- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.761
sağol canımmelekimmm geçmiş olsunnn çok ağrın yok yaaa :26::26::26:
aman dikkat et kendineee kyamamm :26::26::26:
hepiniz dikkat edinn lütfennn size bişy olmasınnn çok üzülürümm şimdii
karabiberim gitti içim cız ettiii
bari size bişey olmasınnn
normal diyosun yani tatlım, bakalım sonuç ne olcak bu ağrılara karşın barim bebişim gelse
çalışmalar tam gaz devam zaten, ağrılı sızılı yapıyorum birşeyler
günaydın kızcelerim
Canım topik arkadaşlarım;
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...
çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...
normal canım ben iğneyi ilk olduğumda 2-3 gün baya bi ağrı yapmıştı, kasıklara batma şeklinde de olmuştu canımevet devam et en doğrusu bilemeyizki hangi anda çatladığını yumoşların tam olarak :44::44:
hoşgeldn melekim günaydın nasılsın bugün ???
herkese günaydınlar örtmenim ruyam zuhalim.. ayy şu zuhal ismi de pek bi klasdır havalı isim zuhal
sanada günaydın ipekim çok şükür geçti indi şişlik mutfak dolabının köşesine hızla çarptım ev kazası yani
bende seviyorum ismimi canımm teşekkür ederim....... nicke bakmayın ismim sadece >>> ZUHAL =)) kızım olursa egosu ne yüksekmiş demeyeceklerini bilsem kendi ismimi vereceğim ama derler en iyisi başka isim
Oooooowww çok sevindim yaaaa,hangi ara geldide yazdı inanmıyorum ben hep burdaydım yaaa,sabah çok yoğun kasıkları ağrıyordu belirtilerinin hepsi reg olacak gibiyim diyordu çok sevindim hamiş olmasına canım ya gelsede bi halay çeksek
Allahımm şükürlerrr olsunnn canımm nekadar mutlu oldumm anlatamamm
ayy dayanamıcam oynıcammm
nörömm yasakımm sizleri beklekennn eskilere baktımmmşükür bi iyi haberle gelen bi kötü haber aldımm
pazartesime çokk sevindimmm ona demmiştim hiç bişy %100 güvenceli değildirr testler için öle diodu Rabbme şükürr hamişş Allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsnnn inş..
karabiberime içim ciz ettii çok üüzldümm şimdii yok dieee
çok tebrik ediyorumm canımm okudummmm vee çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmm allah tamamına erdirsinn sağlıklaa kuçağına alırsın inşallahhhhhh rabbimm nazarlardan korusun maşallahhhhhh tebarakallah
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
canımmmmmm pazartesimm tatlım haberin çok güzel , çok mutlu oldum senin adına
, rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah
kıslarrrrrrrrr çatlatma iğnesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ben iğneyi cuma günü yaptım ama iki gün oldu kasıklarımın ağrısından duramıyom çok sancım var, birde karnım balon gibi şiş
iğneden mi oldu acepp aynı durumu yaşayan var mı?
:18: :18: :18:
Eylül ayından bu yana uğraşıyorum bütün tetkikler normal çıktı adetleirm düzenli sat 5 şubat ,11 şubatta rahim filmi çekildi tüplerde açık bu ay gebelikle ilgili tüm belirtiler var ama dayanamayıp dün akşam test yaptım prodoktör ile, bat de kesin sonuç diyordu testin üzerinde ama ben 2 gun erken yapmş oldum sanırım, 30 gün arayla adet oluyorum ,bu ay çok heveslenmiştim , 36 yaşına girdim oglum var bir tane 15 yaşına giriyor 8 martta çok kardeş istiyor ona doğum gunu hediyesi olur demiştim ama dün akşam yıkıldım ve bugun kendimi toparlayamıyorum işe bile konsantre olamıyorum deliricem
canım daha önceden bir çocuğun var demekki hamile kalma ile ilgili bir sorunun yok, iki gün sonra testi bir daha tekrarla eğer yoksa olması için biraz daha uğraşmak zorundasın ama elbet olur inşallah...
bu kadar üzme kendini Allah evladına uzun ömür versin bu topiğin adı "hangi ay olursa olsun" yani bu ay olmazsabir sonraki olmazsa bir sonraki ay inşallah olur...
GÜnAYdın ÖRtmenim..............Nasılsın bakalım...........
Gunaydin kizlar halsiz ve yorgunum okula gecte kaldim. hasta olacam galiba
ihanazımmm ön sayfalara hem mikemmel açıklamanı :13: hem de tilavetin detaylrını çekebilir misin tatlım:13: ben senin mesajları aldım ama onlar alıntının içindeki alıntı olduğu için gelmediler
herkese günaydınlar örtmenim ruyam zuhalim.. ayy şu zuhal ismi de pek bi klasdır havalı isim zuhal
canom ben oldum iğne, öle ağrılar filan olabiliyo, karın şişliği zaten genel bir durum iğneyle ilgili olduğunu sanmam, olur bayanlara hep ama diğer ağrıların normal canım, o kadar olur yani takılma hiç, sen çalışmaları yaptıysan iğneden sonra, bu hafta da günaşırı devam et, sonra doktorunun dediği tarihte de kontrol edersiniz, inşallah hemen tutar canım
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?