- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.481
Tabi rosem şimdi metabolizma savunmaya geçti bence ...direniyo.ama sen bu mücadele ile yenecen.aman üzülme vücut hemen anlar.hormonlar alt üst olur.bak ben valla çok yemedigim halde vücut inat ediyo 10 aydır 5 kiloyu veremiyom.eskiden daha çok yerdim.hemen verirdim.yok gitmiyo şimdi...hani Bi sende yok bu direnç.önemli olan pes etmemek.zaten hızlı verilen hızlı geri alınır.önemli olan az ve sağlıklı vermek.aynen diete spora devam
YupiiiiiiiiHep böle yap suwram
Wuwwwwwww -4dorudur
Yazacak inş çok güzel.olacak ilk sayfa
Senle benim dialoguda ekliycekreklam olur çok.kıs çekeriz boylece
Bi hafta oluyo rosem başvurduk hemen kabul ettilercimcime yapacak inş düzenlemeyi
öğrendim dimibu kız harbiden öğrendi bu işieyi kilitle hırsızlar irkek sinekler girmesin
çok geçmiş olsun canımyenş geldim doktordan ! Kollarım iki gündür delik deşik oldu bügünde kan aldılar sağlık Ocağına gidip diğer tahlillerimizde yaptırcam troitlerime kollarım dinlensin açtık pazartesi yaptırıcam artık ye kalmadı kolumda
oyy kıyamam ağlamaaa
hem kıza göbekli resimlerini atıyosun,sonrada ben mi ettim,yok ben yapmam falanBen mi gösterim dedim
bu bir itiraf mıAma sende çok kiviriyodun aklımı başımdan aldin
naber kız nasılsınEhlen ve sehlen harbican
hahahahahYok öle demiyelim sadece beğeni diyelim
Sen zaten bana hec inanmadinhem kıza göbekli resimlerini atıyosun,sonrada ben mi ettim,yok ben yapmam falan
bak yapma şunu,yapmaaaaaSen zaten bana hec inanmadin
Du senin bi aklıni başından alım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?