- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.401
Ben çıkıyorm kiscelerim eşim yeni geldi hataydan. Yatalim diyotavuk gibi bu saatte uyucaz Iyı geceler size
aynen canim bi de onu deneyelim bakalim hayrlisiHamile kalan cok bu forumda açılmıştı hatta topik baya hamile kalan vsr . Ama o esnada baya gülüonbiz gülmekten olduk
Tamam hxranim sorun degil ama siz yokken sikiliorum ya o yuzden gezniom kizmayyin siz geldniz mi geliom[/QUOTE][QUOTE="efecikim, post: 38897312, member: 462065"ifim varken.bende zir geliom.ilgi istio efeyle ikisi bebe gibi...
aynen canim bi de onu deneyelim bakalim hayrlisi
Yok ya eymen durmuodu halasiyla konuştuk bizi gotur die onun isi varmış m ondan apar topar ckdim . Y
Begeniom valabazen mamutumuda cok begeniom sabah uyandiginda ama o zaman onunda gözleri cekik cekik oluo o zaman korelilerden daha cok begeniom ama ilerleyen saattlerde gene ikinci plana atiom erifi
Harbim hos geldin
Erif bebi silkelemiodu bende ayaklarimi duvara dayayip calkaliodim
Kimse yok muuuu huhuuuuuu????? Cimcimemmm. Yasakım neredesiniz??????gelinde iki kelam edelim yaww
Bilio canim onlara bayildigimi o yuzden sinir oluo . Bn buna sevgiliykende derdim koreye gidicem di . Gtmeyim di kendine bagladi beni anne yapti sonra hadi git gidebilirsen dio
Ben kurabiye topogindeydim
Yasakim emirle ugrasio oburleride yatti
canim
elini kolunu bağladı desene kiscem :) olsun ya ne olursa olsun insanın koçusu bir tane yaa
Bu saatte kurabiye topuğuna gelirsemm bu saatte kurabiye yaparım harbisi hiç sonrada vicdan azabı durayın yediğimde
Neyse canım sen keyfine bak ben buradayım diye gel git yapma iyi geceler iyi sohbetler sana
Akilki o aklini alirim
Burdaydim canim gece senin geldigin zaman yorumlarim canim simdi yazarsam sayfalar arasinda kaynamasin
konya bundan haberdar olsa bence kessin sehrin anahtarini verirdi
Selam bebek
Gece gec oldu diye cikmistim kuzum
geldiginde yorumlucam canim simdi sayfalar arasinda kaynamasin kuzum benim
sanan nerdeysek sana mi solucez sanki hihhh
Ben geldim kız, sen neredesin?
Ayyy nasıl yorgunum, 2gundur yatılı misafirim varda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?