Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Gelirim canim aranizda cocuklu olan var mi:)

Aramizda bebesi olan cok Kiscemz vardi ama gelmio

Simdilik ben varim 1 yasina grcek oğlum pazar gunu
Yasak hayal var onunda 1 oglu va 11 aylik olcek cumartesi
Hicran (efecikim) var 1 oglu va 6 aylik
Nuarinim va 2 yasinda oğlu ve tkrar hamile
.
Harbim, melekim , rosem var ons bu kizceleriminizjnde en kisa surede bebekleri olcak rabbim onlarada nasip etcek bebeklerini

Sen hamile misin canim? Benimde 2 bucuk yasinda kizim var. 6 ocakta regl oldum ovulasyon gunumu tam hesaplayamiyorum ama yumurta catladigi gibi birliktelik sart diye biliyorum hangi gune denk gelcek acep:)

Sen hamile misin canim? Benimde 2 bucuk yasinda kizim var. 6 ocakta regl oldum ovulasyon gunumu tam hesaplayamiyorum ama yumurta catladigi gibi birliktelik sart diye biliyorum hangi gune denk gelcek acep:)

Yok bn oğlum 5 yasina gelene kadar dusunmuorum . Vala regl bittikten sonra gun aşırı yap yada reglin duzenliyse 1reglinden 15gun sonra durmadan gun aşırı calisin ins yakalarsin yumurtlamayi . Kızının adi ne mas .

Yok bn oğlum 5 yasina gelene kadar dusunmuorum . Vala regl bittikten sonra gun aşırı yap yada reglin duzenliyse 1reglinden 15gun sonra durmadan gun aşırı calisin ins yakalarsin yumurtlamayi . Kızının adi ne mas .

Cimcimem yeşiller benim,beyaz pinko. Ruyama gel diyen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…