- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.981
Evini mi gosetlesem
Irezil oldun on sayfaya ekle ikimizin dialogunuOda bbeni basinda erkeksiz bırakmasin bırakırsa bende parti yaparım Huhuwwww:73
Bunuda ekle oneYatak odamin perdesini acik birakcan:73
Rosem yapma kiscem bu tiroid sorunu çoğunda var.beni halen yoklar bazen.bi kaç kez hap kullandım..Yasakım nerdesin yaButun aksilikler benı buluyor bıktım artık ya
Onu bilmiyomda iy calışmıyo demek.düzensiz yani...mesala benim tsh yuksekti tiroidim az calisiyo demektiAma tsh t4 normal sadece t3 yüksek bu az çalıştığını mı gösteriyor ???
Rosem yapma kiscem bu tiroid sorunu çoğunda var.beni halen yoklar bazen.bi kaç kez hap kullandım..
Rosem valla şu an bizde kontrol olalım ne sorunlar çıkar...moralini bozma yawOnarayım derken aksilik bir olmuyor ki hepsi üstüste geliyor yaaa ne kadar kadersızım benn
Ama bununla tedavisi var..rosem şöyle düşün sebepleri oldun.ya bulunmasayduAma kilo vermeme engel işte iki sebep var Buda çok zor vermem demek
Onu bilmiyomda iy calışmıyo demek.düzensiz yani...mesala benim tsh yuksekti tiroidim az calisiyo demekti
Osgeldin dünyanın ikinci cirkiniherkesler burdamı melekiniz geldi
rosem hiç hipogonodizm diye bişey duydun mu bi araştır erkekte ve kadında hormonlarla ilgili bişeyAma kilo vermeme engel işte iki sebep var Buda çok zor vermem demek
herkesler burdamı melekiniz geldi
Ama bununla tedavisi var..rosem şöyle düşün sebepleri oldun.ya bulunmasaydu
yaaw öyle demeOsgeldin dünyanın ikinci cirkini
hoşbuldum güzel rosemHoş geldin melekçim!
Öyle evet haklısıntedavisi var ama kilo vermeme iki durum engel olunca insanın motivasyonu Düşüyor kışçem veremiyorum diye
rosem hiç hipogonodizm diye bişey duydun mu bi araştır erkekte ve kadında hormonlarla ilgili bişey
tam olarak bilmiyorum ama bi araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?