- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.321
savul arbimAfiyet olsunn tatlimmm
Melekimmm Melekimmm zekzi Melekimmm
Geçen ay güme gittisavul arbim
arbim dr a gittin mi bidahatedavin ne durumlarda
olsun arbim üzülmeGeçen ay güme gittiyıl başına denk geldi doktorum izindeydi. Bu ay gidecek 1 hafta sonra. Sen naptin
Ay çok sevindim senin adina Melekimmmolsun arbim üzülmegeç olsun güç olmasın derler
arbim bugünlerde umudum çok yüksekinş hep böyle gider Allaha şükür
drumuz normal yolda bekleyelim gebeliği dedinormal yoldan demesi bile mutlu ediyo insanı
arbim inş bi kaç aya kadar müjdemizi veririzbirbirimize rosem sen ben he bide edaam var onuda unutmuyim
Aminn canim inşallahhhh. Sana da hayırlı cumalarRabbim inslhhh en kisa zamanda herkese saglikli hayirli evlat nasip etsinnn...Hayirli cumalar olsunnnn
Gunaydin kiscelerim nasil gidiyor bakem simdi hepiniz uyuyonuzdur
Dun hic firsat bulupta giremedim nete. Gece benim kiz ateslendi sabah olunca doktora goturdum grip baslangici dedi doktor amca onunla ilgileniyorum bu gecede hic uyuyamadim hep bi kontrol halindeyim cok sukur fazla bi atesi olmadi bugun. Aman Allah herkesin evladina saglik versin cocuk hastalaninca cok zor oluyo kiyamiyor insan.
Kiz cimcime yazdiklarini okudum bastan bilmedigim icin senin koca nerde neden gitti problem ne marak halindeyim iki cvp verirsen rahatlatmis olursun su bacini
Rabbim inslhhh en kisa zamanda herkese saglikli hayirli evlat nasip etsinnn...Hayirli cumalar olsunnnn
Allaha emanet ol icranimmEy gunler canlarr... Efeyi asiya goturcem bide gorumcemin agrisi varmis bugun dogum olabilir belki gelemem habee verim dedimoptummm hepicugunuzuu
Ey gunler canlarr... Efeyi asiya goturcem bide gorumcemin agrisi varmis bugun dogum olabilir belki gelemem habee verim dedimoptummm hepicugunuzuu
Allaha emanet ol icranimm
Ay bizde yeni geldik cok agladi yawBnde gtmedim hala aşıyapazartesiye kaldi artik uyudu eymenn uyandgndada sağlık ocagi kapanio
Ay bizde yeni geldik cok agladi yawgorumceminde dogum agrisi degilmis geri gitmis
Gelince verdimGtmeden ağrı kesici içirdin mi
Cok huzursuz olursa veriom ben cimcimemBen gtmeden veriom iyi oluo
Cok huzursuz olursa veriom ben cimcimem
arbim ovu testi kullanıyomusunAy çok sevindim senin adina Melekimmmdedigin gibi bunu demesi bile guzel inşallah kuzumm inşallah... sırayla müjdeli haberleri alalim bu ay benmde umudum var hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?