- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.421
Yattinmi cimcimemIy geceler tatlım
Yok rosem bizim abacur bozuk hiç yanmiyOoooooo millet abajuru yakmaya mı gıttınız naziniz bugun erkencısınız yaa
Iy taktikYok gelme rosem bende varlığımi hissettriom birinxi olablmek icin
Bdv ye takildimmm biriiii beniiii kurtarsinYattinmi cimcimem
Yok rosem bizim abacur bozuk hiç yanmiyemir bozdu abacuru
Ekşinli konu varmi bende gidecem biBdv ye takildimmm biriiii beniiii kurtarsin
Kis cimcimem benim herif Şakayla olsa emire öyle desin alninin ortasından acimam furrumBizim abajiri bnm erif bozdurmuoanan benim git zibar dio couga
Ancak gelebıldım rosemKimse yok muuuu huhuuuuuu????? Cimcimemmm. Yasakım neredesiniz??????gelinde iki kelam edelim yaww
Ekşinli konu varmi bende gidecem bi
Kis cimcimem benim herif Şakayla olsa emire öyle desin alninin ortasından acimam furrum
Kis emirimden önemli değil.hiç bisiyNie vuruyon kizim adamlardaa yazik diil mi evliligin olmazsa olmazlarindandir
Cimcime hayırlı olsun den popüler üye olmussun
Doru duydum o rahatsızlığıYoksa kizin tekinn pesine takildkm eski uyelerden onun profiline acti konulara bakiodum.bu vajinismus hastalığı topinw girdim yanlışlikla abow ne bicimm hastalikmis rabbim yardimcilari olsin.
Iy etmissin o dursunÖylmisim yasakim . Yaw bnm orda importall yazisini bi kaldirdim populer uye yazio cok sikbnde bisi yazmadım boyle dursun di.
Kis emirimden önemli değil.hiç bisiyakaret edemez bebeme
SendendeIy etmissin o dursun
Yaw eymenin ne zararı olcek sizeSakasina dio canm bnm erifde ama dinlemez yani bi çaresinii bulur. Ki eymenn öyle huysuz bi bebe olmadigi için problem yaşamıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?