- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.821
Ben geldigimde sen yoktun misal... Kacinci sayfalardasinEllerine sağlık hadi bol bol yaz seni 3 siraya tasiak ardindan melekim ben nuarinim rosemben gecmiste nuarinim melekimi yasakimi begeniom daha senli zamanlara gelemedim hicranim
hoş geldin icranımmmm
iyyim guzum sen nasılsınHosbuldum arbbim.nassin
Babanız nerde canimUsluydu bu cocuk babasi yik ya ondanmi büle yapio bilemedim
slm kızlar bir soru sorucam.. bata 4 günüm kaldı bugün ovulasyon testi yapsam hamilelik çıkarmı? yoksa beklemelimiyim?
Yorguniyyim guzum sen nasılsın
Hoşgeldin canimHosbuldum arbbim.nassin
senin yaramaz yordu kaç gündür seni dimiYorgun
Babanız nerde canim
Bi ara bende çok izliyordum koreanturk var orda yeni sezonu çok takip ettimBen sadece kore dizilerini izliim
bata yakın test yapıldığında çift çizgi çıkınca hamilelik çıkıyor diye duydum ama kaç gün kala yapınca çıkıyor onda tereddüt ettim canım biçok yerde bu şekilde öğrenildiğini duymuştumOvu testinde hamilelik.beli olmaz ki.. Gebelik testiyle bile yanilma oluyo cikmayabilio
senin yaramaz yordu kaç gündür seni dimi
Daha tam iyi olmadım binada şükür canim oğlumda idare annem bakiyorNuarinimmm nasilsin enescokle bebekcik nasil bulantilarin nasil oldu
bata yakın test yapıldığında çift çizgi çıkınca hamilelik çıkıyor diye duydum ama kaç gün kala yapınca çıkıyor onda tereddüt ettim canım biçok yerde bu şekilde öğrenildiğini duymuştum
Annendemisin hala ins gecer hemen yaDaha tam iyi olmadım binada şükür canim oğlumda idare annem bakiyor
Ben geldigimde sen yoktun misal... Kacinci sayfalardasin
Yok koz ara ara gryrdum senin Hamis gobusunu hatrliom elif bebeden aldim kıyafetleri sie konuşmuştuk hattasu anda 120falan
Kizlar bwn cikiom misafir geliomus aksamda gelemem opuorum sizi cokkkkkk
canım çıkadabilir çıkmayadabilir.benim iki gün geçince bile çıkmadı. hem ovulasyon yapma tam gününde gebelik testi yap bence. sonuçta netlik olmuyor öyle..slm kızlar bir soru sorucam.. bata 4 günüm kaldı bugün ovulasyon testi yapsam hamilelik çıkarmı? yoksa beklemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?