- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.681
baylıyorum bende bu parçaya dinledikce eski günlerim aklıma geliyor off
Merhaba nuarinimmm hoşgeldinnn,nasılsınnn bebişin nasıl hissettirmeye başladımı kendini burdayım demeye başladımı yani bu illaki tekme falan değil hani canın bişeyler istiyormu miden bulanıyormu gibi şeyler
sagol bitanem yok bulanmak ki ne bulanmak sabahları icim dısıma çıkiyor hersey kokuyor temizligi seven ben çamasır kokusu çıldırtyor resmen çok zorluyor beni rabbim sizede yaşatsın ama yormadan yoksa çok zor. inan çok katılamıyorum o yüzden ama okuyorum hep sürekli
hayılrlısı nuarinim bence temizzzama işte insan merak etyooo
masalalhh olsun bulanti ne nuarinimm kuzucuk burdayim diyo
yani insallah öyledir, senin nezaman cıkar ki testin bu arada sen ilk adetıni falan gördün mü kuzucum görduysen basla çalısmalara
sagol bitanem yok bulanmak ki ne bulanmak sabahları icim dısıma çıkiyor hersey kokuyor temizligi seven ben çamasır kokusu çıldırtyor resmen çok zorluyor beni rabbim sizede yaşatsın ama yormadan yoksa çok zor. inan çok katılamıyorum o yüzden ama okuyorum hep sürekli
aa sen bilmiooo canımm ben geçen hafta o kada yoku sen git bide tam içeri gircemm kimliğm yokkk
gelsin gerigeldim eve sonra işte kızmet bu yaa o günde adet oldumm
çok şükürr normalde de 28 gnde 1 oludum gene aynı zamanda oldu işte bu gğn bitti azcık uzun sürdü ama işte bi geldi bi gelmediama bitti bende başlıcamm bu ayy hayırlısı ilee
inşallah bitanem umutsuz olmak yok sabir edecez dualarımizla sabrımızla rabbim duyacak biziOoow canımm ya zor oluyordur senin için ama bebişlerimiz için bu zorluklara katlanacağız seve seve hayırlısıyla bizde yaşayalım inşallah bu sıkıntıları nuarinimmm
öyle canım ya saglıklı olsunda razıyım herseye katlanırım benohh maşşallahhhh nuarinimm olsun azcıkk olmayıncada hamişliğinnn anlamı kalmıoo
inş. ilk üç ay dayancan artıkk Allahım sağlıklı versinnn inş...
kısmet olmamış tüh neyse başka zamana,aa süper tam zamanında benimde 35.gün gelmisti,en iyisini yaparsın kuzum hemen başla çalişmaya bu ay ilk adetinide gördün ins. hemen gelir bebisinde
inşallah bitanem umutsuz olmak yok sabir edecez dualarımizla sabrımızla rabbim duyacak bizi
öyle canım ya saglıklı olsunda razıyım herseye katlanırım ben
inşşallhh nuarinimmm
Rabbimm hayırlsını versinnde başaka şey istemem
öle bi sıkıntı yapmıorumm valla sadece soğan syu içcem bu ayy bakalım kısmetse varsa gene oluoo ama ben inanıorummm bekletmekk bebeğimiz bizlerii cee eee yapcekk gelcekkk
bu topiktee umutsuzlukkk yyyokkkkkkkkkkkkkkk
yaw nördünüzzzz sesim cikmadi bi süre
kolacan ettim sagi solu
yaw nördünüzzzz sesim cikmadi bi süre
kolacan ettim sagi solu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?