Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

üzülme o cimcime mecbur gelecek

bide beni unutmayin bitanem yazmis ama ben biliyom gelecek bu cimcime:26::26:

kıyamam yawww nasıl üüzüldüm anlatammm
inş. gelir hafta bitmeden daha bebiş büyütcezz bu topikte kimse biyere gidemezzz
hanımlarr bak gidersenizzz çok ciddiiyimm küserim haaa kimse gitmesinnn çççooooooooooookkkkkkkkkk üzülüorumm bennnn çççççççççoooooooooookkkkk :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

yokkk yasakımmm yalan oldu gibime gelyo yaa hade hayılrlısııı :26::26::26::26:

100 tanemiydi hakki vala biraz daha bekleyelim onun yerinede okuyalim bari.

aslinda okumak istemeyen yada okuyamanlar bi gün önceden bildirse iyi olur

....ben alnaokun yerine okudum dün gece

yaw tamam gitmem burdan baska topigeyeterki sen küsme

100 tanemiydi hakki vala biraz daha bekleyelim onun yerinede okuyalim bari.

aslinda okumak istemeyen yada okuyamanlar bi gün önceden bildirse iyi olur

....ben alnaokun yerine okudum dün gece

okuyalımmm yasakımdaa okudumu okumadımı belli değilkiii :26::26::26:
nie böle yaptı bu kızçelerrr anlamıorum

karamelim simdi yapabilirsin..iki tane arka arkaya yap

tamam anladım cnm onuda yaptım allah kabul etsin
sordum emin olmak için olmadı deseniz tekrar okuyacaktım

yok canım 1 meryem suresiiçin bir secde 2 tabe okuduysan 2 -secde

sağol cnm 2 kere yaptım ben önceden sure okunan kişi yapacak sanıyordum o yüzden geç kaldı
bilmemek değil öğrenmemek ayıp
hadi öpüldünüz yatayım artık uyku bastırdı erkenden öpüldünüzzzz

okuyalımmm yasakımdaa okudumu okumadımı belli değilkiii :26::26::26:
nie böle yaptı bu kızçelerrr anlamıorum

yinede bisey demek istemiyorum belki öneml ibisey olmustur diye ama isteyerek okumadiysa cok üzülürüm cünkü biz güvenmistikk

Bende sadece buradayım nazııım üzülme sen küsme yeterki bak benim ütü yalan oldu sen gelince:)))))

iyi geceler karamelimmmm allah razi olsunn

'Kötü bir haberim var. Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık her şey adamına göre.'' yaw bu cünleye bayiliyorummmtam benlikkkartikin bitti kullanma tarihi iyi niyetimin yok kalmadi ben napim

yaw tamam gitmem burdan baska topigeyeterki sen küsme
saoll yasakımmm yaww ben hepinizi çokk seviorummmm alıştımda çokk böle canınız sıkılsa canım sıkılıo yada üzülseniz üzülüorummm ne bilimmm yawww gitmesin kimsee 1500 lerde 2000 lerdee partilemiz bitmesinn hepp bir arada kalalımmm benim hiç arkadaşım yokk sizden başkaaa

Bende sadece buradayım nazııım üzülme sen küsme yeterki bak benim ütü yalan oldu sen gelince:)))))

ooyyy hancekimmm kara kızımmm saolll
ama nasılda alışmışızzz yaaa dimii böle birbimizi tanısakk her gün görüşsek bu kada olmasdııı :26::26::26:

söz güzelde biz yapamayıkk yasakım onuuu

kimsenin tadı tuzu yok bu gecee :26::26::26::26: nii fenaaa
canlarrr canlanın beaawwwww

ooyyy hancekimmm kara kızımmm saolll
ama nasılda alışmışızzz yaaa dimii böle birbimizi tanısakk her gün görüşsek bu kada olmasdııı :26::26::26:

Evet yaaaa cidden bu kadar olmazdı haklısın cannımmmm,tatlı nazım benim..Çok alıştık birbirimize habibtemmisen,loorim bu silahşörler eski silahşörler:))Diğer yeni tanıdığım arkadaşlar kırılıp alınmasınlar sakın herkesi ayrı ayrı çok seviyorum sonuçta hepimizin sorunu aynı hepimiz tek bir şey için uğraşıyoruz hayırlısıyla inşallah.Burada tanıdığım herkesi ayrı ayrı çok sevdim eksiklikleri hemen hissediliyor...
Dışarıda birbirimizi tanısak birbirimize güvenene kadar hiçbir derdimizi anlatamazdıkki ama burada öylemi yatakodamıza kadar herşeyi anlatıyoruz,benim hiçbir kimse bilmez o kapının arkasını burada bile çok rahat konuşamıyorum bazen,ama herşeyi paylaşabildiğimiz tek yer burası ve sizleri tanıdığım için çok ama çok mutluyummmmm

çok tebrik ediyorumm canımm okudummmm vee çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmm allah tamamına erdirsinn sağlıklaa kuçağına alırsın inşallahhhhhh rabbimm nazarlardan korusun maşallahhhhhh tebarakallah

iyi geceler canlarımmmm hepinizeeee sizi seviyorummmmmmm

hancekim doğruu vallaa burdaa daha bii içtenlikk varrr yoksaa anlatılmazz konuşulmazz böylee şeylerr yüz yğzee biryere kadarr anlata biliyosunn
neysee ben kaçtımmm öptümm

yaw merak etme cok garpuz yiycez partiler bitmeyecekk

aynı duygularrr içindeyimmm hancekimmmmm ben bir ay önce sizi tanıdığpımdaa o kadar bittikin çaresiz ve üzgündüm kii evladımı kaybetmiştim ve bunu konuşup acımı paylaşacağım kimse yoktuu ama siz vardınızz iyiki tanııdm sizii bende ilk loorim ve senle tanıştım sonraa yasakım geldii kalbimi çaldnızzz
kardeşim gibi oldunuzzz Allah by güzell gönüllerde olan bizlerin dualarını duysun inş. acimizi paylaştığımız günlerr geride kalıp mutluluğuumuz evlatlarımızın güzel günlerini paylaşacağımız zamanlarımızda olurrr
yeterli hep beraber olalımmm biz bir arada oldukçaa herşey geride kalırrr herşey güzell olurr inşallahhhhh
birbirine karşılıksız sevene ve dua eden kaç kişi varr bu devirdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…