- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.781
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
doğru oldumu
günaydın kızcelerim
günaydın canlarımmm
ben yokken neler olmuş böyle? karabiber veda etmiş, yasakım hastaneye gidiyomuş(neyi var anlamadım)
başka ne var ne yok bi anlatın hele..
Çokk sağol canım benim Allah tez zamanda hepinizin güzel haberini duyurmayı nasip etsin.
hemen dua ettim hepiniz için.
Allah razı olsun canım benim, dualarını eksik etme, beni iyi fırçalamıştın ama helal olsunhaklıymışsın
Çok sağol canım benim Darısını hepinizin başına diliyorum dualarım hep sizinle sizde duanızı eksik etmeyin emi..
çookkk sağol canım benim Tez vakitte hepinize gönlüne göre diliyorum Rabbim hayırla sağlıkla versin hepimize
Eylül ayından bu yana uğraşıyorum bütün tetkikler normal çıktı adetleirm düzenli sat 5 şubat ,11 şubatta rahim filmi çekildi tüplerde açık bu ay gebelikle ilgili tüm belirtiler var ama dayanamayıp dün akşam test yaptım prodoktör ile, bat de kesin sonuç diyordu testin üzerinde ama ben 2 gun erken yapmş oldum sanırım, 30 gün arayla adet oluyorum ,bu ay çok heveslenmiştim , 36 yaşına girdim oglum var bir tane 15 yaşına giriyor 8 martta çok kardeş istiyor ona doğum gunu hediyesi olur demiştim ama dün akşam yıkıldım ve bugun kendimi toparlayamıyorum işe bile konsantre olamıyorum deliricem
oyyy evet öle yaptım dıısonra çok üzüldm dü ama iyi yaptımm dün okuyuncaa hamiyim yazısını ağladım mutluluktan senin içinn okadar sevndimmm kii anlatamam canımm Dualarım herzaman seninleee Rabbim yardımcının olur yeterki sen olumlu ol umutsuzluğa kapılma hep iyi ol iyi düşünn
Günaydınnnn kızlaaarrrr
inşallah bi aksikilik çıkmaz ilhannazım yaa... var ya o kadar ümitsiz yaptım ki testi gözlerime inanamadım aslında çok belirtim vardı da konduramıyordum yine vücudum benle dalga geçiyor, psikolojik belirti bunlar diyodum.
hemen şükür namazı kıldım buradaki herkes için dua ettim Rabbimden diledim inşallah bana da size de mutlu sona kavuşmayı nasip eder Allahım...
oooooooo meleğimmm gelmişşşşşş
hoşş gelmiş seflaar getirmişşş gönlümü güselleştirmişşşşş
Nasılsın nazımmm,bitanemm benimmm,ayyy bu ne uyumaktr yaaa dün senden sonra çıktım bende sözde ütü yapacaktım girdiğim gibi yatağa uyumuşum yeni kalktım sayılır duşumu aldım kahvaltımı hazırladım burdayım ama hala uyuyacak gibiyim
Nasılsın nazımmm,bitanemm benimmm,ayyy bu ne uyumaktr yaaa dün senden sonra çıktım bende sözde ütü yapacaktım girdiğim gibi yatağa uyumuşum yeni kalktım sayılır duşumu aldım kahvaltımı hazırladım burdayım ama hala uyuyacak gibiyim
hoşgeldinnnn canım benim. senin meşhur kurabiyeyi yaptım geçen akrabalar geldi hem bu kadar kolay hemde lezzetli bi şeyle beni tanıştırdığın için teşekkür ederimmmm
inşallah bi aksikilik çıkmaz ilhannazım yaa... var ya o kadar ümitsiz yaptım ki testi gözlerime inanamadım aslında çok belirtim vardı da konduramıyordum yine vücudum benle dalga geçiyor, psikolojik belirti bunlar diyodum.
hemen şükür namazı kıldım buradaki herkes için dua ettim Rabbimden diledim inşallah bana da size de mutlu sona kavuşmayı nasip eder Allahım...
Pazratesim hoşgeldin bitanemmm,nasılsın?Hayırlı uğurlu olsun bitanemmmm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...O kadar çok sevindimki yazını okuyunca,Dualarınıda Allahım kabul etsin bitanemm..
Kan verdinmi hayatım??Seninde takvimini görelim artık
hoşgeldinnnn canım benim. senin meşhur kurabiyeyi yaptım geçen akrabalar geldi hem bu kadar kolay hemde lezzetli bi şeyle beni tanıştırdığın için teşekkür ederimmmm
günaydın canlarımmm
ben yokken neler olmuş böyle? karabiber veda etmiş, yasakım hastaneye gidiyomuş(neyi var anlamadım)
başka ne var ne yok bi anlatın hele..
Çokk sağol canım benim Allah tez zamanda hepinizin güzel haberini duyurmayı nasip etsin.
hemen dua ettim hepiniz için.
Allah razı olsun canım benim, dualarını eksik etme, beni iyi fırçalamıştın ama helal olsunhaklıymışsın
Çok sağol canım benim Darısını hepinizin başına diliyorum dualarım hep sizinle sizde duanızı eksik etmeyin emi..
çookkk sağol canım benim Tez vakitte hepinize gönlüne göre diliyorum Rabbim hayırla sağlıkla versin hepimize
pazartesisevmezimmmmmonca belirti varken emin olamadıydık işte hepsi kuzucuğunun sayesindeymiş çook sevindim canım benm Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Eylül ayından bu yana uğraşıyorum bütün tetkikler normal çıktı adetleirm düzenli sat 5 şubat ,11 şubatta rahim filmi çekildi tüplerde açık bu ay gebelikle ilgili tüm belirtiler var ama dayanamayıp dün akşam test yaptım prodoktör ile, bat de kesin sonuç diyordu testin üzerinde ama ben 2 gun erken yapmş oldum sanırım, 30 gün arayla adet oluyorum ,bu ay çok heveslenmiştim , 36 yaşına girdim oglum var bir tane 15 yaşına giriyor 8 martta çok kardeş istiyor ona doğum gunu hediyesi olur demiştim ama dün akşam yıkıldım ve bugun kendimi toparlayamıyorum işe bile konsantre olamıyorum deliricem
Hoşbuldumm bitanemm canımmm,beğenmene ve beğenmelerine çok sevindim.. ayrıca rica ederim ne demek
afiyet olsunnnn canımmmm
bende yapyomm sıksık
biri gelcez deyiince yap pişir 4o dakka anca dimi çokk güzell
yaa şu meşhur tarifi bende istyrum geçenlerde byerden duydumdu pudingli kurabiye die ama detayları istiyorummmm
ilhanazım da dün yaptı koydu resmini ağzımı sulandırdı zatisarışekerimmm sen napysun bakem ne var ne yok ????
canımm napyonn gel hade öle kenarda durmaaa
buarada benim lekeler halagelyo yaww yarın okucam artıkk :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?