Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canm bnm memelekt konya bu konida yardimci olamam icimizde ist harbi var oda mersinde gelin . Pink var sma o kiscede yeni geldi buraya bilir mi bilmiyorum bu konuda yardimci olamycam

Canm bnm memelekt konya bu konida yardimci olamam icimizde ist harbi var oda mersinde gelin . Pink var sma o kiscede yeni geldi buraya bilir mi bilmiyorum bu konuda yardimci olamycam
Sorun degil canim iki doktor buldum birini secicem artik ikisinede giderim hangisini begenirsem onda karar kilarim artik. Bebis hayirlisiyla gelsede bi gerisi gelir Allah'in izniyle

Zaten bu bebemizide aileler ile ara bozuktu düzelsin diye ben erkenden istemiştim ama yankis yapmisim aileler ne kadar uzak o kadar huzurlusun esinle
Canim bebe olunca ailelerde daha bi cekememezlik oluyo daha cok huzursuzluk oluyo yok anaanneye daha duskun bak gelin beni sevdirmiyo bebege falanlar filanlar. Aman esinle iyi ol geri kalan herkes disarda kaliyo zaten yine de saygida kusur etme buyukler sonucta

Ha yok asla bi saygisizligim olmaz . Davetlerse meaela gorumcemin eline giderim gerek yok der . Bi kac kere bunu yapinca bnde gitmiyorum gelmiim eline abla diom tebeasum ederk kvalideme geciom . Yani bizkm sorunlar gorumce daha cok o yizden onlar bana laf soktukca bende haklisin abla diyerekten tebessüm ederek ccb veriorum aetik fazla sokmamaya basliolar .

Aman iyi yapiyosun hatta uc maymunu oynamak en iyisi oluyor bu gibi durumlarda:) tecrubeyle sabittir:)

Aman iyi yapiyosun hatta uc maymunu oynamak en iyisi oluyor bu gibi durumlarda:) tecrubeyle sabittir:)

Kesinlikle varligimi hissettiriom hem hemde c ok takmiom oyle daha rahat . Oneceden yaptiklarini kafama cok takardim esimle aram acilirdi . Simdi kim iliskimize zatar veriosa aramiza mesafe koyuyoruz supee oluo

Kesinlikle varligimi hissettiriom hem hemde c ok takmiom oyle daha rahat . Oneceden yaptiklarini kafama cok takardim esimle aram acilirdi . Simdi kim iliskimize zatar veriosa aramiza mesafe koyuyoruz supee oluo
Zaten bu gibi durumlarda esinin o mesafeyi koruyabiliyor olmasi onemli. Oyleyse sanslisin gerisini takma:) yas kac bu arada birde dogumun normal mi sezeryan mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…