Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kis rosem senin varya yorumların öyle hoşuma gidiyo ki..dur bunada imzami atimHArbim .kisma kıs adaminaSEN Rosem IN YorumlarınI Oku valla hep hak verirsinl

Ayy şımartan benı tişikür ederim kışçem hayat erken olgunlaşırdı benı yaşadıklarımdan ötürü kaynaklanıyor cnm ah ah

Evet canim,Rabbim dermansiz dert vermesin

Bu saatte uyuyaMadim belki masumlardir diye suç mahaline gittim

Keşke gitmez olaydım 3 üçüde tam suçlu

Şincik önce harbim burda Gimse yi bulamayınca orda çok goyuca zohbetedalmisgelinlikler Dİkilmeyi SAtilmayi beklerkentabi herifi bunlardan abersizharbim calisiy saniyoki o geyik muhabbetinde

Sonra sözde melekim harbimi irezil edip tekrar buraya getirmekama orda topik sahibi ile sen kimsin o kim muhabbetine giriyo burayi iyce unutuyo

sonra bi kızı görüyor aa ben seni tanidim
sen beni tanimadinmi diyoharbiyi getirmek yerine o topikte kalıyosonra icranim işin içine giriyo
tam ben anlamadan icranim elal diyorum..Bunlara kızıyo çünkü..

Tabı diğer sayfaları okumadan onceçay istiyo harbi bi kisa cay cek aplalarima diyo icranim iciyopek gozel olmus diyo.gonnyalı birini buluyo emserimsin diyosonra birbirlerine kızıyo laryasakim duymasın kadrolur diyolarsonra suçlarını bastırmak için birbirlerini orada af ediyorlar.harbim soylemezsek haberi olmaz yasakin diyo

Hem bide niye birbirimizin etkinliğine bakıpta takibe gidiyorsunuz
Ya cimcimem neden haberin varbunlar neler etmiş biz yokkenmamutunu gönderde gel şunları başına

Sadete gelecek olursak 3 ününde gellesi tam furmalikyaşasın gotulukcanım da gelle paça çorbası istedi saten

Acimak yok
acimak yok

acimak yok

Acimak yok

En son bu soruyu sorcem

ACI VARMI ACI

Allah senii
Kizzz erinmedinn,usenmedin okudun mü hepsini
En masum benim ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…