Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

[QUOTE="efecikim, post: 38897312, member: 462065"ifim varken.bende zir geliom.ilgi istio efeyle ikisi bebe gibi...
Tamam hxranim sorun degil ama siz yokken sikiliorum ya o yuzden gezniom kizmayyin siz geldniz mi geliom[/QUOTE]
Yok.cimcimem.gez tabi kk dan aberdar ol.nerde ne olmus aberimiz olsun...

Ben yatiom herkese ey gecelerr

Yok ya eymen durmuodu halasiyla konuştuk bizi gotur die onun isi varmış m ondan apar topar ckdim . Y

Hım tamam canım anlaştık o zaman sabah kalkınca da kociş bsna japonika diyor benımde gözler çekik oluyorsabah

Begeniom vala bazen mamutumuda cok begeniom sabah uyandiginda ama o zaman onunda gözleri cekik cekik oluo o zaman korelilerden daha cok begeniom ama ilerleyen saattlerde gene ikinci plana atiom erifi

Hımmmmmm. Demek öyleee mamutun Duymasın. Sakın n

Harbim hos geldin

Erif bebi silkelemiodu bende ayaklarimi duvara dayayip calkaliodim

Evet bende ayağımı duvara uzatıyordum yarım saat en az ... Gerçek yanı kızlar araştırın isteseniz

Bilio canim onlara bayildigimi o yuzden sinir oluo . Bn buna sevgiliykende derdim koreye gidicem di . Gtmeyim di kendine bagladi beni anne yapti sonra hadi git gidebilirsen dio

elini kolunu bağladı desene kiscem :) olsun ya ne olursa olsun insanın koçusu bir tane yaa

Ben geldim kız, sen neredesin?
Ayyy nasıl yorgunum, 2gundur yatılı misafirim varda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…