- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.641
nörömm yasakımm sizleri beklekennn eskilere baktımmmşükür bi iyi haberle gelen bi kötü haber aldımm
pazartesime çokk sevindimmm ona demmiştim hiç bişy %100 güvenceli değildirr testler için öle diodu Rabbme şükürr hamişş Allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsnnn inş..
karabiberime içim ciz ettii çok üüzldümm şimdii yok dieee
bide beni unutmayin bitanem yazmis ama ben biliyom gelecek bu cimcime:26::26:
yokkk yasakımmm yalan oldu gibime gelyo yaa hade hayılrlısııı :26::26::26::26:
yaw kacar gelirimyatmam merak etmeyinn öglen ses verrim evdeyim diye
kıyamam yawww nasıl üüzüldüm anlatammm
inş. gelir hafta bitmeden daha bebiş büyütcezz bu topikte kimse biyere gidemezzz
hanımlarr bak gidersenizzz çok ciddiiyimm küserim haaa kimse gitmesinnn çççooooooooooookkkkkkkkkk üzülüorumm bennnn çççççççççoooooooooookkkkk :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
100 tanemiydi hakki vala biraz daha bekleyelim onun yerinede okuyalim bari.
aslinda okumak istemeyen yada okuyamanlar bi gün önceden bildirse iyi olur
....ben alnaokun yerine okudum dün gece
inşallahhhhhh :26::26::26::26::26:
karamelim simdi yapabilirsin..iki tane arka arkaya yap
yok canım 1 meryem suresiiçin bir secde 2 tabe okuduysan 2 -secde
okuyalımmm yasakımdaa okudumu okumadımı belli değilkiii :26::26::26:
nie böle yaptı bu kızçelerrr anlamıorum
kıyamam yawww nasıl üüzüldüm anlatammm
inş. gelir hafta bitmeden daha bebiş büyütcezz bu topikte kimse biyere gidemezzz
hanımlarr bak gidersenizzz çok ciddiiyimm küserim haaa kimse gitmesinnn çççooooooooooookkkkkkkkkk üzülüorumm bennnn çççççççççoooooooooookkkkk :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
tamam anladım cnm onuda yaptım allah kabul etsin
sordum emin olmak için olmadı deseniz tekrar okuyacaktım
sağol cnm 2 kere yaptım ben önceden sure okunan kişi yapacak sanıyordum o yüzden geç kaldı
bilmemek değil öğrenmemek ayıp
hadi öpüldünüz yatayım artık uyku bastırdı erkenden öpüldünüzzzz
saoll yasakımmmyaw tamam gitmem burdan baska topige yeterki sen küsme
Bende sadece buradayım nazııım üzülme sen küsme yeterki bak benim ütü yalan oldu sen gelince:)))))
iyi geceler karamelimmmm allah razi olsunn
'Kötü bir haberim var. Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık her şey adamına göre.'' yaw bu cünleye bayiliyorummmtam benlikkk artikin bitti kullanma tarihi iyi niyetimin yok kalmadi ben napim
ooyyy hancekimmm kara kızımmm saolll
ama nasılda alışmışızzz yaaa dimii böle birbimizi tanısakk her gün görüşsek bu kada olmasdııı :26::26::26:
saoll yasakımmmyaww ben hepinizi çokk seviorummmm alıştımda çokk böle canınız sıkılsa canım sıkılıo yada üzülseniz üzülüorummm ne bilimmm yawww gitmesin kimsee 1500 lerde 2000 lerdee partilemiz bitmesinn hepp bir arada kalalımmm benim hiç arkadaşım yokk sizden başkaaa
Evet yaaaa cidden bu kadar olmazdı haklısın cannımmmm,tatlı nazım benim..Çok alıştık birbirimize habibtemmisen,loorim bu silahşörler eski silahşörler:))Diğer yeni tanıdığım arkadaşlar kırılıp alınmasınlar sakın herkesi ayrı ayrı çok seviyorum sonuçta hepimizin sorunu aynı hepimiz tek bir şey için uğraşıyoruz hayırlısıyla inşallah.Burada tanıdığım herkesi ayrı ayrı çok sevdim eksiklikleri hemen hissediliyor...
Dışarıda birbirimizi tanısak birbirimize güvenene kadar hiçbir derdimizi anlatamazdıkki ama burada öylemi yatakodamıza kadar herşeyi anlatıyoruz,benim hiçbir kimse bilmez o kapının arkasını burada bile çok rahat konuşamıyorum bazen,ama herşeyi paylaşabildiğimiz tek yer burası ve sizleri tanıdığım için çok ama çok mutluyummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?