Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaw afedin birden popüler olmanın sevinciyle yaptım unutun
L

Su anda basbasayizzzz veee ben kendimiii tutamiyorhmmm ivetty bennn erkegimmmm veeee seninnnn o seyleriii sallamana dahaaa fazlsss dayanamayipppp soyluyorummm soyluyorummm amaninnnn başımı yakiorummm ama tutamiyorummmmm yasskimmm ponponlu poponu yirimmmm

Kis korktum gerçekten bi ara şüphe ettim.bırden okuyuncaAbowwwww topik kapancekbah eklettirriz bunu ön sayfayairesil.oldunkuruluşun yok yarın topik te deprem.olcek bu mesajın okununca

Kis korktum gerçekten bi ara şüphe ettim.bırden okuyuncaAbowwwww topik kapancekbah eklettirriz bunu ön sayfayairesil.oldunkuruluşun yok yarın topik te deprem.olcek bu mesajın okununca

Iki haftadır icinde tut tuttt patladim yahuu o kadar ponponlar sallanir mi yahuuu hic mi vicdan yok en cok seni begeniodum ve senle bugun basbasa kaldgim icin topikte o yuzden itiraf etrim ivet irkegim ivet senden cokk hoslaniommmm yasakkkk

Yitisinnnnnnnnnn hele bana whatsaptan durmadan gel gece diyodun yatmiycam bekliycem diyodun ne bilirdim bole olacagini

Tab
Yitisinnnnnnnnnn hele bana whatsaptan durmadan gel gece diyodun yatmiycam bekliycem diyodun ne bilirdim bole olacagini

Ne saniosunn ki senn aylardir bu gunu bekliydim watshapdan resimlerini gonderdigun o günler başladı sana olan askim . Durmadan senle knusmak icin bahaneler buluodum oglum dedigim kisi yigenimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…