Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sagol bitanem yok bulanmak ki ne bulanmak sabahları icim dısıma çıkiyor hersey kokuyor temizligi seven ben çamasır kokusu çıldırtyor resmen çok zorluyor beni rabbim sizede yaşatsın ama yormadan yoksa çok zor. inan çok katılamıyorum o yüzden ama okuyorum hep sürekli

masalalhh olsun bulanti ne nuarinimm kuzucuk burdayim diyo

canlarr bakınn loo fıkra buldummm

Trafik polislerine bir ihbar gelir. Temel ile Cemal kaza yapmıştır.
Polis olay yerine geldiğinde bakar ki, arabalar sapa sağlamdır.
Temel ile Cemal’in ağzı burnu dağılmış. Trafik Polisleri merakla sorar:
-Temel anlat olay nasıl oldu?
-Memur bey, hava sisli oldiğundan kafami pencereden çikarmiş öyle cideydum. Meğersem Cemal de karşı şeritten öyle çeliyormuş

yani insallah öyledir, senin nezaman cıkar ki testin bu arada sen ilk adetıni falan gördün mü kuzucum görduysen basla çalısmalara

aa sen bilmiooo canımm ben geçen hafta o kada yoku sen git bide tam içeri gircemm kimliğm yokkk
gelsin gerigeldim eve sonra işte kızmet bu yaa o günde adet oldumm
çok şükürr normalde de 28 gnde 1 oludum gene aynı zamanda oldu işte bu gğn bitti azcık uzun sürdü ama işte bi geldi bi gelmedi ama bitti bende başlıcamm bu ayy hayırlısı ilee

Dursun, saatlerin geri alınacağını duyunca, evdeki saatleri toplayıp Saatçi Temel’e gider:
- Ula Temel, saatler geri alınacakmış. Biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksun da.
Temel kendinden emin bir şekilde:
- Öyle yağma yok. Ben de duydum ama, sadece 1 saat geri alınacakmış. 1 tanesini alırım, diğerlerini almam.

Ooow canımm ya zor oluyordur senin için ama bebişlerimiz için bu zorluklara katlanacağız seve seve hayırlısıyla bizde yaşayalım inşallah bu sıkıntıları nuarinimmm

ohh maşşallahhhh nuarinimm olsun azcıkk olmayıncada hamişliğinnn anlamı kalmıoo
inş. ilk üç ay dayancan artıkk Allahım sağlıklı versinnn inş...

kısmet olmamış tüh neyse başka zamana,aa süper tam zamanında benimde 35.gün gelmisti,en iyisini yaparsın kuzum hemen başla çalişmaya bu ay ilk adetinide gördün ins. hemen gelir bebisinde

Ooow canımm ya zor oluyordur senin için ama bebişlerimiz için bu zorluklara katlanacağız seve seve hayırlısıyla bizde yaşayalım inşallah bu sıkıntıları nuarinimmm
inşallah bitanem umutsuz olmak yok sabir edecez dualarımizla sabrımızla rabbim duyacak bizi
ohh maşşallahhhh nuarinimm olsun azcıkk olmayıncada hamişliğinnn anlamı kalmıoo
inş. ilk üç ay dayancan artıkk Allahım sağlıklı versinnn inş...
öyle canım ya saglıklı olsunda razıyım herseye katlanırım ben

kısmet olmamış tüh neyse başka zamana,aa süper tam zamanında benimde 35.gün gelmisti,en iyisini yaparsın kuzum hemen başla çalişmaya bu ay ilk adetinide gördün ins. hemen gelir bebisinde

inşşallhh nuarinimmm
Rabbimm hayırlsını versinnde başaka şey istemem
öle bi sıkıntı yapmıorumm valla sadece soğan syu içcem bu ayy bakalım kısmetse varsa gene oluoo ama ben inanıorummm bekletmekk bebeğimiz bizlerii cee eee yapcekk gelcekkk

inşallah bitanem umutsuz olmak yok sabir edecez dualarımizla sabrımızla rabbim duyacak bizi

öyle canım ya saglıklı olsunda razıyım herseye katlanırım ben

bu topiktee umutsuzlukkk yyyokkkkkkkkkkkkkkk

aynen öyle canım nezaman gelmek isterlerse hazırız biz yeterki gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…