Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben bu şekilde anladımmm canlarr yardımcı olması bakımından bunuda yayınlıyoruzzz

oyyy evet öle yaptım dıı sonra çok üzüldm dü ama iyi yaptımm dün okuyuncaa hamiyim yazısını ağladım mutluluktan senin içinn okadar sevndimmm kii anlatamam canımm Dualarım herzaman seninleee Rabbim yardımcının olur yeterki sen olumlu ol umutsuzluğa kapılma hep iyi ol iyi düşünn

canımmm bunda yıkılacak bişey yokk Rabbim bilir hayırlı olurr
ama belli olmaz ben o testlere pek güvenmiorum belki geç döllenme oluu :26::26::26:
inşallahh canımm hayırlısı olsun ama hemende yıkılıp bıkmayın beyawww
olurr demekki daha zamanı vaaa yeterki, iyi düşünün inanıyorum iyi olcak
umutsuzluk yoooooookkkkk

inşallah bi aksikilik çıkmaz ilhannazım yaa... var ya o kadar ümitsiz yaptım ki testi gözlerime inanamadım aslında çok belirtim vardı da konduramıyordum yine vücudum benle dalga geçiyor, psikolojik belirti bunlar diyodum.
hemen şükür namazı kıldım buradaki herkes için dua ettim Rabbimden diledim inşallah bana da size de mutlu sona kavuşmayı nasip eder Allahım...

çıkmaz bitanem çıkmazz sen içini ferah tut
herşey ii olucakkk Allahın izniylee
Allah razı olsunnn senden de hamişlerin duaları kabul olurmuşş
inşallah Rabbim duyar dularımıza hamiş habeleri ile coştururuz burayııı :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:

oooooooo meleğimmm gelmişşşşşş
hoşş gelmiş seflaar getirmişşş gönlümü güselleştirmişşşşş

Nasılsın nazımmm,bitanemm benimmm,ayyy bu ne uyumaktr yaaa dün senden sonra çıktım bende sözde ütü yapacaktım girdiğim gibi yatağa uyumuşum yeni kalktım sayılır duşumu aldım kahvaltımı hazırladım burdayım ama hala uyuyacak gibiyim

hancekimmmm kızz senin batın mı yarınmıdıı :26::26::26:

hoşgeldinnnn canım benim. senin meşhur kurabiyeyi yaptım geçen akrabalar geldi hem bu kadar kolay hemde lezzetli bi şeyle beni tanıştırdığın için teşekkür ederimmmm

hoşgeldinnnn canım benim. senin meşhur kurabiyeyi yaptım geçen akrabalar geldi hem bu kadar kolay hemde lezzetli bi şeyle beni tanıştırdığın için teşekkür ederimmmm

afiyet olsunnnn canımmmm
bende yapyomm sıksık
biri gelcez deyiince yap pişir 4o dakka anca dimi çokk güzell

Pazratesim hoşgeldin bitanemmm,nasılsın?Hayırlı uğurlu olsun bitanemmmm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...O kadar çok sevindimki yazını okuyunca,Dualarınıda Allahım kabul etsin bitanemm..
Kan verdinmi hayatım??Seninde takvimini görelim artık

aaa evet ptesimmmm sende altta koyy takviminii

Hoşbuldumm bitanemm canımmm,beğenmene ve beğenmelerine çok sevindim.. ayrıca rica ederim ne demek

pazartesisevmezimmmmm onca belirti varken emin olamadıydık işte hepsi kuzucuğunun sayesindeymiş çook sevindim canım benm Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah

psevmezm bende çok sevndimdi görmedn galiba hamiş hamiş bana da dua etmeyi unutma olurmu quzumm

canım ben 32 yaşıma geldim henüz bir evladım bile yok nolur üzülme .. bu işlerde en önemlisi moral biliyosun insanlar 40 yaşında doğuruyolar artk yaşın hiç önemi yok hem oğlun 17 olsa nolucak kardeş başka, sen daha gençsin olur hayırlısıyla, dur bakalım

canımm napyonn gel hade öle kenarda durmaaa
buarada benim lekeler halagelyo yaww yarın okucam artıkk :26::26::26:

Hoşbuldumm bitanemm canımmm,beğenmene ve beğenmelerine çok sevindim.. ayrıca rica ederim ne demek

yaa şu meşhur tarifi bende istyrum geçenlerde byerden duydumdu pudingli kurabiye die ama detayları istiyorummmm
ilhanazım da dün yaptı koydu resmini ağzımı sulandırdı zati sarışekerimmm sen napysun bakem ne var ne yok ????

afiyet olsunnnn canımmmm
bende yapyomm sıksık
biri gelcez deyiince yap pişir 4o dakka anca dimi çokk güzell

40 dakikamııı nazım sen naaaptın benim yapmam ve pişmesi taş çatlasın 15 dakika sürüyor eşim süre tuttuda ordan biliyorum:)))

iiyiimm ipekimm işte dünm yaptımm temiliğimii işim yok bu günn
bende yemek yiyemiorum yawww :26::26::26::26: en olcak halimmm
sabah kalktımmm bekledim acıkayım die ama olması sonra dayanamamm süt içtimmm
ama daha yiyemedimmm

canımm napyonn gel hade öle kenarda durmaaa
buarada benim lekeler halagelyo yaww yarın okucam artıkk :26::26::26:

ne lekesi canm hatrlayamdm ben :44::44::44::44: bende leke ne yok hiçbişe olmuyo çok renksiz bi ayatm var inan gülemmi ağlayammı bilemedim :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…