- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.001
Irezil oldun on sayfaya ekle ikimizin dialogunu
rosem bu erkek ve kadının hormonlarını etkiliyo ve çocuk sahibi olmasını engelliyoEvet canım duydum beyindeki hipofiz bezinin çalışmaması düzensiz olması demek Tıpta hipogonadızm deniyor o la ne alakası var ki
hoşbuldum güzel rosem
yaw ne çok konuşmuşunuz nasıl biterr bu oku oku
ben yine ne kaçırdımNaptinda irezil oldum anlamadım
nım fsh sıfırın altındaydı en son öyle mi dersin offf offff. Melekim yaarosem bu erkek ve kadının hormonlarını etkiliyo ve çocuk sahibi olmasını engelliyo
mesela senin hormonlar ne durumda şu an inanki hipogonodizm tedavi,sinden sonra hamile kalan çok bayan var ve bu durumu düzelen çokta erkek mesela rosem eşimde fsh düşük geldi hiç bilmiyorum erkeklerde fsh olduğunu ama buda hipogonadizmle ilgilymişi bi araştır mutlaka
iyi yapmışsın rosemSorma ya baya konuşulmuş vallahi okuyamadım bile daha . Ama Akşama Arkadaşımın Çocuklarının doğum günü var onlar için Börek yaptım. Saat 7 gibi gidicez yazık down sendromlu kız çocuğu ona Barbie ki ders çalışma Masası aldım beş yaşında oğlanda Fenerbahçeli diye formasına ismini yazdırdım
evet rosem onun gibi bişey kadınlarda fsh yüksekliğini biliyom ama hiç sıfır altında duymamıştım eminmisin olabilir tabi rosem bak mutlaka bi endokrine git ve bu hipogonadizmi sor kk da herkes biliyo endokrin var celalettin peru ona tahlillerini gönderebilsen yada hipogonadizm sitesi var mutlaka oraya kayıt ol tahlillerini gönder belkide basit bi tedaviyle çözülecek sorununBe
nım fsh sıfırın altındaydı en son öyle mi dersin offf offff. Melekim yaa
ben yine ne kaçırdım
abooowIcranim evi gosetliycekmis bende yatak odamin penceresini açık birakim didim:70
abooowbu icran çok oluyo ama ne istiyo senin evinden
Cimcimem.kadinioda ben.kasivercem
abooowbu icran çok oluyo ama ne istiyo senin evinden
Sen oldun en değil uyanikNaptinda irezil oldum anlamadım
Yaramaz bi cimcimeSen oldun en değil uyanikAnlamaz dan gelme
Yaramaz bu cimcimeSen oldun en değil uyanikAnlamaz dan gelme
abooowCimcimem.kadinioda ben.kasivercemhic demiyo erifim evde yok jartiyerli deksi pati veriom evde die emen icrani suclayin siz
Sen oldun en değil uyanikAnlamaz dan gelme
Cimcimem.kadinioda ben.kasivercemhic demiyo erifim evde yok jartiyerli deksi pati veriom evde die emen icrani suclayin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?