- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.661
iyi geceler canlarımmmm hepinizeeee sizi seviyorummmmmmm
hancekim doğruu vallaa burdaa daha bii içtenlikk varrr yoksaa anlatılmazz konuşulmazz böylee şeylerr yüz yğzee biryere kadarr anlata biliyosunn
neysee ben kaçtımmm öptümm
yaw merak etme cok garpuz yiycez partiler bitmeyecekk
iyi geceler canlarımmmm hepinizeeee sizi seviyorummmmmmm
hancekim doğruu vallaa burdaa daha bii içtenlikk varrr yoksaa anlatılmazz konuşulmazz böylee şeylerr yüz yğzee biryere kadarr anlata biliyosunn
neysee ben kaçtımmm öptümm
o zamannnn gelsinnnnn Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube :101::101::101::101::118::118::118::118:
angaranın bağları
aynı duygularrr içindeyimmm hancekimmmmm ben bir ay önce sizi tanıdığpımdaa o kadar bittikin çaresiz ve üzgündüm kii evladımı kaybetmiştim ve bunu konuşup acımı paylaşacağım kimse yoktuu ama siz vardınızz iyiki tanııdm sizii bende ilk loorim ve senle tanıştım sonraa yasakım geldii kalbimi çaldnızzz
kardeşim gibi oldunuzzz Allah by güzell gönüllerde olan bizlerin dualarını duysun inş. acimizi paylaştığımız günlerr geride kalıp mutluluğuumuz evlatlarımızın güzel günlerini paylaşacağımız zamanlarımızda olurrr
yeterli hep beraber olalımmm biz bir arada oldukçaa herşey geride kalırrr herşey güzell olurr inşallahhhhh
birbirine karşılıksız sevene ve dua eden kaç kişi varr bu devirdee
söz güzelde biz yapamayıkk yasakım onuuu
bu angarali coskun kendine hayran etti benii
sevmeye basladim bu adami
güzellikler merhaba tekrar
Evet meleğim bende buraya ilk yazdığım gün çok kötüydüm ama şimdi o kötülükten eser yok,kendimi buraya gelince o kadar iyi hissediyorumki,Cansın bitanemmmm evet karşılıksız hiçbirşey yapan yok maalesef ama bizler varız şükürki nasıl mutlu oluyorum dualarımızı okudukca Allahım kabul eder inşallah kuzzuuuummm
haydddeeee bütünn kolallarr havayaaaaotumayamı geldik hanımlarr yawwww :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
gel hemserimm angarali coskunu dinliyozdaaa
ooyy nuarinimm gelmiiş hoşş gelmişşşş
yaww canımm senin sonuçlaa ne olduuu :26::26::26: ben kaçrıdım mıı sen söledin dee
baylıyorum bende bu parçaya dinledikce eski günlerim aklıma geliyor off
inaşşallahhhh hancekimmmbak görüsünüzz birr peş peşe hamile kalcazzz
bana malümm oluuuuu
yok bitanecim cıkmadı cıksa muhakkak yazarım buraya
İnşallah nazıımmmm Allahım ağzından duysunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?