Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Cok tesekkur ederiz teyzesi:) sen neden 5 yasindan once dusunmuyosun?

Kocamla vakit gecremem ikinci cocuk oldugunda hep cocuklarla ilgilenrim kocami ihmal ederim tek basima olunca . Hemde oglumun ikinci sinofa baslmasini istyeum aslinda . Ilk yil önemli oldugu icin okulda temelini iyi oturtmak istiyorum

Kocanla vakit gecremem ikinci cocuk oldugunda hep cocuklarla ilgilenrim kocami ihmal ederim tek basima olunca . Hemde oglumun ikinci sinofa baslmasini istyeum aslinda . Ilk yil önemli oldugu icin okulda temelini iyi oturtmak istiyorum

Bana sorarsan arka arkaya yap buyut biriyle ugrasiyosun zaten:) hem okul yadi geldigi zaman abinin kucugude oyun grubuna verirsin ilgilenirsin. Yeni mi evlisin?

Nasil
Doktor onerisi ostiosun memleket nire

Simdi beni ilk dogurtan doktor superdi muayenehaneye gecen gidem bi kontrol olam dedim 18:30 da olan randevuma izdiham dolayisiyle 20:30 olmadina ragmen girememenin vermis oldugu gaflet ve delaletle ortami terk ettim ve bidaha da buraya gelmem dedim:) yeri istanbul fatihteydi ben bahcelievlerdeyim. Bu yuzdendir ki bahcelievler bakirkoy civari onerileri bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…