Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bir saat evvel akraba aradı bize geleceklermis son dakikada ne yapacağımı şaşırdım anca evi toparladım sildim sipurdum kocise hazır birseyler al dedim son bir saat kala ne yapayım ! Umduğunu değil bulduğunu yer misafir ilk defa evimize geliyorlar yeni evliler onun icin birsey yapmaya kalksam yetistiremem

Keşke 1 gün önce haber verselermis. Iki ayagini bir papuca sokmuslar

Keşke 1 gün önce haber verselermis. Iki ayagini bir papuca sokmuslar

En sevmediğim şey gelmeden bir iki saat önce haber verilmesi ne yapacağımı şaşırıyorum gercekten ! Nefret ediyorum titizler birde tuvalete varıncaya temizledim bügünde evde yoktum biliyorsunuz bir is yapmamıştım zorla yetiştirdim

Ay bende nefret ediyorum böyle şeylerden. Insanlık hali yani ev daginik olabilir. 1 gün önce haberin olsa böyle telaş etmezsin

Hemen teslim olmasaydin keşke
yasakım bana ne dedi bilinmi

bende irkekmişimsenden hep şüphe ettim dedi benden habire foto istiyon dedi
bende dedim evet ben irkekim

Hemen teslim olmasaydin keşke

He durun eksiklik var mesajda tek iresim istese bana bi gün dediki göbek li resim istiyom.gobegimi var demiştim bi gün oncedeeh işte gelde suphelenme

Rosem bi yöndende iyi yaw.mesala bahanen olur ay kusura bakmayın bi satte bişey yapamadım ne dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…