- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.221
Allah rahatlik versin rosemKızlar ben ufaktan ufaktan Kaçar uykum geldi sabah 8 de kalkıyorum !
Kis rosem senin varya yorumların öyle hoşuma gidiyo ki..dur bunada imzami atimHArbim .kisma kıs adamina SEN Rosem IN YorumlarınI Oku valla hep hak verirsinl
Oynar napalimbenmkide oyun oynuyo
Allah rahatlik versin rosemyarın görüşürüz ins
Ama valla hem çok tatlisin hem ciddisinAyy şımartan benı tişikür ederim kışçem hayat erken olgunlaşırdı benı yaşadıklarımdan ötürü kaynaklanıyor cnm ah ah
Ins ss..rabbım sana melekime harbim o cennet kokusunu tattıracakİnşallah cnm Görüşürüz kendinize cici bakın emircikin gözlerınden öp çok çok kokla onu benım için bebek kokusu cennet kokusudur çok seviyorum bebek kokusunu
Öyle de bazen cok sinir bozucu oluyo tatlım ya. Hep oyun,hep oyunIçkisi kumarı olmasında o olsun canım neden kızıyorsun. ! Onlar olsa ne yapacaksın boşvererrr birde öyle duşun şükret
Netim koptu canim yaHarbicanim gittinmises yoh
Iyi ki kitlemedin yasakim mahsur kalcamtimBende cikim musadenizleoglan uyumusken makinayi bisaltim
Gapiyi kitlemim harbim.belki icerdedir daha
Evet canim,Rabbim dermansiz dert vermesinÇok canım yandı harbim.bu 4 yıl içinde.şükür sonu güzel oldu...senin rosemin melekimin de mücadelesi güzel sonlanacak.şükür engeller oradan kalabilecek şeyler..sadece biraz mücadele ve sabır ve iy doktor gereken engeller...pko ,kilo sorunu,şeker ,melekimin eşinin sorunu gibi sorunlar artık tedavisi olan şeyler...
HahaahOynar napalimBAK DErim harbin bdv gidiyo diye
Aminnn inşallah kuzummmIns ss..rabbım sana melekime harbim o cennet kokusunu tattıracak
Allah seniiBu saatte uyuyaMadim belki masumlardir diye suç mahaline gittim
Keşke gitmez olaydım3 üçüde tam suçlu
Şincik önce harbim burda Gimse yi bulamayınca orda çok goyuca zohbetedalmisgelinlikler Dİkilmeyi SAtilmayi beklerken tabi herifi bunlardan abersiz harbim calisiy saniyo ki o geyik muhabbetinde
Sonra sözde melekim harbimi irezil edip tekrar buraya getirmekama orda topik sahibi ile sen kimsin o kim muhabbetine giriyo burayi iyce unutuyo
sonra bi kızı görüyor aa ben seni tanidim
sen beni tanimadinmi diyo harbiyi getirmek yerine o topikte kalıyo sonra icranim işin içine giriyo
tam ben anlamadan icranim elal diyorum..Bunlara kızıyo çünkü..
Tabı diğer sayfaları okumadan onceçay istiyo harbi bi kisa cay cek aplalarima diyo icranim iciyo pek gozel olmus diyo.gonnyalı birini buluyo emserimsin diyo sonra birbirlerine kızıyo lar yasakim duymasın kadrolur diyolar sonra suçlarını bastırmak için birbirlerini orada af ediyorlar.harbim soylemezsek haberi olmaz yasakin diyo
Hem bide niye birbirimizin etkinliğine bakıpta takibe gidiyorsunuz
Ya cimcimem neden haberin varbunlar neler etmiş biz yokken mamutunu gönderde gel şunları başına
Sadete gelecek olursak 3 ününde gellesi tam furmalikyaşasın gotuluk canım da gelle paça çorbası istedi saten
Acimak yok
acimak yok
acimak yok
Acimak yok
En son bu soruyu sorcem
ACI VARMI ACI
He orayı bıraktın geyik topikine giriyon demiHahaahsize takilmaya baslayali çok girmiyorm bdvye
UyuyamadimAllah senii
Kizzz erinmedinn,usenmedin okudun mü hepsini
En masum benim ama dimi
Heh Iyı bariUyuyamadimikisinin yanında en masum sensin sen gurtulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?