- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.261
Ellerine saglık kiscem iyi olmuş !
Slmm kimse yuk
Kızlar merhaba.epeydir topiğe girmedim.bebek istediğim için kafaya çok takıyorum düşünmek istemiyorumkızlar adetime 6-7 gün var.dün ilk kez pembe bi akıntı geldi.sonra kahverengiye döndü.bazen açık kırmızı şeklindedir geliyor.hala devam ediyor.bu ne olabilir sizce
Herşey olabilirValaa tam bilemicem pınarım ama geçenlerde yasakim gecen ayin kalintilari geliyidiyidu
Herşey olabilirkanamaya dönerse diye korkuyorum
Sagil rosem duzenlencek şimdi tekrar resimler ve tablomoderatorden irica ittim tamam didi oda
Kızlar merhaba.epeydir topiğe girmedim.bebek istediğim için kafaya çok takıyorum düşünmek istemiyorumkızlar adetime 6-7 gün var.dün ilk kez pembe bi akıntı geldi.sonra kahverengiye döndü.bazen açık kırmızı şeklindedir geliyor.hala devam ediyor.bu ne olabilir sizce
Herşey olabilirkanamaya dönerse diye korkuyorum
Yok canım pıhtı.böyle bebek düşürenler oluyormuş.öyle bişey olursa diye korkuyorumPıhtı var mıydı ? Varsa eğer üşütmüş olabilirsin onun dışı da bırbilgim yok
Ben üşüttüğündr gecen ay hep pıhtı geldi o yüzden.n sordum !!! Hakkında hayırlısı neyseki olsun cnmYok canım pıhtı.böyle bebek düşürenler oluyormuş.öyle bişey olursa diye korkuyorum
Icranimmm
Yaktim cirani
Cuk.misafir perver bi topikmis bi cay aliyim efemelciklerinize saglik cuk gosel olmus
Bule yirtamazsin arbimmm
Ey yapmisin caysiz zohbet mi.olur
Sen sus ilk senin kelle gidecek kendibe yandas arama
icranim
henuz affetmedim arbimcezani dieger ikislarla keseriz
Arbimm
Sarhostum hatirlamiyorum icranim
Melekimmm bence hiç söz etmeyelim olanlardan,olmamış gibi davranalim anlamaz o zaman
[/QUOTE]icranim
Gidekkk
gidekkk
Yasakim cok uzulur duyurmayalim kahirlanir dertlenir giyamam.ben ona
Yalannnnn soyluyorsunnnn :yumruk atan smile: $ilakkk
hee kellen gideceni duyuncaaffettim diyon öylemi
ne oldu icranımhani çok ırahattın çay içtin gayfe içtin
şinci yasakım duymasınben yasakıma ihanet edemem
[/QUOTE]icranim
Kutlar Çevrim iyi olduğunuzda neden Çevrim ş gözükmuyordunuz ?????
de yanmıyor canım !!Evet bncede vurda oldunuz da yeşil işiniz yansinn lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?