Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Geçen ay güme gitti yıl başına denk geldi doktorum izindeydi. Bu ay gidecek 1 hafta sonra. Sen naptin
olsun arbim üzülmegeç olsun güç olmasın derler
arbim bugünlerde umudum çok yüksek inş hep böyle giderAllaha şükür
drumuz normal yolda bekleyelim gebeliği dedinormal yoldan demesi bile mutlu ediyo insanı
arbim inş bi kaç aya kadar müjdemizi veririz birbirimize rosem sen benhe bide edaam var onuda unutmuyim

Ay çok sevindim senin adina Melekimmm dedigin gibi bunu demesi bile guzel inşallah kuzumm inşallah... sırayla müjdeli haberleri alalim bu ay benmde umudum var hayirlisi

Canm gecmis olsun oncelikle .

Iyce merak et bana soylemiycem işte ; 73:
Rabbim inslhhh en kisa zamanda herkese saglikli hayirli evlat nasip etsinnn...Hayirli cumalar olsunnnn

Sanada hayrli cumalr Yildzim . Aminn

Ay çok sevindim senin adina Melekimmm dedigin gibi bunu demesi bile guzel inşallah kuzumm inşallah... sırayla müjdeli haberleri alalim bu ay benmde umudum var hayirlisi
arbim ovu testi kullanıyomusun ben bu ay aslan pençesi içiyorum folikaside başladım ben dikkat etmiyorum hiç yediklerime ama bu ay başladım bizimde yumoşlarımızın sağlıklı olması çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…