Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakımmm inşa. yatırmazlaaa senii de yarınn gelirnnn kızçelerimm die dieee
Allaha emanet ol inş.. ii haberle gelisnn canımmm Rabbim gönlüne göre versinnn
bizi sensiz seni bebeişsiz bırakmasınn

üzülme sen yatmam ben hastanelerde yarin yaninizda olurum sesciklerimi duyurrum sizee

amin kelebemmmmm aminn

benımkısı daha uyumadıııı gariiii az sonra oda baslarr hadı kadınnn demeyeee

sen yatısa gec bence bıtanemmm aslında dahada yenı baslammıstık amaa koca ısterse mecbur bebm yapcak bısey yokk

doru diysinnn canımmm napalımm gityommm bennn
Allaha emanet olun sabalan görüşürzz artıkınnn :79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::78::78::78::78::78::78:

Tam kan sayımı muhakkak, biyokimyasal incelemeler falan ama dahada isterse iskelet, eklemler ve
eklem çevresi yapılar icinde tomografi falanda istenebilir

ayy nuarinim neka cok seyler yapiyolarmiss öyle ceksinler herseyimii:26 zaman yarin ola hayrolaasabah 7,30 yolculugum basliycakkk

bir fıkra ile veda etmek isterimmm canalr sizee

Nasreddin Hocanın günün birinde hanımı vefat etmiş.
Aradan zaman geçtikten sonra eşi vefat etmiş bir hanımla evlenmiş. Hocanın yeni eşi hep ölen kocasından bahsedip duruyormuş. Hocanın eşi yatakta o gün yine kocasını anlatıyormuş. Ah ah benim kocam çok becerikliydi ,benim kocam çok çalışkandı deyip anlatıyormuş. Hoca daha fazla dayanamayıp kadını yataktan aşağı düşürmüş.
neye uğradığını anlayamayan kadın hocaya sorar. Hocanın hemen cevap verir.
-Eee evlendik evleneli bu yatakta sen, ben bide eski kocan yatıyor. Hepimiz bu yatağa sığamadık sende düştün.

kalın sağlıcaklaa meleklerimmm yüzünüzden güşücüklerr göbüşünüzden bebecikler eksik olmasınn inşalahhhh
Allaha emanet olsunnn iyi gecelerrrr

doru diysinnn canımmm napalımm gityommm bennn
Allaha emanet olun sabalan görüşürzz artıkınnn :79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::78::78::78::78::78::78:

Allaha emanet ol kuzum yarın görüşürüz kısmetse canımmm Allah rahatlık versin

alla seni kelebemmyaw böylede yapalim moralimiz iyi olsun fikra ne yazalim gülelimm birazz

kiscelerim ben daha raporlarimin bi kismini bulamadim yaw hepsi karismis evdeki tüm evraklarr..ciksamda bi baksamm...belkim yarin doktor ne ister....herifte ariyo bulamadi dagitti evii

kiscelerim ben daha raporlarimin bi kismini bulamadim yaw hepsi karismis evdeki tüm evraklarr..ciksamda bi baksamm...belkim yarin doktor ne ister....herifte ariyo bulamadi dagitti evii

tTamamdır habibtemmm ara sende adamlar öyle en alttakini tutarlar üsstekiler darma duman olur bilmezler bide dağıttıklarını..koş el at hemen..Allaha emanet ol habibtemm hemen gelir gelmez haber ver bitanemmm merakta bırakma bizleri habbtemm oldumu..Allah rahatlık versin öpüldün koccamannnn.Bende şu başlayamadığım ütülerimin başına geçeyim:))))

yerim seni ütümü yapacan yorma kendinii

sende allaha emanet ol iyi geceler habbitemm

gelince haber verrimmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..

canımmmmmm pazartesimm tatlım haberin çok güzel , çok mutlu oldum senin adına
, rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah

kıslarrrrrrrrr çatlatma iğnesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ben iğneyi cuma günü yaptım ama iki gün oldu kasıklarımın ağrısından duramıyom çok sancım var, birde karnım balon gibi şiş
iğneden mi oldu acepp aynı durumu yaşayan var mı?
:18: :18: :18:

Canom olmadim ama insallah sananolan iyi biseydir. catlasin yumoslar sonrada sende guzel haberler ver bize

duayı okuyacak canım arkadaşlarımmm meryem suresinden sonra yukarıdaki gibi duamuzun tilavet secdesini yapmayı unutmayalımmm ...

ben yukarıdaki yorumladımm isteyen ayrıntılı şekli de bu canlarımmm

Gunaydin geckaldim okula

Günaydın kızlar

ihanazımmm ön sayfalara hem mikemmel açıklamanı :13: hem de tilavetin detaylrını çekebilir misin tatlım:13: ben senin mesajları aldım ama onlar alıntının içindeki alıntı olduğu için gelmediler

herkese günaydınlar örtmenim ruyam zuhalim.. ayy şu zuhal ismi de pek bi klasdır havalı isim zuhal

canom ben oldum iğne, öle ağrılar filan olabiliyo, karın şişliği zaten genel bir durum iğneyle ilgili olduğunu sanmam, olur bayanlara hep ama diğer ağrıların normal canım, o kadar olur yani takılma hiç, sen çalışmaları yaptıysan iğneden sonra, bu hafta da günaşırı devam et, sonra doktorunun dediği tarihte de kontrol edersiniz, inşallah hemen tutar canım

normal diyosun yani tatlım, bakalım sonuç ne olcak bu ağrılara karşın barim bebişim gelse
çalışmalar tam gaz devam zaten, ağrılı sızılı yapıyorum birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…