- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.881
Neden böyle düşünüyorsun ?
YensinSenide yenerse görün ama
Yensino üstte olmayi istiyo,bizde cikaririrz
Hal
Halsiz yazacaktım haksız yazmisim
Hmm,şifa olsun sallah canım. Bu sene bende 10 kilo aldım,sıkı sporla verdim. Bende risk drubundayim. Doktorum çok dikkat et dedi. Hem genetik yatkinligim var hemde pkolu hastalarin çoğu şeker oluyoTip2 diabet ilacı iciyorum canım daha ne olsun ! İlac verdi yolladı daha çok spor yap dedi diyet listesini uygula dedi okadar ! Demesi kolay
Heee Nevos muYasakim diil nevreste diom
Heee Nevos muamaann yenerse yensin napim
EvetHe onlarda kankan dimi
Hee bnde kizcadim az daisyan etme die icimden sinirlendim hakkini helal et rosem .
HahahaYok canım benim yüzümden yanlış yazdım telefonun yüzünden.
Esime gelince o sonuna kadar destek veriyor maddi manevi sag olsun oda olmasa hiç başaramam . Ama bu saatte tost istedi o yonden anlaşamıyoruz
Evettanisan çok seversin ama
Gel beraber gidelim elini tutarim ben seninNevrestenin mutfak topiginden baya tarif aldım . Nasi taniscaz ki korkarım ben
Yok canım benim yüzümden yanlış yazdım telefonun yüzünden.
Esime gelince o sonuna kadar destek veriyor maddi manevi sag olsun oda olmasa hiç başaramam . Ama bu saatte tost istedi o yonden anlaşamıyoruz
Gel beraber gidelim elini tutarim ben seninkurabiye yarışması var katilsana sende. Kapisiriz kız sen baya oy toplarsinda
Seninkide var yaaaHe bnmkinin cani bi kere hamburger bide baklava istemisti . O saatte hamburger bulmadi ana tatliyi gitti aldi geldi yidii
Önemli olan görüntüKurabiyede iyi değilimhep sert oluo
Kurabiyede iyi değilimhep sert oluo
Inernete bak çok güzel tarifler var. Tam kullanirsan malzemeyi sert olmaz. Bende hayatimda ilk defa yarışma için kurabiye yaptim güzel oldu valla. Eşim kızdı hatta neden daha önce hiç yapmadan diyeSon katilim ne zaman ? Yarin malzeme alim perisan kurabiye yapim gusel olursa katilimkivami tutturursam
Seninkide var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?