Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tip2 diabet ilacı iciyorum canım daha ne olsun ! İlac verdi yolladı daha çok spor yap dedi diyet listesini uygula dedi okadar ! Demesi kolay
Hmm,şifa olsun sallah canım. Bu sene bende 10 kilo aldım,sıkı sporla verdim. Bende risk drubundayim. Doktorum çok dikkat et dedi. Hem genetik yatkinligim var hemde pkolu hastalarin çoğu şeker oluyo tahlillerimde çok temiz çıkmadi

Hee bnde kizcadim az da isyan etme die icimden sinirlendim hakkini helal et rosem .

Yok canım benim yüzümden yanlış yazdım telefonun yüzünden.
Esime gelince o sonuna kadar destek veriyor maddi manevi sag olsun oda olmasa hiç başaramam . Ama bu saatte tost istedi o yonden anlaşamıyoruz

Esime gelince o sonuna kadar destek veriyor maddi manevi sag olsun oda olmasa hiç başaramam . Ama bu saatte tost istedi o yonden anlaşamıyoruz
Hahahabu saatte tostmu istedi
Allah razı olsun esinden de ne güzel sana destek olmasi Rabbim mutlulugunuzu hayirli sağlıklı bir evlatla taclandirsin inşallah

He bnmkinin cani bi kere hamburger bide baklava istemisti . O saatte hamburger bulmadi ana tatliyi gitti aldi geldi yidii

Son katilim ne zaman ? Yarin malzeme alim perisan kurabiye yapim gusel olursa katilim kivami tutturursam
Inernete bak çok güzel tarifler var. Tam kullanirsan malzemeyi sert olmaz. Bende hayatimda ilk defa yarışma için kurabiye yaptim güzel oldu valla. Eşim kızdı hatta neden daha önce hiç yapmadan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…