- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.901
Bundan yapildi ama sekil olarak aynı. Canim kategoriye bak kim ne yapmış diye. Yapilmamis bişey seç. Değişik birşey yaparsan 1. Olursun. "Ayin şefi" olursun. Çok avali olursun
Inernete bak çok güzel tarifler var. Tam kullanirsan malzemeyi sert olmaz. Bende hayatimda ilk defa yarışma için kurabiye yaptim güzel oldu valla. Eşim kızdı hatta neden daha önce hiç yapmadan diye
Bundan yapildi ama sekil olarak aynı. Canim kategoriye bak kim ne yapmış diye. Yapilmamis bişey seç. Değişik birşey yaparsan 1. Olursun. "Ayin şefi" olursun. Çok avali olursun
kizlar adetime 7 gun var ama kendimi cok garip hissediyorum galiba hamileyim onceki gebeligimdede boyle olmustum hayirlsi insallah
kizlar adetime 7 gun var ama kendimi cok garip hissediyorum galiba hamileyim onceki gebeligimdede boyle olmustum hayirlsi insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/Temamlink atsana
Selammhosbuldum canim nasilsin bayagi bi gelemedim ozledim topigii
hosbuldum canim nasilsin bayagi bi gelemedim ozledim topigii
Hmm,şifa olsun sallah canım. Bu sene bende 10 kilo aldım,sıkı sporla verdim. Bende risk drubundayim. Doktorum çok dikkat et dedi. Hem
genetik yatkinligim var hemde pkolu
hastalarin çoğu şeker oluyo
tahlillerimde çok temiz çıkmadi
Dikkat et canım Allah korusun sakın kılo alma sonra vercem diye benim gibi uğraşırsın kıymetini bil canım !
Canımı cektirmeyin lütfen destek olun bana !!!!
Valla doğru diyosun canımDikkat et canım Allah korusun sakın kılo alma sonra vercem diye benim gibi uğraşırsın kıymetini bil canım !
Canımı cektirmeyin lütfen destek olun bana !!!!
Tamam canimYok ben su kurabiyelere baktim
Tamam canim
Bende baykusu begendim. Iddiali bisey yaparsin sen şimdiSu Örgülü yaoan kiz hosuma gitti manyak ya nasik uğrasmis. Bnde guzel bisi bulum
Bende baykusu begendim. Iddiali bisey yaparsin sen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?