Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sağol canım
bende
üzüldüm karabiberin gidişine offffff yaaaa

normal diyosun yani tatlım, bakalım sonuç ne olcak bu ağrılara karşın barim bebişim gelse
çalışmalar tam gaz devam zaten, ağrılı sızılı yapıyorum birşeyler

normal canım ben iğneyi ilk olduğumda 2-3 gün baya bi ağrı yapmıştı, kasıklara batma şeklinde de olmuştu canım evet devam et en doğrusu bilemeyizki hangi anda çatladığını yumoşların tam olarak :44::44:

günaydın kızcelerim

hoşgeldn melekim günaydın nasılsın bugün ???

pazartesisevmezimmmmm onca belirti varken emin olamadıydık işte hepsi kuzucuğunun sayesindeymiş çook sevindim canım benm Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah

ben bunu nasıl kaçırdımm aman Allahımmmmmmmm............. çoookkk sevindim canım benim..........inşallah kan testide olumlu sonuçlanacak ve çook sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğine kavuşacaksın inşallahh... darısı hepimizin başına hadi bakalımmmmmmm

sanada günaydın ipekim çok şükür geçti indi şişlik mutfak dolabının köşesine hızla çarptım ev kazası yani

herkese günaydınlar örtmenim ruyam zuhalim.. ayy şu zuhal ismi de pek bi klasdır havalı isim zuhal

bende seviyorum ismimi canımm teşekkür ederim....... nicke bakmayın ismim sadece >>> ZUHAL =)) kızım olursa egosu ne yüksekmiş demeyeceklerini bilsem kendi ismimi vereceğim ama derler en iyisi başka isim

Son düzenleme:
sanada günaydın ipekim çok şükür geçti indi şişlik mutfak dolabının köşesine hızla çarptım ev kazası yani

canım geçmiş olsun ahh işte herşey biz bayanların başına gelir böle, neyse sağlık olsun tatlım

bende seviyorum ismimi canımm teşekkür ederim....... nicke bakmayın ismim sadece >>> ZUHAL =)) kızım olursa egosu ne yüksekmiş demeyeceklerini bilsem kendi ismimi vereceğim ama derler en iyisi başka isim

sorma ya babanın ismi verilince bişey olmaz herkes ayy ne güzel derler, annenin ki olsa hemen egosu yüksek, kadınlık her yerde 2. sınıf muamele işte

günaydın canlarımmm
ben yokken neler olmuş böyle? karabiber veda etmiş, yasakım hastaneye gidiyomuş(neyi var anlamadım )
başka ne var ne yok bi anlatın hele..

Çokk sağol canım benim Allah tez zamanda hepinizin güzel haberini duyurmayı nasip etsin.
hemen dua ettim hepiniz için.

Allahımm şükürlerrr olsunnn canımm nekadar mutlu oldumm anlatamamm
ayy dayanamıcam oynıcammm

Allah razı olsun canım benim, dualarını eksik etme, beni iyi fırçalamıştın ama helal olsun haklıymışsın

Çok sağol canım benim Darısını hepinizin başına diliyorum dualarım hep sizinle sizde duanızı eksik etmeyin emi..

çookkk sağol canım benim Tez vakitte hepinize gönlüne göre diliyorum Rabbim hayırla sağlıkla versin hepimize

Eylül ayından bu yana uğraşıyorum bütün tetkikler normal çıktı adetleirm düzenli sat 5 şubat ,11 şubatta rahim filmi çekildi tüplerde açık bu ay gebelikle ilgili tüm belirtiler var ama dayanamayıp dün akşam test yaptım prodoktör ile, bat de kesin sonuç diyordu testin üzerinde ama ben 2 gun erken yapmş oldum sanırım, 30 gün arayla adet oluyorum ,bu ay çok heveslenmiştim , 36 yaşına girdim oglum var bir tane 15 yaşına giriyor 8 martta çok kardeş istiyor ona doğum gunu hediyesi olur demiştim ama dün akşam yıkıldım ve bugun kendimi toparlayamıyorum işe bile konsantre olamıyorum deliricem

canım daha önceden bir çocuğun var demekki hamile kalma ile ilgili bir sorunun yok, iki gün sonra testi bir daha tekrarla eğer yoksa olması için biraz daha uğraşmak zorundasın ama elbet olur inşallah...
bu kadar üzme kendini Allah evladına uzun ömür versin bu topiğin adı "hangi ay olursa olsun" yani bu ay olmazsabir sonraki olmazsa bir sonraki ay inşallah olur...

sagol cnm ilk çocugumdan sonra kızım olacaktı 6,5 aylıkken karnımda öldü ama sonra 2 yıl önce dış gebeklik oldu ama hamile kalmakla ilgili bir sıkıntı hiç yaşamamıştım progesteron 20 ,47 çıktı buay 21, günde baktırdım neden olmuyor anlamadım zaten çok zor karar verdik bir daha denemek için bakalım Allah yardımcımız olsun sagol cevabın için sende inşallah hayırlısı ile alırsın bebişini kucagına ......

tabikiii ipekimmm canımmm hemen çekeyinnnnn

meryemm suremizden sonra yapılacak tilavet secdemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…