Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Melekçim senın adına çok sevindim doğal yolla olma imkanın yüksekki doktorun öyle demiş canım inşallah senden iyi haberler bekliyoruz hayırlısıyla bakın ben size diyorum bana inanmıyorsunuz hepiniz hamile kalacaksınız topiğin son anası ben olucam görürsünüz ben daha henüz kilo vermeye çalışıyorum Rabbim bir mucize yaratırsa olur ANCA benım bebişim tıp olarak mümkün değil imkansız yanı tüp bebek dışında bakalım Allah buyuk diyorum !!

Allahim sana da hayırlı zamanda nasip edecek inşallah kuzumm

Selam rosemm ıyiyim sağol sen nasılsın

Iyiyim şükür canım bir nedeni yok ama içimde sıkıntı var nedense kilo verme bana baya bir sıkıntı yaratıyor bir hafta ver bir hafta vereme çok zor yaaaa gerçekten sigarayı bırakmaktan bile zor bence yaaa bir an evvel vermek istiyorum ama olmuyor işte

Seni öyle Iyı anlıyorum ki inan. Bende 7 kilo verdim bu yil. Ay neler cektim

Benım durumlar Karışık baya canım! Hazırında Ramazan geliyor eşim yoğun tup bebek merkeze çok uzak nasıl gidip gelcez zayıflatabilcek mıyım Ozamana kadar Düşünme Düşünekafayı yıyorum inanki

Oy kiyamam yaa Allahim oralara gitmeye gerek kalmadan müjdeli haberi almayi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…