- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.841
Evet canim burdayım birazdaha kalacağım bakalimAnnendemisin hala ins gecer hemen ya
sağol canım ya beklemek ne zor aslında negatif görmekten de çok korkuyorum ama bi yandan merakta var ama yapmamak en iyisi galiba ... batı bekliycem..canım çıkadabilir çıkmayadabilir.benim iki gün geçince bile çıkmadı. hem ovulasyon yapma tam gününde gebelik testi yap bence. sonuçta netlik olmuyor öyle..
icranımCimcimemm arbimm
Bi ara bende çok izliyordum koreanturk var orda yeni sezonu çok takip ettim
Ben sadece kore dizilerini izliim
Yurtdışında cnm is için .
Allah kavustursun canim en kisa surede....tarihi diziler cok guzel empress ki bayilmistimAnaaaaa bnde orada izliommmtarihi dizileribizliom bende
Benim elciklerimde dert görmesin Dimi yasakimkis cimcimem elciklerin dert gormesin ne muradin varsa gor insguzel arkadasim benim emir bikac gundur yemiyodu doktora göturdum bogazi biraz kirmizi dedi doktor ilac yazdi.yaw keyfi yerindeydi hic belli degildi yememe disinda bogazi..neyse sukur iy yememe disinda.. bide subat analarina yazim hemnecik
SelaammHu huu
Benim elciklerimde dert görmesin Dimi yasakimgeçmiş olsun canim
Teşekkür ederimmm yasakimtabi saol harbim tebrik iderim lidersin
aa vallami bakmadimki hic cimcime koymus buraya seni gordum bi birinciydinTeşekkür ederimmm yasakimkiscelerimizi de listede yukariya tasiycazzz cimcimemde girdi listeye gördün mü
Az kaldı o daaa vallami bakmadimki hic cimcime koymus buraya seni gordum bi birinciydinyaw burdaki herkes girsin melekim girdimi
mahrum kalmasin melekim herseyin gozeline iysine yakisir oAz kaldı o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?