom. gobegimi var demiştim bi gün oncede eh işte gelde suphelenme
One teslim olcekHemen teslim olmasaydin keşke
Cocuktur yapar yani. Gelenler dusuncesizce davranmisAynen canım birde benim oğlan var ! O bazen yem yerken kırıntı yapiyr
De bakim şimdi harbicanimGöbek fantezisi haaa
Laf sokmada üstüme yoktur canım elbette onu diyeceğim hayalimRosem bi yöndende iyi yaw.mesala bahanen olur ay kusura bakmayın bi satte bişey yapamadım ne dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?