- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.941
Ne yaptinicranim emekliyo mu
Olsun emekler daha her bebek farkliTarhana corbasiemeklemioo
Icranim ben puturlu ye böyle çorbayla alistirma dim...elimde ekmek içi peynir ne verdim ...ama bak acele etme emirde bazen zorlanıyor puturlu de..subat analarin da bile halen bu konuda çok şikayetçi kıs var.doktorlar bile 1 yaşına kadar normal goruyo puturlu yememesiniAgzina bulgur parcalari geldikce cikaracak gibi yapio puturluye nasip alistircam ya
Kfasini yere koyup popiyu kaldirip obe geliyo sadeceOlsun emekler daha her bebek farkli
Belkide emeklemeden yururemir 5 aylikken 2 metre kadar emekliyo du.6 aylikken karninin üstünde suruklenerek her yere gidiyodu 7 aylikken tam dizlerinde emekledi kiloda çok etkiliyor söylum emir hiç bi zaman kilolu bi bebek olmadi
Rosem benimde bi ara TSH yuksekti...ne yaziyo T3 un karsisindaSelam kızlar ANCA fırsat buldum gelmeye hastanedeydim sonuçlar çıktı t3 biraz yüksek TSh ve t4 normal anlayan var mı acaba
Ilerliyosa tamam odaa bi emekleme şeklidirKfasini yere koyup popiyu kaldirip obe geliyo sadece
Peynir ne veriom.elimle yiyo onu ama corbanin.icinde gelibce sekilden sekile giriyoIcranim ben puturlu ye böyle çorbayla alistirma dim...elimde ekmek içi peynir ne verdim ...ama bak acele etme emirde bazen zorlanıyor puturlu de..subat analarin da bile halen bu konuda çok şikayetçi kıs var.doktorlar bile 1 yaşına kadar normal goruyo puturlu yememesinibazen ufak ekmek içi ver gevelesin..peynir ver
Selam kızlar ANCA fırsat buldum gelmeye hastanedeydim sonuçlar çıktı t3 biraz yüksek TSh ve t4 normal anlayan var mı acaba
Tamam canım Sağol önemli degılBilmiom suwram.rosem
Rosem benimde bi ara TSH yuksekti...ne yaziyo T3 un karsisinda
Hoşgeldin yildizimCizlrrr pendir duzlarrrrnasilsiniz bakem beni ozledinizmi ozlemediyseniz dilinizin ucu 1 dk uyussun ... ben iyiyim bebelerim de eyi... aman leee ep ayni ep sukur yinee cizlar ize bir sorum olcek bilene opcuk bilmeyen avcunu alasin kizlar ccccokkkk cilo almisim nasil vercem... dedilerki karbonatli su ic ya sutume.gecsee eee ozmn nadil eccemm alll allla kafam karisti sizce neyapam 83 e yakin olmusum kiyafaetler olmi offfff offff off .. sizde varmi care ummahh size
hg yildizim.osledik.yaw tabee... Ama emzirirken diet ne yapma sutun etkiler spor yapCizlrrr pendir duzlarrrrnasilsiniz bakem beni ozledinizmi ozlemediyseniz dilinizin ucu 1 dk uyussun ... ben iyiyim bebelerim de eyi... aman leee ep ayni ep sukur yinee cizlar ize bir sorum olcek bilene opcuk bilmeyen avcunu alasin kizlar ccccokkkk cilo almisim nasil vercem... dedilerki karbonatli su ic ya sutume.gecsee eee ozmn nadil eccemm alll allla kafam karisti sizce neyapam 83 e yakin olmusum kiyafaetler olmi offfff offff off .. sizde varmi care ummahh size
Tiroidde sorun var demek rosem galiba hap verirler.yani tiroid bezi iy calışmıyo buda kilo vermeni engeller kilo yaparHMim anladım t4 tsh b12 normal ama t3 biraz yüksek onu anlamadım yarına kadar Patlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?