- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.661
Neden beni ortada bırakıyorsunKendi suçunu bastırmak için beni ortaya atma uyanık
Her eve lazimsin rosemAaaaaaa valla mı banada kırmızı tu den seksi gecelik örer misin geceleri soğuk oluyor da
Ah ah harbıcim daha neler yapıyorum birbilsen kocişim vakidi olmYın a ger iş bana BAKIYOR evın içini bile ben boyuyorum Yazları
Kızlar bugun yarım çuval dolusu çıra kırdım ellerimin içi su toplamış çok acıyor yaaaa
Nerde biraktim beNeden beni ortada bırakıyorsun
Hanımlar iyi geceler
Gcmis olsun rosem . Vala bn elimi surmem odun kirma işi erkegin isi dietabi kocacik boşsa
Neden hacca gitcen derdin kız inan Yanıma yoldaş olsa beklemederdi olmasahemen uçarım Mekke'ye o kadar çok istıyorum
Hatırlamıyorum kiNerde biraktim behoş geldin pembe akrebim
Ayy teşekkürler canım kociş bana Türk hava yollarıditor 7/24 hizmet altındayım herseye yetişiyorum diyeHer eve lazimsin rosemmaşallah kız sana
Neden beni ortada bırakıyorsun
Hanımlar iyi geceler
DeliHatırlamıyorum ki, forumu dört döndüğümden
Hatırlamıyorum ki, forumu dört döndüğümden
Bende cok istyrim gtmek . . Ya bizde cay yarim bardak doldugunda hacca gitcen denir ondan
HahahaAyy teşekkürler canım kociş bana Türk hava yollarıditor 7/24 hizmet altındayım herseye yetişiyorum diye
Hoşbulduk tatlım nasılsın?Hosgeldin pink naber kiscem
Yalandan ağlama haberin bile yok bırakıldıgındanDelio zaman sen beni ortada bırakmış oluyosun neden beni ortada biraktin
Hahahaçok iyi bir yakıştırma
Insallah. Bende çok istiyorum,eşimle hacca gitmeyiHımm anladım canım ! İnşallah bır gun hacca giderdim
Aaa çok ayıpHoş geldın kışçem ! Ilk defa görüyorum senı !!
Hoşbulduk tatlım nasılsın?
Yalandan ağlama haberin bile yok bırakıldıgından
Al işteAaa çok ayıpOysa çok popülerimdir kesin çorbamı tanıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?