- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.781
HaaaIsimleri gizliyor heyecan yapma
Yok bn oğlum 5 yasina gelene kadar dusunmuorum . Vala regl bittikten sonra gun aşırı yap yada reglin duzenliyse 1reglinden 15gun sonra durmadan gun aşırı calisin ins yakalarsin yumurtlamayi . Kızının adi ne mas .
Bak ben gayet masumum o beni yoldan cikariyoHimmm ondannn yaniii arbiio sana 5 dk musade yoksa kibleycem seni
Cimcimem yeşiller benim,beyaz pinko. Ruyama gel diyen yani
Ben rüyama gel demişim gayet masumaneBak ben gayet masumum o beni yoldan cikariyo
Kizimin adi beren:) bir tanede oglan olsa esitlesek isterim ama hayirlisi tabi. Rabbim ne yazdiysa o olacak. Allah ikisindende nasip etsin. Yerleri ayri.
Hay ağzını öpeyim, demi yaKizcagiz masumane bi sekilde ruyama gel demis sen jartiyer dion arbim sen jartyer dersen kiz sana tabi sekso gel dir k.bakma sen kesinnn irkeksin
O "ruyama gel" derken onu kastediyo zatenKizcagiz masumane bi sekilde ruyama gel demis sen jartiyer dion arbim sen jartyer dersen kiz sana tabi sekso gel dir k.bakma sen kesinnn irkeksin
NeeyyyyyyHay ağzını öpeyim, demi ya
Ablabiz buyudugu icin çocuk olup dogana kadar kizin iyce buyur . Ikinci bebende 6 aylik olduktan sonra ikisi bir oynar buyur gider cnm korkma .
Ben rüyama gel demişim gayet masumane
Resmen "ağzını opem" dediiiiKesinlikle pinkim sende suc yok
Tamam tamam açıklıyorumNeeyyyyyypinko kesin erkek,neden kizin ağzını opuyon abboooooooooooow
Hay ağzını öpeyim, demi ya
Tabi canm ons allah nasop eder. Cok guzel mis ismiberen hanimin
Onca zamandir beraberiz 1 kere bile ağzınızı opmedim ben cimcimem yalan mi? Bu pinko 10 dk önce geldi,hemen ağzını opemler falanBuna biri kocamin evde olmadigini mi dediazini öpum dio
İnsallah canim temennim oyle olmasi:))
Kocan evde yok muBuna biri kocamin evde olmadigini mi dediazini öpum dio
Resmen "ağzını opem" dediiiibu da mi gol degil ha böyle oldum
Hah yola gelTamam tamam açıklıyorum
Harbi, çok harbi bi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?