- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.421
heee erif olmasa sende parti yapıcanBi parti yapamiyomerif hep basimda
Cimcime mamutun da hadi orda gara gislarla samba partisi yaparsa nolcek
Çünkü o fakir hayattan kurtulmak istiyolarZaten fena erkek azmanlariynis zilliler . Celebime bi ton sarkintilik etmisler
Bnm erifime güvenirim ama oyle bisi yaparsa geldiginde bicakla her yerini dograrik aninallah
ciddi mi kızZaten fena erkek azmanlariynis zilliler . Celebime bi ton sarkintilik etmisler
Bnm erifime güvenirim ama oyle bisi yaparsa geldiginde bicakla her yerini dograrik aninallah
DograrikZaten fena erkek azmanlariynis zilliler . Celebime bi ton sarkintilik etmisler
yani kapak atıp kurtulamım diye kimi görseler deniz simidi gibi sarılıyolar demekÇünkü o fakir hayattan kurtulmak istiyolar
Dorudur harbim çünkü orta yaşam iy değil beyazlarla evlenip kurtulmak istiyolar..mesala burda bile Almanlar çoğunlukla gidip zenci gari getiriyorlar kadınlarda zenci irkekle evleniyociddi mi kız'celebim'' dediğin kim,kaynın mı?
He aynenyani kapak atıp kurtulamım diye kimi görseler deniz simidi gibi sarılıyolar demek
hadi yaDorudur harbim çünkü orta yaşam iy değil beyazlarla evlenip kurtulmak istiyolar..mesala burda bile Almanlar çoğunlukla gidip zenci gari getiriyorlar kadınlarda zenci irkekle evleniyoşeyde iyi oluyomus oyle dusunuyo sapiklar
cimcimem duymasında ben olsam asla göndermezdim kocamı öyle azman karıların içineHe aynen
yani kapak atıp kurtulamım diye kimi görseler deniz simidi gibi sarılıyolar demek
bende çok kıskancım erifi eve kapatırdımAynen ya sinir oluorim allahtan bnm koca orada degulkesin bn evde cinnet geciriridim uada kocayi bosardim
Vallami hep derler hiç duymadinmihadi yailk defa duydum bunu
sansürlü yazVallami hep derler hiç duymadinmidaha bişey daha varda burdan yazamam
Dorudur harbim çünkü orta yaşam iy değil beyazlarla evlenip kurtulmak istiyolar..mesala burda bile Almanlar çoğunlukla gidip zenci gari getiriyorlar kadınlarda zenci irkekle evleniyoşeyde iyi oluyorlarmis oyle dusunuyo sapiklar
erkekler hakkında duymuştum da kadınları duymamıştım. yani zenci kadında öyle diye bilmiyodumVallami hep derler hiç duymadinmidaha bişey daha varda burdan yazamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?