Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlar merhaba.epeydir topiğe girmedim.bebek istediğim için kafaya çok takıyorum düşünmek istemiyorum kızlar adetime 6-7 gün var.dün ilk kez pembe bi akıntı geldi.sonra kahverengiye döndü.bazen açık kırmızı şeklindedir geliyor.hala devam ediyor.bu ne olabilir sizce

Valaa tam bilemicem pınarım ama geçenlerde yasakim gecen ayin kalintilari geliyidiyidu

Sagil rosem duzenlencek şimdi tekrar resimler ve tablo moderatorden irica ittim tamam didi oda

Hımmmmmm!!! Hadi bakalım hayırlısı Görcez

Merhaba pınar kışçem buraya gelsende gelmesinde ben kafana taktığına emınım buraya gelirsen en azından birbirimize destek oluruz kenetleniriz bunu tek başına aşmak zorunda degılsın canım. !

Cuk.misafir perver bi topikmis bi cay aliyim efem elciklerinize saglik cuk gosel olmus

Çaycı E efecikim ve @MELEKiim Ablalarina çay çek bakim

Bule yirtamazsin arbimmm

Ey yapmisin caysiz zohbet mi.olur

Sen sus ilk senin kelle gidecek kendibe yandas arama

henuz affetmedim arbim cezani dieger ikislarla keseriz

Arbimm
icranim [/QUOTE][/QUOTE]

yok icranım valla bildiğin gibi değel hep bu arbi kız takibe
çıkınca geldim buralara yuvama nasıl döncemide bilemedim bulamadım vatanımın yolunu

tez fursunlar kellesini
icranım sende az degelsin hani neyse sende sus bende susumda senin kellende kurtulur sayemde belki[/QUOTE]

Sarhostum hatirlamiyorum icranim

Melekimmm bence hiç söz etmeyelim olanlardan,olmamış gibi davranalim anlamaz o zaman

[/QUOTE]

çıkınca geldim buralara yuvama nasıl döncemide bilemedim bulamadım vatanımın yolunu

tez fursunlar kellesini
icranım sende az degelsin hani neyse sende sus bende susumda senin kellende kurtulur sayemde belki[/QUOTE]
Santaj yapma bana melekim adi afetim[/QUOTE]

Gidekkk
gidekkk

Yasakim cok uzulur duyurmayalim kahirlanir dertlenir giyamam.ben ona

Yalannnnn soyluyorsunnnn :yumruk atan smile: $ilakkk

hee kellen gideceni duyunca affettim diyon öylemi

ne oldu icranım hani çok ırahattın çay içtin gayfe içtin
şinci yasakım duymasın ben yasakıma ihanet edemem

Suwram gordun mu bunlari baska topiklerse napmislar. Yuce divan mahkemesini kurcaz kellerini ucurcammmmm :79: :79: :79:

[/QUOTE]

tez fursunlar kellesini

[/QUOTE]

tez fursunlar kellesini
Santaj yapma bana melekim adi afetim[/QUOTE]

Suwram gordun mu bunlari baska topiklerse napmislar. Yuce divan mahkemesini kurcaz kellerini ucurcammmmm :79: :79: :79: [/QUOTE]

Vallahı canım ben yorum Yapmıyorum artık bu konularda ! Şaka yada gerçek Yorumsuz diyorum ben !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…