- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.361
Itiraf et internetten buldugun bi göbek resmini gonderdin DimiOne teslim olcekben oldum göbek li iresim gönderdim
Valla bilemedim şimdi,ikinizdende şüpheleniyorum suanDe bakim şimdi harbicanimkim irkek
Melekimin çok şüpheli yanları var
Cocuk değil köpeğim oğlan olan :) ay güldürdün beniCocuktur yapar yani. Gelenler dusuncesizce davranmis
Yok valla ole Sahtekarlık bilmem hepsi kendi fotomduItiraf et internetten buldugun bi göbek resmini gonderdin Dimi
Yaw ponponu düşünme o yanlışlıkla oldu temisim benValla bilemedim şimdi,ikinizdende şüpheleniyorum suan
Tamam suwramAni cıkış yaparsam kusura bakmayın lütfen !
Yok valla ole Sahtekarlık bilmem hepsi kendi fotomdude bakim napim sincik ben herif duşa bosarbeni.
HahahahCocuk değil köpeğim oğlan olan :) ay güldürdün beni
Yani rosem gerekeni söyle.oyle gelen lafıda hak ediyoLaf sokmada üstüme yoktur canım elbette onu diyeceğim hayalim
Kesinlikle sonuna kadar arkandayim hayalim sen üzülme sakınYaw ponponu düşünme o yanlışlıkla oldu temisim ben
Yok kuzum niye alınalimBu tür konuşmalarınıza yorum yapmıyorum diye alınmayın !lütfen
Hee yanlışlık olduysa tamamYaw ponponu düşünme o yanlışlıkla oldu temisim ben
Teşekkür ederimKesinlikle sonuna kadar arkandayim hayalim sen üzülme sakın
Hahahahay çok utandim suan
Rosem onu gördüm bende yeni fotosunu at bideDün ris
Dün rifki bin fotosunu koydum görmedin mı ? Utanma canım uyanikacak birsey yok bunda
Yani rosem gerekeni söyle.oyle gelen lafıda hak ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?