- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.701
Naziklik yapam dedim beceremedim
Canim benim bu aralar depresifim biraz ondan bazen bole anormallikler oliyy optum seni buralardayim benDogal ol bosver canm ben çıkıyorum az isim var . Topigi bos birakma olur mugorusruz
bendeBu tehditi bi yerden hatırlıyorum :79: :79: melekim hicranim mutfaga gircek yime yok . Yasakiminda kocasi geliyimus ondan çıktılar ben geldim ama
cimcimemniye çektin
yasakım disene sonundakislar ben yokum bi muddet.haber vermek icin girdim laptoptan..malesef en sonunda emirin firlatmalari sonucu telim bozuldu sarci dolmuyo..tamire gidecek ne zaman gelir bilememm ..whatsapimda olmuycak tabi bu arada..laptopu imkansiz acamam emirden dola yi..topik size emanet bos birakmayin bi pasta yarismasi oylamasi icin gelecem haber verim ki merak etmeyin..gecelerde yalniz kalcen cimcimem hoscakalin ey asamlar dovusmeyin kusmeyin sapiklik yapmayin taciz yapmayin
beklicez dört gözletelimde tamir olup gelince emen girerim zaten aberiniz olur
begenilerdede geri kalcamah eskilerim begenilse geri kalmamda
ama bende istiyomYaw melekim dedim ya . Yorum yapamioz yazida yazamiok profiline
beklicez dört gözleaha böle
mesaja bak
ama bende istiyom
eyiyimEyyyy aksamlarrrr nasilsin
Akli bizde kaldii
eyiyim cimcimem sen nassınMelekim tam cikiodum gelsin simdi Cikarsam ayip olir napyn ne edion nassin
he vallaBizden ayri kalcana uzulmuoda begenilerde geri kalırım die üzülüyor
eyiyim cimcimem sen nassın
bende girdim emmedurmucam erifim bekler
he vallabeğenilerine üzülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?