- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #128.801
Teeee tanzanyada kiz karistirma kizin derdini desmeKocan evde yok mu
Nerde bu saatte
Kocan evde yok mu
Nerde bu saatte
Biyir gider cnm m.etme . Ins bu yolda bizde yardimci olurz sana
Pek dertli gibi yazmadıydı ondan şettim, tamam madem kalsın ordaTeeee tanzanyada kiz karistirma kizin derdini desme
Allah kavuştursunTanzanyada canm yurtdisina cikti
Cok tesekkur ederiz teyzesi:) sen neden 5 yasindan once dusunmuyosun?
Kocanla vakit gecremem ikinci cocuk oldugunda hep cocuklarla ilgilenrim kocami ihmal ederim tek basima olunca . Hemde oglumun ikinci sinofa baslmasini istyeum aslinda . Ilk yil önemli oldugu icin okulda temelini iyi oturtmak istiyorum
Onca zamandir beraberiz 1 kere bile ağzınızı opmedim ben cimcimem yalan mi? Bu pinko 10 dk önce geldi,hemen ağzını opemler falanbak ben bisey yapmadim kendisini ele verdi
İnsallah canim, butun yardim tekliflerine acigim:)) ilk yardima doktor onerisiyle baslasak:)
8 gun sonra gelio canm . Ozledimde azcikPek dertli gibi yrötar yuzundeıydı ondan şettim, tamam madem kalsın orda
ben diyince sapık,erkek o diyince Iyı niyet resmen cifte standartHalisin ama pinkoda iyi niyetindn demistir ya
Allah kavuştursun
Vardır burdada Hayır, sağ salim gelsin de geç gelsin önemli değil8 gun sonra gelio canm . Ozledimde azcikiki gundur istanbuklda rötar yüzünden sefil olsu
Nasil
Doktor onerisi ostiosun memleket nire
Bana sorarsan arka arkaya yap buyut biriyle ugrasiyosun zaten:) hem okul yadi geldigi zaman abinin kucugude oyun grubuna verirsin ilgilenirsin. Yeni mi evlisin?
Anladim canim daha yeniymis bencede biraz doyun birbirinize:)2 yillik cnm
[
ben diyince sapık,erkek o diyince Iyı niyet resmen cifte standartsiz beni sevmiyosunuzzzzzzz
Kiz ben seni 4-5 senelik evli diye hatirliyrum,demek yanlış hatirliyorum. Sizin sorununuz neydi cimcimem2 yillik cnm
Hep onu koru taammm miiiiBu kiz herkezon icinden dio . Senjn gbi kuytu koselerde sikistirip demio
Vardır burdada Hayır, sağ salim gelsin de geç gelsin önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?