Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tarhana corbasi emeklemioo
Olsun emekler daha her bebek farkli

Belkide emeklemeden yururemir 5 aylikken 2 metre kadar emekliyo du.6 aylikken karninin üstünde suruklenerek her yere gidiyodu7 aylikken tam dizlerinde emekledikiloda çok etkiliyor söylum emir hiç bi zaman kilolu bi bebek olmadi

Agzina bulgur parcalari geldikce cikaracak gibi yapio puturluye nasip alistircam ya
Icranim ben puturlu ye böyle çorbayla alistirma dim...elimde ekmek içi peynir ne verdim ...ama bak acele etme emirde bazen zorlanıyor puturlu de..subat analarin da bile halen bu konuda çok şikayetçi kıs var.doktorlar bile 1 yaşına kadar normal goruyo puturlu yememesinibazen ufak ekmek içi ver gevelesin..peynir ver

Kfasini yere koyup popiyu kaldirip obe geliyo sadece

Cizlrrr pendir duzlarrrr nasilsiniz bakem beni ozledinizmi ozlemediyseniz dilinizin ucu 1 dk uyussun ...ben iyiyim bebelerim de eyi... aman leee ep ayni ep sukur yinee cizlar ize bir sorum olcek bilene opcuk bilmeyen avcunu alasin kizlar ccccokkkk cilo almisim nasil vercem...dedilerki karbonatli su ic ya sutume.gecseeeee ozmn nadil eccemm alll allla kafam karisti sizce neyapam 83 e yakin olmusum kiyafaetler olmi offfff offff off .. sizde varmi care ummahh size

Peynir ne veriom.elimle yiyo onu ama corbanin.icinde gelibce sekilden sekile giriyo

Hoşgeldin yildizimhe tam adamını buldun bi yıl.olmuş kilo verememis olarakyaw ben denim.karbonatli suyude bakim aç karninami icilecekDUAcin OLURUM fayda ederse

hg yildizim.osledik.yaw tabee... Ama emzirirken diet ne yapma sutun etkiler spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…