- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.681
iyidir bacim bize don oriymmm dedimmm gocalarimiza guzel gozuk deyiii sen nasilsinHosgeldin krizimnaber
Iiyidir bacim bize don oriymmm dedimmm gocalarimiza guzel gozuk deyiii sen nasilsin
tanga orsek napsak bacim gerci harbiyy orecektii ama o bize cay vermiyyy don mu orecekBnde iyim cnm oglanla pepe izlioz .
Ooo iyimis sevgililer gunune hicranimla harbimde öruyodu ama gorunurde bişi yok senden bekliom bak ins sende bizi kandırman
tanga orsek napsak bacim gerci harbiyy orecektii ama o bize cay vermiyyy don mu orecek
begenilerdede geri kalcamah eskilerim begenilse geri kalmamda
kislar ben yokum bi muddet.haber vermek icin girdim laptoptan..malesef en sonunda emirin firlatmalari sonucu telim bozuldu sarci dolmuyo..tamire gidecek ne zaman gelir bilememm ..whatsapimda olmuycak tabi bu arada..laptopu imkansiz acamam emirden dola yi..topik size emanet bos birakmayin bi pasta yarismasi oylamasi icin gelecem haber verim ki merak etmeyin..gecelerde yalniz kalcen cimcimem hoscakalin ey asamlar dovusmeyin kusmeyin sapiklik yapmayin taciz yapmayin
telimde tamir olup gelince emen girerim zaten aberiniz olur
az deilsin tuzaga dusuruldumDimi kriz seni bi yerde etiketledim baksana
hec oleee magdura yatim dedimNiye kiz naptim :770:
Gordummmm gormemmmi gozume soktun resmen etiketledim deyiiiEtiketledim konuyu gördün mu
Gordummmm gormemmmi gozume soktun resmen etiketledim deyiii
Korktummu neHe iyi olmus sana bak didimde bak hemen
Naziklik yapam dedim beceremedimHic inanasim gelmiy korktuğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?