- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.621
Bende onu yazcaktim tamArbim bir erkek bir kadin başladı
Bende onu yazcaktim tamzeynebe bayiliyorum yaaa
Bende onu yazcaktim tamzeynebe bayiliyorum yaaa
B ende sevmiyorum ama koçiş Poyraz Karayel izliyor bende sizler yazılıyorum
Bnm kocisde o varken izletmioda geneldr bu saate uyudu icin izliom
Ayy insnamıyoruummmm cimcimemmm sana zencıler hakkında nedmışşsin öyle
Harıbımın beynıne koçişsizlik vurmuş yaa tedavısı de kococşşi neyapalım idareetcez garıı
Ah sorma bizim kız iyice yoldan ciktiAyy insnamıyoruummmm cimcimemmm sana zencıler hakkında nedmışşsin öyle
Harıbımın beynıne koçişsizlik vurmuş yaa tedavısı de kococşşi neyapalım idareetcez garıı
Anladim ben canim yanlışlık oldugunuHarbîm kusura bakma cimcimemmm yazacaktım yaa kafam bere bilmem
Niye kız çok komiklerB ende sevmiyorum ama koçiş Poyraz Karayel izliyor bende sizler yazılıyorum
Ah sorma bizim kız iyice yoldan cikti
Bir an önce işini bitirip gelse bariÖyle vallahı kocişim bir gelsede rahatlasak hepimiz
Niye kız çok komikler
Aynı anda yatmıyor musunuz? Bizde o konuda katıyiz küsken yatağa yatmayız illa gece aynı vakıtte aynı yastığa baş koyarız kocişim koynunda yatarım sabaha kadar hep öle bizde
Bir an önce işini bitirip gelse baripartileri gördün mü rosem
Şimdipasta yapiyo görmen lazimBu tablet Yüzünden yanlış yazıyorum seviyorum dşyecektım hatta tekrarlarını izliyorum
Gozlerin ha boyleAynen !!! Gördüm gördüm görmemi hiç.
Haaa yok bizde daha hic ayri ayri yataga grmeyizz a. Sabaha kadar kucak kucağa eymeni emzirirken uzaklasiom ama o asilio kendineoff kocisimle iki gundur yatamiom ozledim
Sey yuzunden dedim rosem eymen yataktan cok düşüodu kendi besigindende dusmeye başladı ayaklaninca brnde yer yatagi yapiorum oturma odasina kocisjn kucaginda yatarken izliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?