- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.461
Iy etmissinInternetı Dışarıya bağladım evim taş duvar olduğu için yavaştı şimdi hızlandı jet maşallah !!!
Yaw ben ant.hep sıcak sanirdimHava dok KTÜ soğuk ya !! Dışarıda nefes alınmıyor rüzgârdan arabayla giderken arabayı sallıyordu o kadar cok
Etmemmi güzel kiscem herzaman topikte bebeki olsun dedilerimin arasındasin.hiç unutmam seniüzülme bi
Vücut direniyo şimdi ama kiracan inş o direnci
merak etmehemen sildim
sen değelmidinbenim ponponuma laf eden
Yaw ben ant.hep sıcak sanirdim
Tabi rosem şimdi metabolizma savunmaya geçti bence ...direniyo.ama sen bu mücadele ile yenecen.aman üzülme vücut hemen anlar.hormonlar alt üst olur.bak ben valla çok yemedigim halde vücut inat ediyo 10 aydır 5 kiloyu veremiyom.eskiden daha çok yerdim.hemen verirdim.yok gitmiyo şimdi...hani Bi sende yok bu direnç.önemli olan pes etmemek.Sagol hayalim Allah Razı olsun! Tesekkur ederim o yonden Hakk'ını yıyemem tatlım !
Dimi vücut şimdi dışarada ne oluyor diye şaşırıyor suan sonradan alışacak dimi kışçem inşallah kırıcam ben onun belini
Bi hafta oluyo rosem başvurduk hemen kabul ettilerKonu sahibi yasakım cimcimesi olmuş ne zaman oldun kışçem hayırlı uğurlu olsun !
Yazacak inş çok güzel.olacak ilk sayfabizler yoğuz yenı kusçelerımz var biz hamiş olmayı bekliyoruz onları hep yazman Lazım canım! Dimi?
YupiiiiiiiiOh bere r dünya varmış hızlı hızlı yazıyorum artıkın !
Wuwwwwwww -4Yok canım ya üç gündür çok soğuk biz Antalya'da göre Konya'ya bir saat daha yakınız onun için burası daha soğuk gece -4 olacakmış anons ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?