- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.361
olsun arbim üzülmegeç olsun güç olmasın derler
arbim bugünlerde umudum çok yüksekinş hep böyle gider Allaha şükür
drumuz normal yolda bekleyelim gebeliği dedinormal yoldan demesi bile mutlu ediyo insanı
arbim inş bi kaç aya kadar müjdemizi veririzbirbirimize rosem sen ben he bide edaam var onuda unutmuyim
Allahim sana da hayırlı zamanda nasip edecek inşallah kuzummMelekçim senın adına çok sevindim doğal yolla olma imkanın yüksekki doktorun öyle demiş canım inşallah senden iyi haberler bekliyoruz hayırlısıyla bakın ben size diyorum bana inanmıyorsunuz hepiniz hamile kalacaksınız topiğin son anası ben olucam görürsünüz ben daha henüz kilo vermeye çalışıyorum Rabbim bir mucize yaratırsa olur ANCA benım bebişim tıp olarak mümkün değil imkansız yanı tüp bebek dışında bakalım Allah buyuk diyorum !!
Selam rosemm ıyiyim sağol sen nasılsınSelam harbim nabrt nasılsın ???!
Selam rosemm ıyiyim sağol sen nasılsın
Allahim sana da hayırlı zamanda nasip edecek inşallah kuzumm
Seni öyle Iyı anlıyorum ki inan. Bende 7 kilo verdim bu yil. Ay neler cektimIyiyim şükür canım bir nedeni yok ama içimde sıkıntı var nedense kilo verme bana baya bir sıkıntı yaratıyor bir hafta ver bir hafta vereme çok zor yaaaa gerçekten sigarayı bırakmaktan bile zor bence yaaa bir an evvel vermek istiyorum ama olmuyor işte
Seni öyle Iyı anlıyorum ki inan. Bende 7 kilo verdim bu yil. Ay neler cektim
Evet senin bir de öyle canın sıkılıyor... allah yardımcın olsun tatlimSağol canım benım şeker şe olunca zor vermiyorum oda canımı sıkıyor
Sağol aminn. Cnm aminnnnnEvet senin bir de öyle canın sıkılıyor... allah yardımcın olsun tatlim
1 haftam var tatlım benim. Bekliyorum bakalimSen neler yapıyorsun tedavı durumları nasıl gidiyor doktora gittin mi son zamanlar ???
1 haftam var tatlım benim. Bekliyorum bakalim
Amin canim inşallahHakkında hayırlısıolaun canım inşallah rabbım kucağını boş bırakmaz emrklerı un karşılığınıalursın inşallahhh AMIN
Oy kiyamam yaaBenım durumlar Karışık baya canım! Hazırında Ramazan geliyor eşim yoğun tup bebek merkeze çok uzak nasıl gidip gelcez zayıflatabilcek mıyım Ozamana kadar Düşünme Düşünekafayı yıyorum inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?