- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.181
Kiscelerimmm
Yok tatlim ne kusuru. Noldu rötar mi yapmış yineGuxum eymen uyumadi bi ya vala k.bakma bide bnm erifin gene ucana bişiler olmus sinir oldum ya iki gin bosu bosuna gitti
Iyi geceler hicranım tatlı rüyalarGeldimmm
Vee gidiyorumm
Ey geceler kiscelerimm
Hoş geldin,güle güle icranimmGeldimmm
Vee gidiyorumm
Ey geceler kiscelerimm
Iradene hayranim suwram sende hoş geldinSelam haberkocişim Karşımda etli nohut yemeği pirinç pilavı Turşu yıyor ben bakıyorum
Selam haberkocişim Karşımda etli nohut yemeği pirinç pilavı Turşu yıyor ben bakıyorum
Yok tatlim ne kusuru. Noldu rötar mi yapmış yine
Geldimmm
Vee gidiyorumm
Ey geceler kiscelerimm
Geç olsunda,güç olmasın cimcimem. Üzülme vardır bi hayirEvet yarina kalmis sinir oldummm yaaa
Iradene hayranim suwram sende hoş geldin
Bi anda geldiniz,bi anda kactiniz mi kiscelerimm
Avowww nasi canim cekti . Vala tursu diince resmen azim sulandi kocacik yokken yarin bende yapim yaninada sumakli soganda yaoim ek olarak bi gusel yiyim
Cımcımecım kusura bakma yasakım yazdımYasakım geç gelmesınde de bır hayır vardır belkide Allah korudu cnm bir olacak sıkıntıdan
Helal olsun kizzzzz ben olsam dayanamaz yerdimAy sımarttın n beni canım teşekkür ederim Sağol cnm ! Mutfağa tepsiyi bıraktım kaçtım yememek için
Yok canım mutfağa tepsiyi bırakmaya gittim .
Ayygel de ısmarladık cNım kociş bayıldı . Hımm ohhhmisss yap canım
Aynen canim,vardır bir hayırYasakım geç gelmesınde de bır hayır vardır belkide Allah korudu cnm bir olacak sıkıntıdan
Geç olsunda,güç olmasın cimcimem. Üzülme vardır bi hayir
Helal olsun kizzzzz ben olsam dayanamaz yerdim
Korkma dua et tatlimEvet bnde oyle diom gtmesin istemiorum korkuyorum iki de birde ertelenip duruobişi olmasindan korkuom
Nasılsn peki fayda etti mi canm ilaclarSağol canım inanki şu şekerımındengeleyen ilaç olmasa ben yine dayanamadım onun sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?