- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.701
Tatlimpinkstrap . Dedi ya "beni tanimiyosan,corbami biliyosundur" corba yarismasinda 1. Oldu da yanlislikla sende ben corbayi bilmiyorum dedigin icin bende kapak olsun dedim
Yok yok erkek yok aramızda bi harbiden şüpheleniyoruzDiyettir ev işidir spordur buraya bile zor vakit buluyorum canım gelmesem kısceler merak ediyor eşimden geldiğince gelmeye çalışıyorum onun için birde yarışmalar Güzeldir evet ama irkek olur diye gelmiyorum
Kizzz pasta börek yapiyoz irkegin ne işi var. Irkekler bdvde takiliyo
GörüşürüzYarışma sonu goruscez o kusak bana gelicekkkkk
Yok yok erkek yok aramızda bi harbiden şüpheleniyoruz
Sahsen ben ayıp olmasın diye oy verdimYanlışlıkla mı
Gayet hakkımla aldım
Yok yok erkek yok aramızda bi harbiden şüpheleniyoruz
Tü Allah kahretmesin seniYok yok erkek yok aramızda bi harbiden şüpheleniyoruz
Allah razı olsun, acımasanız kemeri rüyamda bile göremezdimSahsen ben ayıp olmasın diye oy verdimforumdakilerde ayy yazikk hep yarismada bu kizce,bari oy verelimde üzülmesin diye dusunmuslerdir
Naptim yaAmaninnn rosemmmm bunlarda arbimden süpheleniyorlarrr bskkk . bizde napti pink arbi biliyon mu
Naptı?Amaninnn rosemmmm bunlarda arbimden süpheleniyorlarrr bskkk . bizde napti pink arbi biliyon mu
Amin şekerim cumlemizden razı olsun RabbimAllah razı olsun, acımasanız kemeri rüyamda bile göremezdim
Görüşürüz
Sen daha beni tanımıyorsun
Bende takılıyorum canım, hünerlerinden mahrum etme biziSaka yapiom canm yanlis anlamaama bnde iddialiyimdir
Anam asci babam ssci kayinvalidem müthiş yemek yapar ustalasmamda nevrestenin mutfagi topiginden ders aldim bende az degilim hani
Tü Allah kahretmesin senikizlar biz bu iftiraciyla istanbulda buluştuk bide
Naptı?
Anlat bakim
Oda birşey mi, bana rüyama Jartiyer giyerek gel diyorBizim kizlaari topikte yabliz gördüğünde ya cok zeksisin dio yada öp beni dio
Bende takılıyorum canım, hünerlerinden mahrum etme bizi
IviiitttAaa gercekten mi ? Görüştünüz mü me guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?