Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evet canım duydum beyindeki hipofiz bezinin çalışmaması düzensiz olması demek Tıpta hipogonadızm deniyor o la ne alakası var ki
rosem bu erkek ve kadının hormonlarını etkiliyo ve çocuk sahibi olmasını engelliyo
mesela senin hormonlar ne durumda şu an inanki hipogonodizm tedavi,sinden sonra hamile kalan çok bayan var ve bu durumu düzelen çokta erkek mesela rosem eşimde fsh düşük geldi hiç bilmiyorum erkeklerde fsh olduğunu ama buda hipogonadizmle ilgilymişi bi araştır mutlaka

hoşbuldum güzel rosem
yaw ne çok konuşmuşunuz nasıl biterr bu oku oku

Sorma ya baya konuşulmuş vallahi okuyamadım bile daha . Ama Akşama Arkadaşımın Çocuklarının doğum günü var onlar için Börek yaptım. Saat 7 gibi gidicez yazık down sendromlu kız çocuğu ona Barbie ki ders çalışma Masası aldım beş yaşında oğlanda Fenerbahçeli diye formasına ismini yazdırdım

Be
nım fsh sıfırın altındaydı en son öyle mi dersin offf offff. Melekim yaa

iyi yapmışsın rosem ellerine yüreğine sağlık

Be

nım fsh sıfırın altındaydı en son öyle mi dersin offf offff. Melekim yaa
evet rosem onun gibi bişey kadınlarda fsh yüksekliğini biliyom ama hiç sıfır altında duymamıştım eminmisin olabilir tabi rosem bak mutlaka bi endokrine git ve bu hipogonadizmi sor kk da herkes biliyo endokrin var celalettin peru ona tahlillerini gönderebilsen yada hipogonadizm sitesi var mutlaka oraya kayıt ol tahlillerini gönder belkide basit bi tedaviyle çözülecek sorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…